Filtrera Hotell

Pris: 126-2064 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Guangzhou

Hitta de bästa hotellen i Guangzhou, Kina för dig!
Visar 1-15 av 258 hotell i Guangzhou. Inga hotell har filtrerats bort!
från 126kr.

Det trestjärniga hotellet Garden inn Luoxi Branch är ett väldigt passande alternativ för företag och du hittar det på Huamei Commerce Trade Centre Shangjiao Village Panyu District. Kemtvätt av kläder och företagstjänster är exempel på företagsfaciliteter och rummen har en kostnad från 126 kronor.

från 126kr.

Det är från 126 svenska kronor och uppåt som ni finner på det tvåstjärniga hotellet V8 Hotel Xi Cun Branch. Det är nära Familjen Chens tempel i Guangzhou som du stöter på hotellet och det är billigare än många andra hotell.

från 126kr.

Nära Familjen Chens tempel är hotellet V8 Hotel Xi Lang Branch placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Chen Family Temple - Guangdong Folk Art Museum och Lychee Bay Park. Hotellet har en 2-stjärnig klass och hör absolut till de hotell i Guangzhou som är snällast mot reskassan.

från 128kr.

V8 Hotel Zi Yuan Gang Branch är ett hotell med 2 stjärnor och de mest väsentliga bekvämligheter för hotellets gäster. Hotellet är billigare än många andra hotell och rummen är rustade med exempelvis Internetanslutning, safebox och AC.

från 133kr.

Motel168 Guangzhou Pingkang Road Inn är ett 2-stjärnigt hotell med ett pris från 133 svenska kronor per rum och natt. Detta boende bedöms vara bland de billigaste du kan boka och ni hittar det i Guangzhou (Panyu).

från 135kr.

Guangzhou Suiyun Hotel, ett prisvärt hotell med 3 stjärnor som ligger nära turist-attraktionerna Guangzhou Zoo och Huanghuagang Park. Det är på vägen # Alley N St Xianlie Zhonglu i Guangzhou (Yuexiu) som du hittar boendet.

från 143kr.

Det tvåstjärniga hotellet Guang Hua Hotel har inte något stort utbud av bekvämligheter. Hotellet anses vara bland de billigaste du kan få tag på och hotellets rum har det enklaste.

från 144kr.

Hotellet Dongzhi Hotel finner du i Guangzhou (Baiyun) med en standard på 3 stjärnor. Ni hittar detta boendet beläget jämte No. Anzhi Area Baiyun Intl Airport och är ett mycket prisvärt hotell med en kostnad på 144 kr per rum.

från 145kr.

Det väldigt billiga hotellet Garden Inn Liwan Lake Branch har endast det mest väsentliga utbudet av faciliteter. Detta boende har 2 stjärnor i klass och du stöter på det längs vägen No. Huangsha Main Road Liwan District i Guangzhou (Liwan).

från 145kr.

Miya Hotel är ett hotell som bedöms vara mycket billigt och har sådana faciliteterna som endast bedöms vara grundläggande. Detta hotell har en klass på två stjärnor och ni påträffar det i stadens centrum utmed vägen No TaoYuanXi Road HuangPu Da Dao Dong.

från 145kr.

Haiyue Hotel är ett trestjärnigt hotell med ett pris från 145 svenska kronor per dygn. Detta hotell är beläget i Guangzhou (Haizhu - Pazhou Complex) och det bedöms vara bland de mest billiga du kan hitta.

från 153kr.

På det mycket billiga hotellet Day Xi Hotel får du tillträde till faciliteter som är standardutrustning till en kostnad från 153 kronor. Boendet finner du i Guangzhou (Panyu) och har en hotellstandard på två stjärnor.

från 153kr.

Detta 2-stjärniga hotell är extremt billigt och är byggt i Guangzhou (Tianhe) där hotellrummen har det vanligaste. På hotellet Yinhaigang Hotel är det möjligt att under lågsäsong få ett rum från 153 kr.

från 153kr.

På hotellet Tianyi Hotel får ni ta del av en standard på tre stjärnor och rum från 153 kronor och uppåt. Detta hotell hittas i Guangzhou (Panyu) och det bedöms vara bland de mest billiga du kan finna.

från 153kr.

Joyful Sea Hotel är ett 2-stjärnigt hotell utformat för affärsrörelser och påträffas intill vägen South Huadi Avenue Liwan District. Rummen kostar från 153 kronor per natt och exempel på faciliteter för affärsresenärer är konferensrum och företagstjänster.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Guangzhou

Karta över Guangzhou med hotell