Filtrera Hotell

Pris: 176-1536 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Nagoya

Hitta de bästa hotellen i Nagoya, Japan för dig!
Visar 1-15 av 56 hotell i Nagoya. Inga hotell har filtrerats bort!
från 176kr.

Detta hotell är extremt billigt, har tre stjärnor, påträffas nära Nagoyas slott och har hotellrum utrustade med standardutrustning. Kyoya Ryokan är namnet på hotellet och ni kan teckna ett rum för 176 kronor när det inte är högsäsong.

från 234kr.

Nära Atsutas helgongrav är hotellet Hotel Kiyoshi Nagoya byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Hoshoin / Osukannon och Nagoya/Boston Museum of Fine Arts. Detta boende är ett 3-stjärnigt hotell och hör definitivt till de hotell i Nagoya som är vänligast mot plånboken.

från 252kr.

Nära Atsutas helgongrav finner du hotellet Hotel Kiyoshi Nagoya (2nd Building) som har en 3-stjärnig standard. Ni hittar det beläget intill gatan Heiwa Naka ku och är ett väldigt billigt hotell med ett pris på 252 kr per rum.

från 254kr.

Hotel Wing International Nagoya är ett väldigt billigt hotell i Nagoya med en mängd populära matställen inom kort gångavstånd. Det är nära Nagoyas vetenskapsmuseum som detta trestjärniga hotell är stationerat med hotellrum från 254 kronor och uppåt.

från 258kr.

Nära turistattraktionerna Higashi Honganji Temple Betsuin och Nagoya/Boston Museum of Fine Arts hittar du hotellet Hotel Live Max Nagoya som ligger nära Atsutas helgongrav. Hotellet är ett tvåstjärnigt hotell och hör absolut till de hotell i Nagoya som är vänligast mot reskassan.

från 258kr.

Det väldigt billiga hotellet Hotel Live Max Nagoya-Sakae har en prislapp från 258 kr per hotellrum och har bekvämligheter som är det mest huvudsakliga. Det är nära Nagoyas vetenskapsmuseum som ni finner detta tvåstjärniga boende.

från 260kr.

Flera omtyckta restauranger i Nagoya ligger inom ett gångavstånd till det billiga hotellet Chisun Inn Nagoya. Det är nära Toyotas industri- och teknikmuseum som detta tvåstjärniga hotell ligger med hotellrum från 260 SEK.

från 263kr.

Du har ett stenkast bort till många välbesökta attraktioner som Hoshoin / Osukannon och Nagoya City Science Museum från hotellet Nagoya Sakae Washington Hotel Plaza. Detta trestjärniga hotell stöter ni på gatan Sakae Naka ku i Nagoya.

från 280kr.

På hotellet Nagoya Crown Hotel får du leva med en standard på tre stjärnor och rum på hotellet från 280 SEK. Boendet anses vara billigt och ni hittar det nära Nagoyas vetenskapsmuseum.

från 292kr.

Det är från 292 svenska kronor och uppåt som ni hittar på det trestjärniga hotellet hotel com's Nagoya. Detta hotell är billigt och ni påträffar det nära Nagoyas slott.

från 294kr.

Daini Fuji Hotel är ett billigt hotell i Nagoya med åtskilliga verkligen bra matställen inom kort avstånd. Det är nära Nagoyas slott som detta 3-stjärniga hotell är stationerat med rum från 294 SEK.

från 304kr.

Detta billiga hotell är placerat i Nagoya (Sakae), har 3 stjärnor och rummen har enbart det vanligaste. APA Hotel Nagoya-Sakae är hotellets namn och det är möjligt att beställa rum från 304 SEK per rum.

från 311kr.

Det trestjärniga hotellet APA Villa Hotel Nagoya-Marunouchi Ekimae har bekvämligheter som torrbastu, massage och restaurang. Detta boende anses vara ganska billigt och hotellets rum har det vanligaste men med tillgång till AC.

från 314kr.

Detta är ett trestjärnigt boende som är beläget mycket nära efterfrågade sevärdheterna Osu Shopping Street och Nagoya City Science Museum. Apa Hotel Nagoya-Nishiki är ett billigt hotell nära Nagoyas vetenskapsmuseum med priser från 314 kronor och uppåt.

från 322kr.

Meitetsu Inn Nagoya Nishiki är ett trestjärnigt hotell som anses vara prisvärt och ligger inte långt ifrån sevärdheter som Osu Shopping Street och Nagoya City Science Museum. Detta hotell ligger utmed Nishiki Naka ku nära Nagoyas vetenskapsmuseum.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Nagoya

Karta över Nagoya med hotell