Filtrera Hotell

Pris: 113-3616 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Tokyo

Hitta de bästa hotellen i Tokyo, Japan för dig!
Visar 16-30 av 362 hotell i Tokyo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 234kr.

I Tokyo (Koto) finner ni detta extremt billiga hotell som är enstjärnigt och har rum inredda med det vanligaste. Tokyo Kiba Hotel är hotellets namn och ni kan få ett hotellrum för 234 SEK per natt.

från 247kr.

Det enstjärniga hotellet Capsule Value Kanda är ett prisvärt hotell som endast är beläget en liten bit bort från sevärdheterna Tokyo Central Railway Station och The East Gardens of the Imperial Palace. Detta boende är beläget utmed Kaji cho nära Akihabara.

från 254kr.

Det omtyckta hotellet APA Hotel Ningyocho-Eki-Kita påträffas i Tokyo (Nihonbashi). Hotellet har en klass på tre stjärnor och det är definitivt bland de mest billiga hotellen i staden.

från 263kr.

Annex Hotel Edoite är ett tvåstjärnigt hotell som bedöms vara prisvärt och ligger i närheten av sevärdheter som Edo-Tokyo Museum och Museum of Contemporary Art Tokyo. Detta boende är beläget i Tokyo (Sumida) längs Kikukawa Sumida.

från 266kr.

Smile Hotel Asakusa har ett väldigt schyst utgångsläge, nära till de efterfrågade turistattraktionerna Sensoji Temple (Asakusa Kannon Temple) och Tokyo Sky Tree. Detta logi är 2-stjärnigt och ni hittar det i Tokyo intill gatan Asakusa Taito ku.

från 271kr.

Välbesökta sevärdheter som Ginza och Tokyo Central Railway Station hittar ni väldigt nära detta tvåstjärniga hotell. Med rum från 271 svenska kronor och uppåt är First In Kyobashi mycket billigt med ett läge nära Kabuki-za-teatern i Tokyo.

från 284kr.

Det trestjärniga hotellet APA Hotel Tokyo-Shiomi-Ekimae har de mest essentiella bekvämligheter. Hotellet är riktigt billigt och rummen är rustade med det enklaste.

från 294kr.

Hotel Kuramae har ett väldigt schyst läge med ett gångavstånd till de välbesökta sevärdheterna Edo-Tokyo Museum och Asakusa. Detta logi är 2-stjärnigt och ni hittar det i Tokyo intill gatan Kuramae Taito ku.

från 294kr.

Detta är ett extremt billigt hotell med en standard på tre stjärnor nära Akihabara och hotellrum med standardutrustning du kan tros vara i behov av. Boendets namn är Grand Central Hotel och du kan teckna ett rum för 294 kr.

från 295kr.

Det tvåstjärniga hotellet Hotel New Star Ikebukuro är ett prisvärt boende som endast är beläget en liten bit från sevärdheterna Sunshine Aquarium och The Sunshine 60 Observatory. Det är i Tokyo (Toshima) utmed gatan Ikebukuro Toshima ku som boendet påträffas.

från 300kr.

Soho Asakusa Hotel är ett prisvärt tvåstjärnigt hotell en bit ifrån sevärdheter som Sensoji Temple (Asakusa Kannon Temple) och Asakusa. Hotellet ligger nära Sensoji-templet längs med gatan Senzoku Taito ku.

från 303kr.

APA Hotel Kodenmacho-Ekimae är ett hotell med 3 stjärnor i standard i Tokyo (Chuo). Det är vid gatan Nihonbashi Odenmacho Chuo ku som detta boende påträffas och är verkligen bland de hotell i Tokyo som är vänligast mot plånboken.

från 304kr.

De mest grundläggande faciliteter hittar du på det extremt billiga hotellet Hotel MyStays Kanda. Hotellet är tvåstjärnigt och ni hittar det längs Iwamoto cho Chiyoda ku nära Akihabara.

från 308kr.

Det tvåstjärniga hotellet YMCA Asia Youth Center är ett prisvärt boende som bara ligger en bit bort ifrån sevärdheterna Tokyo Dome City och Akihabara. Du stöter på detta hotell längs med vägen Sarugaku cho Chiyoda ku nära Tokyo Dome.

från 309kr.

Detta hotell är mycket billigt, har 3 stjärnor, är byggt i Tokyo (Kamata) och har rum furnerade med det vanligaste. På Chisun Inn Kamata går det att beställa ett hotellrum för 309 kronor som billigast.

Alternativa resmål...

Om Tokyo

Tokyo är Japans huvudstad och utan tvekan en utav världens mest enastående städer. Med sina 23 innerstadskommuner och 8 miljoner människor är Tokyo verkligen en huvudstädernas huvudstad, det finns utan tvekan ingenting som inte går att hitta i Tokyo. Här blandas gammal Japansk kultur med det hypermoderna och skyskraporna verkar skjuta upp ur marken som av sig själva. Kulturkrocken när du besöker Tokyo kan först kännas jobbig. Men det är bara att försöka inse att det är det som är den otroliga charmen med staden, och när jetlagen och oron lagt sig kommer du att njuta utav denna magiska stad.

Det finns mycket som måste upplevas i Tokyo. Ett äventyr i sig kan förstås vara att bara vandra runt i staden, beundra skyskraporna, förundras över de många subkulturerna och helt enkelt bara ta in. Men man bör också försöka ta sig till Asakusa Kannon Onsen som är ett klassiskt japanskt badhus och ett typiskt exempel på dem gamla japanska kulturen jag nämnde. Här kan du ta hand om både kropp och själ och bara njuta. Tokyo Tower förtjänar också ett besök det 332 meter höga tornet är inspirerat av Eiffeltornet och den ultimata utkiksplatsen i Tokyo.

Hotell finns det också gott om i Tokyo och en del är riktigt billiga. Har man tur så kan man hitta hotell där man inte behöver betala mer än 400 kronor per natt, men snittpriset ligger på ungefär 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Tokyo

Karta över Tokyo med hotell