Filtrera Hotell

Pris: 113-3616 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Tokyo

Hitta de bästa hotellen i Tokyo, Japan för dig!
Visar 1-15 av 362 hotell i Tokyo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 113kr.

Ganska nära attraktionerna Asakusa Shrine och Sensoji Temple (Asakusa Kannon Temple) hittar du Aizuya Inn, ett tvåstjärnigt hotell som är ganska vardagligt. Detta boende är beläget utmed Kiyokawa Taito ku i Tokyo (Taito).

från 119kr.

Nära Sensoji-templet ligger detta 1-stjärniga och extremt billiga hotell med hotellrum försedda med det mest viktiga. På Asakusa Hotel Wasou kan du få tag på rum för 119 riksdaler.

från 123kr.

Hotel New Tochigiya, ett prisvärt hotell med 1 stjärna som inte är beläget långt ifrån sevärdheter som Sensoji Temple (Asakusa Kannon Temple) och Asakusa. Det är på gatan Asakusa Taito nära Sensoji-templet som du finner detta hotell.

från 148kr.

Khaosan Tokyo Samurai är ett omtyckt hotell med flera belåtna gäster och påträffas nära Sensoji-templet. Standarden för hotellet ligger på två stjärnor och är ett väldigt prisvärt alternativ med en kostnad på 148 kr per natt för ett rum.

från 156kr.

Från Sakura Hostel Asakusa har ni inte långt till några efterfrågade attraktioner som t.ex. Asakusa och Sensoji Temple (Asakusa Kannon Temple). Detta 2-stjärniga hotell finner ni på vägen Asakusa Taito ku i Tokyo.

från 164kr.

Med en tvåstjärnig standard hittar ni rum från 164 SEK på hotellet Khaosan Tokyo Ninja. Boendet bedöms vara bland de mest billiga du kan finna och ni stöter på det i Tokyo (Chuo).

från 174kr.

På hotellet Capsule Hotel and Sauna Ikebukuro Plaza får ni leva med en standard på 1 stjärna och rum på hotellet från 174 SEK per natt. Det är i Tokyo (Toshima) som ni finner hotellet och det är billigare än de flesta boende.

från 176kr.

Detta 1-stjärniga hotell hittas nära de välbesökta sevärdheterna Tokyo Metropolitan Government Office (TMG) och Shinjuku Gyoen National Garden. Det är i Tokyo (Kabukicho) som du påträffar Capsule Hotel Shinjuku 510, ett väldigt billigt boende med hotellrum från 176 svenska kronor per dygn.

från 182kr.

I Tokyo (Arakawa) hittar du hotellet Hotel Meigetsu vilket har en tvåstjärnig standard. Du hittar detta boendet beläget jämte vägen Minami Senju Arakawa och är ett mycket billigt alternativ med en kostnad på 182 kr per natt.

från 190kr.

På Sakura Hotel Ikebukuro hittar du hotellrum från 190 kr per natt och en hotellstandard på 3 stjärnor. Det mycket billiga boendet stöter ni på i Tokyo (Toshima).

från 200kr.

Ni har ett stenkast bort till några stycken omtyckta attraktioner som Sensoji Temple (Asakusa Kannon Temple) och Asakusa från hotellet K's House Tokyo Oasis. Detta boende är 2-stjärnigt och ni påträffar det i Tokyo intill vägen Asakusa Chome Taito ku.

från 205kr.

Välbesökta attraktioner som Akihabara och Edo-Tokyo Museum hittar ni en kort promenad från detta 2-stjärniga hotell. Med rum från 205 kronor är Hotel Nihonbashi Villa väldigt billigt med en bra placering i Tokyo (Nihonbashi).

från 205kr.

Tokyo Metropolitan Government Office (TMG) och Shinjuku Gyoen National Garden är populära sevärdheter som ni hittar inte långt ifrån detta enstjärniga logi. Shinjuku Kuyakushomae Capsule Hotel är ett väldigt billigt hotell i Tokyo (Kabukicho) med ett pris från 205 kronor och uppåt.

från 207kr.

Det mycket billiga hotellet Palace Japan Hotel har främst det mest väsentliga utbudet av bekvämligheter. Detta hotell påträffar du vid Kiyokawa Taito ku som är belägen i Tokyo (Taito) och med en standard på 3 stjärnor.

från 219kr.

Detta extremt billiga hotell ligger i Tokyo (Kita), har 1 stjärna i standard och hotellrummen har bara det mest viktiga. Capsule Hotel and Sauna Cosmo Plaza Akabane är hotellets namn och ni kan boka rum för 219 SEK per rum.

Alternativa resmål...

Om Tokyo

Tokyo är Japans huvudstad och utan tvekan en utav världens mest enastående städer. Med sina 23 innerstadskommuner och 8 miljoner människor är Tokyo verkligen en huvudstädernas huvudstad, det finns utan tvekan ingenting som inte går att hitta i Tokyo. Här blandas gammal Japansk kultur med det hypermoderna och skyskraporna verkar skjuta upp ur marken som av sig själva. Kulturkrocken när du besöker Tokyo kan först kännas jobbig. Men det är bara att försöka inse att det är det som är den otroliga charmen med staden, och när jetlagen och oron lagt sig kommer du att njuta utav denna magiska stad.

Det finns mycket som måste upplevas i Tokyo. Ett äventyr i sig kan förstås vara att bara vandra runt i staden, beundra skyskraporna, förundras över de många subkulturerna och helt enkelt bara ta in. Men man bör också försöka ta sig till Asakusa Kannon Onsen som är ett klassiskt japanskt badhus och ett typiskt exempel på dem gamla japanska kulturen jag nämnde. Här kan du ta hand om både kropp och själ och bara njuta. Tokyo Tower förtjänar också ett besök det 332 meter höga tornet är inspirerat av Eiffeltornet och den ultimata utkiksplatsen i Tokyo.

Hotell finns det också gott om i Tokyo och en del är riktigt billiga. Har man tur så kan man hitta hotell där man inte behöver betala mer än 400 kronor per natt, men snittpriset ligger på ungefär 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Tokyo

Karta över Tokyo med hotell