Filtrera Hotell

Pris: 113-3616 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Tokyo

Hitta de bästa hotellen i Tokyo, Japan för dig!
Visar 61-75 av 362 hotell i Tokyo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 384kr.

Det 2-stjärniga hotellet Oak Hotel är stationerat nära Tokyos tekniska museum i Tokyo. Du finner detta boendet jämte gatan HigashiUeno Taito ku och är ett förmånligt boende med rum för 384 kr.

från 384kr.

På det billiga hotellet Hotel Yanagibasi får du tillträde till faciliteter som är det vanligaste till ett pris från 384 SEK. Du finner detta hotell nära Edo-Tokyo Museum med en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 387kr.

De mest huvudsakliga faciliteter finner du på det billiga hotellet Hotel Live Max Akihabara. Boendet springer du på utmed vägen Kanda sakumacho Chiyoda ku som går nära Akihabara och har en standard på 2 stjärnor.

från 393kr.

På Apartment Hotel Shinjuku bor du billigt och har nära till flera omtyckta matställen i Tokyo. Hotellet har 2 stjärnor i klass och du finner det nära Shinjuku Gyoen nationalpark med en kostad från 393 kronor för en natt.

från 393kr.

I Tokyo (Toshima) och inte långt bort från sevärdheterna Sunshine Aquarium och The Sunshine 60 Observatory hittar ni Hotel Changtee. Detta hotell är billigt och har en klass på två stjärnor.

från 394kr.

Med faciliteter som är det mest väsentliga är Ryokan Eishinkan ett fräscht och billigt hotell med hotellrum från 394 kr och uppåt. Boendet har 2 stjärnor som hotellstandard och är beläget i Tokyo (Akasaka).

från 398kr.

Ayase Kokusai Hotel är ett hotell som är väldigt billigt och är utrustat med sådana faciliteterna som bara är standard. Boendet finner du vid Kosuge Katsushika ku som går i Tokyo (Adachi) och med en standard på tre stjärnor.

från 399kr.

APA Hotel Akihabara-ekimae är ett hotell som anses vara extremt billigt och är utrustat med faciliteter som bara anses vara standard. Detta hotell har tre stjärnor i klass och ni hittar det längs med Kanda Sakumacho Chiyoda ku nära Akihabara.

från 402kr.

Det är från priset 402 svenska kronor och uppåt som ni finner på det tvåstjärniga hotellet Hotel PARK AVENUE. Det är i Tokyo (Sumida) som du stöter på hotellet och det är billigt.

från 403kr.

Med en tvåstjärnig standard finner ni hotellrum från 403 svenska kronor på hotellet KURUMI Weekly Mansion. Detta hotell tycks vara billigt och du påträffar det i Tokyo (Koto).

från 408kr.

Det extremt billiga hotellet APA Hotel Tokyo-Kudanshita har det mest enkla utbudet av faciliteter. Det är nära Yasukuni-templet och på gatan Iidabashi Chiyoda ku som du påträffar detta trestjärniga hotell.

från 409kr.

På hotellet Sakura Hotel Hatagaya får du leva med en standard på 2 stjärnor och hotellrum från 409 SEK och uppåt. Boendet finnes i Tokyo (Shinjuku) och det tros vara billigt.

från 410kr.

Hotel Fukudaya är ett populärt hotell med standard på tre stjärnor som fått bra omdöme av hotellgäster. Det är i Tokyo (Shibuya) på Aobadai Meguro ku som du hittar detta mycket billiga hotell.

från 411kr.

Nära Akihabara är hotellet Ueno First City Hotel byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Ueno Park och Ueno Zoo. Hotellet har en trestjärnig klass och är ett prisvärt alternativ i Tokyo.

från 411kr.

På Pearl Hotel Kayabachou finner du de mest väsentliga faciliteterna och en standard på två stjärnor. Hotellrummen är rustade med det enklaste du kan behöva för natten.

Alternativa resmål...

Om Tokyo

Tokyo är Japans huvudstad och utan tvekan en utav världens mest enastående städer. Med sina 23 innerstadskommuner och 8 miljoner människor är Tokyo verkligen en huvudstädernas huvudstad, det finns utan tvekan ingenting som inte går att hitta i Tokyo. Här blandas gammal Japansk kultur med det hypermoderna och skyskraporna verkar skjuta upp ur marken som av sig själva. Kulturkrocken när du besöker Tokyo kan först kännas jobbig. Men det är bara att försöka inse att det är det som är den otroliga charmen med staden, och när jetlagen och oron lagt sig kommer du att njuta utav denna magiska stad.

Det finns mycket som måste upplevas i Tokyo. Ett äventyr i sig kan förstås vara att bara vandra runt i staden, beundra skyskraporna, förundras över de många subkulturerna och helt enkelt bara ta in. Men man bör också försöka ta sig till Asakusa Kannon Onsen som är ett klassiskt japanskt badhus och ett typiskt exempel på dem gamla japanska kulturen jag nämnde. Här kan du ta hand om både kropp och själ och bara njuta. Tokyo Tower förtjänar också ett besök det 332 meter höga tornet är inspirerat av Eiffeltornet och den ultimata utkiksplatsen i Tokyo.

Hotell finns det också gott om i Tokyo och en del är riktigt billiga. Har man tur så kan man hitta hotell där man inte behöver betala mer än 400 kronor per natt, men snittpriset ligger på ungefär 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Tokyo

Karta över Tokyo med hotell