Filtrera Hotell

Pris: 113-3616 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Tokyo

Hitta de bästa hotellen i Tokyo, Japan för dig!
Visar 46-60 av 362 hotell i Tokyo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 343kr.

Hotel Wing International Meguro har ett väldigt schyst turistläge inte långt till de efterfrågade attraktionerna Museum of Ebisu Beer och Ebisu Garden Place. Det är i Tokyo intill gatan Meguro ku som du finner detta trestjärniga boende.

från 343kr.

Efterfrågade sevärdheter som Ueno Park och Ueno Zoo hittar ni en kort promenad från detta tvåstjärniga hotell. Hotel New Touhoku är ett billigt hotell nära Tokyos tekniska museum med ett pris från 343 svenska kronor som billigast.

från 346kr.

Shin Okubo Korean Town och Shinjuku Golden Gai är välbesökta turistattraktioner som du hittar nära detta tvåstjärniga hotell. Det är i Tokyo (Shinjuku) som ni finner Hotel Empire in Shinjuku, ett billigt hotell med pris från 346 svenska kronor och uppåt.

från 347kr.

Detta trestjärniga hotell finns hyfsat nära de efterfrågade sevärdheterna Sensoji Temple (Asakusa Kannon Temple) och Asakusa. Det är nära Sensoji-templet i Tokyo som du finner APA Hotel Asakusa-Kuramae, ett extremt billigt boende med rum från 347 kronor per natt.

från 349kr.

Grand Park Hotel Panex Tokyo är ett trestjärnigt hotell i Tokyo (Kamata). Du hittar detta boendet jämte vägen Kamata Ota ku och med ett lågt pris på 349 kronor per rum.

från 355kr.

Det tvåstjärniga hotellet Hotel Hoshi Kai Kan är ett prisvärt boende som enbart är beläget en liten bit bort ifrån sevärdheter som Edo-Tokyo Museum och Akihabara. Det är i Tokyo (Chuo) utmed gatan Yokoyamacho Nihonbashi Chuo ku som detta boende finns.

från 358kr.

Det 2-stjärniga hotellet Chisun Inn Asakusa är ett prisvärt boende som enbart är placerat en liten bit ifrån sevärdheter som Tokyo Sky Tree och Sensoji Temple (Asakusa Kannon Temple). Det är nära Sensoji-templet utmed vägen Komagata Taito ku som hotellet hittas.

från 362kr.

I Tokyo (Arakawa) och nära sevärdheterna Tokyo National Museum och Ueno Zoo ligger Tokiwa Hotel. Med detta boendes standard på 2 stjärnor betraktas detta boende vara billigt.

från 374kr.

Med en tvåstjärnig standard är detta ett mycket bra hotell inte långt ifrån omtyckta sevärdheter som Asakusa och Sensoji Temple (Asakusa Kannon Temple). Från 374 svenska kronor kan ni få hotellrum på det billiga Hotel Kaminarimon nära Sensoji-templet i Tokyo.

från 376kr.

Det trestjärniga hotellet APA Hotel Kanda-Eki-Higashi har rum till en kostnad från 376 svenska kronor per natt. Boendet är byggt nära Akihabara i Tokyo och det tros vara billigt.

från 376kr.

Efterfrågade attraktioner som Ueno Zoo och Yanaka ligger inte långt ifrån detta 2-stjärniga hotell. Hotel Live Max Nippori ligger i Tokyo (Bunkyo) och är ett billigt hotell där hotellrummen har en prislapp från 376 kronor.

från 376kr.

Med ett kort gångavstånd till populära sevärdheter som Tokyo Tower och Roppongi Hills kanske hotellet APA Hotel Roppongi Itchome Ekimae ett schyst alternativ. Detta boende har en klass på tre stjärnor och ni finner det intill Roppongi Minato ku i Tokyo.

från 380kr.

Det billiga hotellet SAKURA Ryokan har endast det mest huvudsakliga utbudet av bekvämligheter. Det är nära Sensoji-templet och vid gatan Iriya Taito ku som du påträffar detta 2-stjärniga boende.

från 384kr.

Med faciliteter som är standardutrustning är Hotel Sky Court Koiwa ett fint och billigt boende med hotellrum från 384 svenska kronor. Hotellet stöter ni på i Tokyo (Edogawa) och har en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 384kr.

Pearl Hotel Ryogoku, ett tvåstjärnigt hotell i nära Edo-Tokyo Museum. Ni finner det byggt vid Yokoami Sumida och är ett förmånligt hotell med eget hotellrum för 384 kronor.

Alternativa resmål...

Om Tokyo

Tokyo är Japans huvudstad och utan tvekan en utav världens mest enastående städer. Med sina 23 innerstadskommuner och 8 miljoner människor är Tokyo verkligen en huvudstädernas huvudstad, det finns utan tvekan ingenting som inte går att hitta i Tokyo. Här blandas gammal Japansk kultur med det hypermoderna och skyskraporna verkar skjuta upp ur marken som av sig själva. Kulturkrocken när du besöker Tokyo kan först kännas jobbig. Men det är bara att försöka inse att det är det som är den otroliga charmen med staden, och när jetlagen och oron lagt sig kommer du att njuta utav denna magiska stad.

Det finns mycket som måste upplevas i Tokyo. Ett äventyr i sig kan förstås vara att bara vandra runt i staden, beundra skyskraporna, förundras över de många subkulturerna och helt enkelt bara ta in. Men man bör också försöka ta sig till Asakusa Kannon Onsen som är ett klassiskt japanskt badhus och ett typiskt exempel på dem gamla japanska kulturen jag nämnde. Här kan du ta hand om både kropp och själ och bara njuta. Tokyo Tower förtjänar också ett besök det 332 meter höga tornet är inspirerat av Eiffeltornet och den ultimata utkiksplatsen i Tokyo.

Hotell finns det också gott om i Tokyo och en del är riktigt billiga. Har man tur så kan man hitta hotell där man inte behöver betala mer än 400 kronor per natt, men snittpriset ligger på ungefär 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Tokyo

Karta över Tokyo med hotell