Filtrera Hotell

Pris: 113-3616 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Tokyo

Hitta de bästa hotellen i Tokyo, Japan för dig!
Visar 76-90 av 362 hotell i Tokyo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 412kr.

Khaosan Tokyo Kabuki är ett hotell beläget nära Sensoji-templet och nära sevärdheterna Tokyo Sky Tree och Sensoji Temple (Asakusa Kannon Temple). Med hotellets standard på 2 stjärnor bedöms hotellet vara billigt.

från 417kr.

Det tvåstjärniga hotellet Hotel Tateshina är ett prisvärt boende som enbart är placerat en bit ifrån sevärdheter som Shin Okubo Korean Town och Shinjuku Gyoen National Garden. Boendet finns utmed Shinjuku ku nära Shinjuku Gyoen nationalpark.

från 421kr.

Om faciliteter som är standardutrustning är en stor önskan så kan kanske R&B Hotel Tokyo Toyo-cho vara det billigt hotellet för er med ett pris från 421 kr per natt. Det är i Tokyo (Koto) som du finner detta 2-stjärniga logi.

från 421kr.

Hotellet R&B Hotel Otsuka-eki Kita-guchi är beläget endast en liten bit bort från sevärdheter som Sunshine Aquarium, The Sunshine 60 Observatory och Sugamo Jozo-dori Shops. Det är ett tvåstjärnigt hotell och tillhör de billiga alternativen i staden.

från 421kr.

På R&B Hotel Kamata Higashi-guchi finner du de mest väsentliga faciliteterna och en standard på två stjärnor. Detta hotell anses vara billigt och hotellets rum har det mest väsentliga och med Internet.

från 421kr.

Ni har nära till många välbesökta attraktioner som Edo-Tokyo Museum och Akihabara från hotellet R&B Hotel Higashi Nihonbashi. Detta hotell hittas vid Higashi Nihonbashi Chuo ku i Tokyo och har en standard på 2 stjärnor.

från 422kr.

Från 422 SEK kan ni få ett rum på Sakura Hotel Jimbocho, ett billigt boende med faciliteter som är det enklaste. Ni finner detta boende nära Kejsarpalatsets trädgård i Tokyo med en standard på två stjärnor.

från 426kr.

Hotellet Livemax Shimbashi är placerat bara en bit bort från sevärdheterna Ginza, The Tsukiji Market och Hama Rikyu Gardens. Hotellet har en trestjärnig standard och vilket klassas som billigt.

från 429kr.

Med ett prisvärt boende och en klass på två stjärnor har ni bara ett kort gångavstånd till de välbesökta sevärdheterna Ueno Zoo och Ueno Park. Chisun Hotel Ueno är ett billigt hotell nära Tokyos tekniska museum med en prislapp från 429 kr som billigast.

från 438kr.

På Hotel Siena bor man extremt billigt och har nära till en mängd populära restauranger i Tokyo. Det är i Tokyo (Kabukicho) som ni stöter på detta trestjärniga boende med ett pris från 438 SEK.

från 440kr.

De mest väsentliga bekvämligheter påträffar ni på det billiga hotellet Flexstay Inn Sugamo. Det är i Tokyo (Toshima) och längs med gatan Sugamo Toshima ku som ni finner detta tvåstjärniga boende.

från 444kr.

Hotellet Dormy Inn Suidobashi finner du nära Tokyo Dome med en standard på 3 stjärnor. Du hittar detta boendet byggt intill vägen Hongou Bunkyo ku och får betraktas som ett billigt hotell i Tokyo med rum från 444 kronor.

från 447kr.

APA Villa Hotel Akasaka-Mitsuke, ett prisvärt hotell med tre stjärnor som inte är beläget långt ifrån sevärdheterna Tokyo Midotown och The National Art Center, Tokyo. Boendet hittas utmed Akasaka Minato ku i Tokyo (Minato).

från 455kr.

I Tokyo (Nihonbashi) och inte långt från sevärdheterna Tokyo Central Railway Station och Suitengu stöter ni på Hotel Nihonbashi Saibo. Detta boende är rätt billigt och har en standard på 3 stjärnor.

från 455kr.

Det 2-stjärniga hotellet Chisun Hotel Hamamatsucho betraktas vara prisvärt och ligger nära sevärdheterna Tokyo Tower och Hama Rikyu Gardens. Det är i affärskvarteren utmed vägen Shibaura Minato ku som detta hotell ligger.

Alternativa resmål...

Om Tokyo

Tokyo är Japans huvudstad och utan tvekan en utav världens mest enastående städer. Med sina 23 innerstadskommuner och 8 miljoner människor är Tokyo verkligen en huvudstädernas huvudstad, det finns utan tvekan ingenting som inte går att hitta i Tokyo. Här blandas gammal Japansk kultur med det hypermoderna och skyskraporna verkar skjuta upp ur marken som av sig själva. Kulturkrocken när du besöker Tokyo kan först kännas jobbig. Men det är bara att försöka inse att det är det som är den otroliga charmen med staden, och när jetlagen och oron lagt sig kommer du att njuta utav denna magiska stad.

Det finns mycket som måste upplevas i Tokyo. Ett äventyr i sig kan förstås vara att bara vandra runt i staden, beundra skyskraporna, förundras över de många subkulturerna och helt enkelt bara ta in. Men man bör också försöka ta sig till Asakusa Kannon Onsen som är ett klassiskt japanskt badhus och ett typiskt exempel på dem gamla japanska kulturen jag nämnde. Här kan du ta hand om både kropp och själ och bara njuta. Tokyo Tower förtjänar också ett besök det 332 meter höga tornet är inspirerat av Eiffeltornet och den ultimata utkiksplatsen i Tokyo.

Hotell finns det också gott om i Tokyo och en del är riktigt billiga. Har man tur så kan man hitta hotell där man inte behöver betala mer än 400 kronor per natt, men snittpriset ligger på ungefär 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Tokyo

Karta över Tokyo med hotell