Filtrera Hotell

Pris: 50-2970 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Hangzhou

Hitta de bästa hotellen i Hangzhou, Kina för dig!
Visar 1-15 av 144 hotell i Hangzhou. Inga hotell har filtrerats bort!
från 50kr.

Med en väldigt enkelt standard är detta ett helt okej hotell inte långt ifrån populära turistattraktioner som West Lake Colored Port View Fish Garden och Prince Bay Park. Med rum från 50 SEK är Westlake Youth Hostel väldigt billigt med ett läge i Hangzhou (Xihu).

från 160kr.

Med en 3-stjärnig klass hittar ni rum från 160 SEK på hotellet Flower Inn Hubin. Detta hotell är mycket billigt och ni finner det nära Xihu i Hangzhou.

från 162kr.

Jinwang Business Hotel är ett 3-stjärnigt hotell som är passande alternativ för bolag och finns vid No Xiaoshan East Road. Hotellrummen har ett pris från 162 SEK per natt och exempel på tjänster för affärsresenärer är större konferensrum och konferensrum.

från 163kr.

Hotellet ACG Hotel Shangpin har vanliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är furnerade med det enklaste och med tillgång till minibar.

från 170kr.

Flower Inn - West Lake är ett väldigt billigt hotell som kostar från 170 svenska kronor per dygn och där ni kan ta del av faciliteter som är enkla. Detta hotell har 4 stjärnor som standard och finnes i Hangzhou (Xihu).

från 172kr.

Detta tvåstjärniga hotell är mycket billigt och är stationerat vid floden där rummen har det mest nödvändiga. På ACG Hotel Canal är det möjligt att få tag på ett rum från 172 kr.

från 177kr.

Med faciliteter som är det mest huvudsakliga är Jinjiang Inn Hangzhou Economic-Technological Development ett prima och extremt billigt boende med hotellrum från 177 kr och uppåt. Detta hotell har en klass på 2 stjärnor och ligger i Hangzhou.

från 189kr.

Hangzhou Sweetome Vacation Rentals-Zhuantang Yunxi Yinxiang, ett hotell som bedöms vara mycket billigt och är försett med sådana bekvämligheterna som bara bedöms vara standard. Detta boende är tvåstjärnigt och ni springer på det längs gatan No Zhuantang Yunxi Road i Hangzhou.

från 189kr.

Med en 2-stjärnig klass finner ni hotellrum från 189 SEK på hotellet Motel 168 Hangzhou Ti Yu Chang Road Inn. Boendet anses vara riktigt billigt och ni stöter på det i Hangzhou (Xiacheng).

från 189kr.

Nära Xihu hittar du hotellet Hongdu Hotel som har en trestjärnig standard. Ni hittar detta boendet jämte vägen No Tiyuchang Road och det tillhör de absolut förmånligaste i Hangzhou.

från 196kr.

Detta hotell är extremt billigt, har 3 stjärnor, är byggt i Hangzhou (Xiaoshan) och har rum furnerade med det enklaste. På hotellet ibis Hangzhou South Railway Station är det möjligt att under lågsäsong få hotellrum för 196 kr.

från 196kr.

Hotellet Hangzhou Yingri International Hotel är väldigt billigt och har de vanliga faciliteterna. Boendet stöter du på längs gatan No. Dong Xin Road som ligger i Gongshu och med en klass på 3 stjärnor.

från 198kr.

Hotellet iTowns Hotel Tianyuan Branch har vanliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Hotellet är mycket billigt och rummen är försedda med t.ex. AC, minibar och Internetanslutning.

från 206kr.

I Hangzhou (Jianggan) ligger hotellet Yinqiao Hotel vilket har en trestjärnig standard. Det är på Qingchun East Road Jianggan District som boendet är beläget och är absolut bland de hotell i Hangzhou som är snällast mot reskassan.

från 207kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är billigt och är stationerat i Hangzhou (Xiaoshan) med hotellrum som är inredda med det vanligaste. Det går att teckna hotellrum för 207 kr per natt på hotellet Xiangbao Lake Hotel.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Hangzhou

Karta över Hangzhou med hotell