Filtrera Hotell

Pris: 113-3616 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Tokyo

Hitta de bästa hotellen i Tokyo, Japan för dig!
Visar 91-105 av 362 hotell i Tokyo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 455kr.

Relativt nära kuriositeterna Sensoji Temple (Asakusa Kannon Temple) och Tokyo Sky Tree ligger ett trestjärnigt hotell vid namn BlueWave Inn Asakusa som är vardagligt utan att fördöma kvalitén. Hotellet ligger utmed Asakusa Taito ku nära Sensoji-templet.

från 456kr.

Det trestjärniga hotellet Trest inn Nihombashi (future Sotetsu Fresa Inn) betraktas vara prisvärt och ligger en bit ifrån sevärdheterna Marunouchi och Tokyo Central Railway Station. Det är på vägen Kayabacho Nihombashi Chuo ku i Tokyo (Chuo) som du finner detta boende.

från 456kr.

Med komfortabel övernattning och en klass på en stjärna har ni bara ett litet gångavstånd till de efterfrågade turistattraktionerna Sensoji Temple (Asakusa Kannon Temple) och Tokyo Sky Tree. Det är nära Sensoji-templet i Tokyo som ni stöter på Hotel Kawase, ett billigt hotell med pris från 456 kronor som billigast.

från 456kr.

Hotel Vista Kamata Tokyo, ett hotell med tre stjärnor i betyg i Tokyo (Ota). Boendet är beläget på Nishi Kamata Ota Ku och med en låg kostnad på 456 kronor per natt.

från 458kr.

Ett omtyckt hotell som mottagit ett superbetyg är Tokyo Ueno Touganeya Hotel som finnes nära Tokyos tekniska museum. Det populära boendet har tre stjärnor i klass och med ett lågt pris på 458kr per rum.

från 468kr.

Det trestjärniga hotellet Candeo Hotels Uenokoen är ett prisvärt boende som bara ligger en liten bit bort från sevärdheter som Ueno Zoo och Ueno Park. Du hittar detta boende längs med vägen Negishi Taito ku nära Tokyos nationalmuseum.

från 468kr.

Från 468 kronor kan du få ett hotellrum på Rembrandt Inn Nishikasai, ett billigt boende med faciliteter som är det mest huvudsakliga. Detta hotell har en 3-stjärnig klass och är beläget i Tokyo (Edogawa).

från 468kr.

På Hotel Bellclassic Tokyo finner du de mest väsentliga faciliteterna och en standard på 3 stjärnor. Hotellrummen är furnerade med det vanligaste och med tillträde till Internet.

från 469kr.

Nära sevärdheterna Roppongi Hills och The National Art Center, Tokyo ligger ett 3-stjärnigt hotell vid namn Akasaka Yoko Hotel som bedöms vara enkelt utan att slarva med kvalitén. Detta hotell hittas nära Tokyo Midtown längs gatan Akasaka Minato ku.

från 470kr.

Det är från priset 470 SEK och uppåt som ni finner på det trestjärniga hotellet Tokyu Stay Nihombashi. Det billiga boendet stöter ni på nära Akihabara i Tokyo.

från 471kr.

Med komfortabel övernattning och en hotellstandard på två stjärnor har du endast ett kort gångavstånd till de välbesökta sevärdheterna Tokyo Central Railway Station och Akihabara. Från 471 svenska kronor kan du få ett rum på det billiga Hotel Horidome Villa i Tokyo (Nihonbashi).

från 473kr.

Ni har nära till en mängd omtyckta turistattraktioner som Tokyo Central Railway Station och Ginza från hotellet Hotel Hokke Inn Hatchobori. Detta logi är trestjärnigt och du påträffar det i Tokyo intill vägen Hacchobori Chou Ku.

från 473kr.

Hotel Gracery Tamachi är ett hotell med tre stjärnor i standard i Tokyo (Minato). Boendet är beläget på vägen Shibaura Minato ku och är ett billigt hotell med hotellrum för 473 kr.

från 473kr.

Nära Kejserliga palatset är hotellet Fukuoka Kaikan Hotel Tokyo byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Yasukuni Shrine och Imperial Palace. Hotellet är ganska bra i pris och har en klass på 2 stjärnor.

från 473kr.

På Dormy Inn Akihabara finner du restaurang, torrbastu och massage och en standard på 3 stjärnor. Hotellet är rätt billigt och rummen är utrustade med det mest väsentliga.

Alternativa resmål...

Om Tokyo

Tokyo är Japans huvudstad och utan tvekan en utav världens mest enastående städer. Med sina 23 innerstadskommuner och 8 miljoner människor är Tokyo verkligen en huvudstädernas huvudstad, det finns utan tvekan ingenting som inte går att hitta i Tokyo. Här blandas gammal Japansk kultur med det hypermoderna och skyskraporna verkar skjuta upp ur marken som av sig själva. Kulturkrocken när du besöker Tokyo kan först kännas jobbig. Men det är bara att försöka inse att det är det som är den otroliga charmen med staden, och när jetlagen och oron lagt sig kommer du att njuta utav denna magiska stad.

Det finns mycket som måste upplevas i Tokyo. Ett äventyr i sig kan förstås vara att bara vandra runt i staden, beundra skyskraporna, förundras över de många subkulturerna och helt enkelt bara ta in. Men man bör också försöka ta sig till Asakusa Kannon Onsen som är ett klassiskt japanskt badhus och ett typiskt exempel på dem gamla japanska kulturen jag nämnde. Här kan du ta hand om både kropp och själ och bara njuta. Tokyo Tower förtjänar också ett besök det 332 meter höga tornet är inspirerat av Eiffeltornet och den ultimata utkiksplatsen i Tokyo.

Hotell finns det också gott om i Tokyo och en del är riktigt billiga. Har man tur så kan man hitta hotell där man inte behöver betala mer än 400 kronor per natt, men snittpriset ligger på ungefär 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Tokyo

Karta över Tokyo med hotell