Filtrera Hotell

Pris: 289-3754 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Hongkong

Hitta de bästa hotellen i Hongkong, Kina för dig!
Visar 1-15 av 77 hotell i Hongkong. Inga hotell har filtrerats bort!
från 289kr.

Det väldigt billiga hotellet Bridal Tea House Hotel Ap Lei Chau Wai Fung Street har ett pris från 289 SEK per hotellrum och har faciliteter som är det vanligaste. Hotellet hittar ni nära Jumbo Kingdom i Hongkong och har en standard på 3 stjärnor.

från 380kr.

Efterfrågade attraktioner som Hong Kong Skyline och Hong Kong Tramways ligger en bit bort från hotellet Bridal Tea House Hotel Western District. Detta hotell har en standard på 3 stjärnor och du hittar det intill vägen No. Queen's Road West Sai Ying Pun i Hongkong.

från 418kr.

Träna med gymmet på det trestjärniga Charterhouse Causeway Bay under tiden ni inte njuter av Hongkong. Exempel på utrustning i de mycket billiga rummen är luftkonditionering och minibar, och kostnaden ligger från 418 kronor och uppåt.

från 426kr.

Hotellet Ibis Hong Kong North Point är extremt billigt och har de mest enkla bekvämligheterna. Detta boende är trestjärnigt och du påträffar det längs vägen Java Road i Hongkong (North Point).

från 451kr.

Walden Hotel är ett extremt billigt boende som kostar från 451 kronor per hotellrum och där du kan nyttja bekvämligheter som är enkla. Du påträffar hotellet nära Times Square-varuhuset i Hongkong med en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 493kr.

Ramada Hotel - Hong Kong är ett hotell med tre stjärnor nära University of Hong Kong. Du finner det vid gatan Des Voeux Road West och med en kostnad från 493 kr per natt är det ett oerhört billigt val.

från 501kr.

Det trestjärniga hotellet Butterfly on Victoria anses vara prisvärt och är beläget en bit ifrån attraktionerna Happy Valley Racecourse och Causeway Bay. Det är nära Tin Hau-templet utmed vägen King's Road Causeway Bay som detta boende finns.

från 501kr.

The Emperor Happy Valley Hotel är ett prisvärt trestjärnigt hotell inte långt ifrån sevärdheterna Causeway Bay och Happy Valley Racecourse. Det är på gatan Wang Tak Street nära Happy Valley Race Course som du finner detta boende.

från 529kr.

Best Western Hotel Harbour View är ett billigt hotell med de mest grundläggande bekvämligheter. Detta hotell har 3 stjärnor i klass och du finner det utmed Queen's Road West nära Macaofärjeterminalen, Hongkong, Hongkong.

från 543kr.

En mängd populära matställen i Hongkong är beläget inom ett gångavstånd till det billiga hotellet Hotel Bonaparte by Rhombus. Det är nära Times Square-varuhuset som detta 3-stjärniga hotell är beläget med rum från 543 SEK och uppåt.

från 543kr.

Royal View Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med faciliteter som pool (utomhus), hälsoklubb och massagebehandling. Hotellrummen är försedda med bl.a. minibar, luftkonditionering och safebox.

från 584kr.

Det billiga hotellet The Harbourview har de viktigaste faciliteterna som t.ex. restaurang. Det är nära Hong Kong Convention and Exhibition Centre och längs gatan Harbour Road Wanchai som du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 584kr.

Välbesökta attraktioner som Victoria Peak (The Peak) och Hong Kong Park stöter du på inte långt ifrån detta trestjärniga hotell. YWCA The Garden View är beläget nära Victoria Peak Tram i Hongkong och är ett billigt hotell där rummen kostar från 584 svenska kronor.

från 584kr.

Med ett gångavstånd till en mängd populära matställen i Hongkong är det billiga Butterfly on Hollywood ett bra hotell. Det är nära Macao färjeterminal som ni finner detta trestjärniga boende med en pirslapp från 584 kr.

från 584kr.

Hong Kong Tramways och Mid-levels Escalator är populära turistattraktioner som ni hittar inte långt ifrån detta trestjärniga hotell. Det är nära Macao färjeterminal i Hongkong som du finner Hotel de Edge by Rhombus, ett billigt boende med rum från 584 kronor.

Alternativa resmål...

Om Hongkong

Hong Kong är en liten ö utanför Kina. På ett sätt är Hong Kong en del utav Kina, på ett sätt är den det inte. Men på alla sätt är Hong Kong en helt otrolig stad. På de 1 104 kvadratkilometerna som Hongkong täcker trängs hela 7681 skyskrapor och cirka 6 miljoner människor.

Det här är en enastående stad som har precis allt. Otrolig shopping, badstränder, ett pulserande nattliv, romantiska promenadstråk och mycket, mycket mer. Det här är den perfekta symbiosen mellan öst och väst, Europa och Asien. Det är inte konstigt att så många besökare strömmar hit. Sen man öppnade ett helt nytt nöjesfällt, en Disneypark, 2005 dras även en hel del kinesiska turister hit. Det finns mycket att göra i Hong Kong, en speciellt populär turistattraktion är Peak Tower på Viktoriaön. Med sina 552 meter är det här Hong Kongs högsta plats och man får en utmärkt utsikt över staden. Framför allt i solnedgången är den här platsen magisk.

Hotellen i Hong Kong ligger tätt och det finns mycket att välja mellan. Här finns de riktigt exklusiva lyxhotellen och så finns det lite billigare alternativ. De absolut billigaste hotellen att söka och boka kostar inte mer än 400 kronor per natt.

Hotellkarta för Hongkong

Karta över Hongkong med hotell