Filtrera Hotell

Pris: 113-3616 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Tokyo

Hitta de bästa hotellen i Tokyo, Japan för dig!
Visar 31-45 av 362 hotell i Tokyo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 311kr.

I Tokyo (Taito) hittar ni detta billiga hotell som är tvåstjärnigt och där hotellets rum är furnerade med bland annat luftkonditionering, Internetanslutning och pentry. Det går att teckna rum från 311 kronor per natt på hotellet Hotel Live Max Higashi-ueno.

från 314kr.

På Smile Hotel Nihombashi-Mitsukoshimae bor ni mycket billigt och har inte långt till en hel del omtyckta matställen i Tokyo. Detta boende har 3 stjärnor i standard och du påträffar det i Tokyo (Chuo) med en pirslapp från 314 kr för en natt.

från 319kr.

Smile Hotel Tokyo Asagaya är ett hotell som är billigt och är försett med bekvämligheter som tillexempel massagebehandling, restaurang och bar. Detta boende påträffar du längs gatan Asagaya Minami Suginami ku som ligger i Tokyo (Suginami) och har en standard på 2 stjärnor.

från 319kr.

I Tokyo (Koto) stöter du på detta trestjärniga och mycket billiga hotell med rum inredda med det vanligaste. Apa Hotel Tokyo Kiba är hotellets namn och du kan teckna hotellrum för 319 kr per rum och natt.

från 319kr.

Hotellet APA Hotel Nihonbashi-Hamachoeki - Minami är beläget i Tokyo (Chuo) med en standard på tre stjärnor. Det är längs Nihonbashi Hama cho Chuo ku som du finner detta boende och hör definitivt till de hotell i Tokyo som är vänligast mot reskassan.

från 319kr.

På det väldigt billiga hotellet Apa Hotel Tokyo-Ojima får du tillträde till bekvämligheter som är det mest huvudsakliga till ett pris från 319 kr. Boendet har en trestjärnig hotellstandard och är stationerat i Tokyo (Koto).

från 322kr.

Nära Tokyo Dome och inte långt ifrån sevärdheterna Kagurazaka och Tokyo Dome City stöter du på Hotel Live Max Korakuen. Hotellet har en 2-stjärnig klass och är ett synnerligen prisvärt boende med ett pris på 322 kronor per natt för ett rum.

från 323kr.

De mest väsentliga bekvämligheter hittar ni på det billiga hotellet Hotel Livemax Tokyo-Kiba. Detta hotell finner du längs med gatan Toyo Koto ku som ligger i Tokyo (Koto) och har en standard på 2 stjärnor.

från 325kr.

I Tokyo (Toshima) är hotellet Hotel Wing International Ikebukuro placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Sunshine Aquarium och The Sunshine 60 Observatory. Hotellet har en 3-stjärnig klass och det hör verkligen till de billigaste boendena.

från 325kr.

Detta extremt billiga hotell ligger i Tokyo (Ota), har tre stjärnor och rummen har endast det enklaste. Det är möjligt att beställa ett hotellrum från 325 kr per dygn på hotellet Tokyo Inn.

från 337kr.

Hotellet Apa Hotel Tokyo-Itabashi är mycket billigt och har bekvämligheter som bar, massagebehandling och restaurang. Boendet har en klass på tre stjärnor och ni hittar det i Tokyo (Toshima) vid Kami Ikebukuro Toshima ku.

från 339kr.

Med gångavstånd till sevärdheterna Shinjuku Gyoen National Garden och Shin Okubo Korean Town ligger ett tvåstjärnigt hotell vid namn Tokyo Business Hotel som bedöms vara tämligen enkelt. Det är nära Shinjuku Gyoen nationalpark utmed vägen Shinjuku ku som boendet ligger.

från 341kr.

Roppongi Hills och The National Art Center, Tokyo är efterfrågade sevärdheter som du påträffar inte långt ifrån detta trestjärniga hotell. APA Hotel Nishiazabu är ett extremt billigt hotell nära Mori Art Museum i Tokyo med en prislapp från 341 kr och uppåt.

från 343kr.

Tvåstjärniga hotellet Chiyoda Inn är byggt i Tokyo (Arakawa) i Tokyo. Detta hotell är byggt vid gatan Minami Senju Arakawa ku och är ett oerhört billigt hotell med ett pris på 343 kr per natt.

från 343kr.

Om faciliteter som är det enklaste är en önskan så kan kanske Hotel Star Plaza Ikebukuro vara det mycket billigt hotellet för er med ett pris från 343 SEK per natt. Detta boende finner du i Tokyo (Toshima) och har en standard på tre stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Tokyo

Tokyo är Japans huvudstad och utan tvekan en utav världens mest enastående städer. Med sina 23 innerstadskommuner och 8 miljoner människor är Tokyo verkligen en huvudstädernas huvudstad, det finns utan tvekan ingenting som inte går att hitta i Tokyo. Här blandas gammal Japansk kultur med det hypermoderna och skyskraporna verkar skjuta upp ur marken som av sig själva. Kulturkrocken när du besöker Tokyo kan först kännas jobbig. Men det är bara att försöka inse att det är det som är den otroliga charmen med staden, och när jetlagen och oron lagt sig kommer du att njuta utav denna magiska stad.

Det finns mycket som måste upplevas i Tokyo. Ett äventyr i sig kan förstås vara att bara vandra runt i staden, beundra skyskraporna, förundras över de många subkulturerna och helt enkelt bara ta in. Men man bör också försöka ta sig till Asakusa Kannon Onsen som är ett klassiskt japanskt badhus och ett typiskt exempel på dem gamla japanska kulturen jag nämnde. Här kan du ta hand om både kropp och själ och bara njuta. Tokyo Tower förtjänar också ett besök det 332 meter höga tornet är inspirerat av Eiffeltornet och den ultimata utkiksplatsen i Tokyo.

Hotell finns det också gott om i Tokyo och en del är riktigt billiga. Har man tur så kan man hitta hotell där man inte behöver betala mer än 400 kronor per natt, men snittpriset ligger på ungefär 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Tokyo

Karta över Tokyo med hotell