Filtrera Hotell

Pris: 289-3754 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Hongkong

Hitta de bästa hotellen i Hongkong, Kina för dig!
Visar 16-30 av 77 hotell i Hongkong. Inga hotell har filtrerats bort!
från 601kr.

Detta trestjärniga hotell påträffas ganska nära de välbesökta turistattraktionerna Mid-levels Escalator och Hong Kong Tramways. Ibis Hong Kong Central And Sheung Wan finns nära Macaofärjeterminalen, Hongkong, Hongkong och är ett billigt boende där hotellrummen har en prislapp från 601 svenska kronor per dygn.

från 621kr.

Butterfly on Morrison är ett hotell beläget nära Happy Valley Race Course och inte långt ifrån sevärdheterna Happy Valley Racecourse och Causeway Bay. Med en standard på tre stjärnor bedöms hotellet vara billigt.

från 626kr.

På South Pacific Hotel bor ni billigt och har inte långt till en mängd populära restauranger i Hongkong. Detta boende har 3 stjärnor i klass och ni stöter på det nära Times Square-varuhuset med en pirslapp från 626 svenska kronor för ett hotellrum.

från 626kr.

Regal iClub Hotel, ett prisvärt hotell med 3 stjärnor som inte ligger långt ifrån turist-attraktionerna Happy Valley Racecourse och Hong Kong Park. Det är nära Hong Kong Convention and Exhibition Centre utmed gatan Johnston Road Wan Chai som boendet är beläget.

från 639kr.

Best Western Hotel Causeway Bay har en klass på 3 stjärnor och en träningsanläggning att träna kondition i under er vistelse i Hongkong. Hotellrummen har priser från 639 kronor, är billiga och är utrustade med det viktigaste.

från 645kr.

Med ett kort avstånd till många omtyckta matställen i Hongkong är det väldigt billiga Metropark Hotel Wanchai Hong Kong ett attraktivt hotell. Det är nära Hong Kong Academy for Performing Arts som detta fyrstjärniga boende ligger med rum från 645 SEK och uppåt.

från 665kr.

Mini Hotel Causeway Bay Hong Kong, ett 3-stjärnigt hotell i Hongkong nära Times Square-varuhuset. Detta hotell hittar du på vägen Capital Building Sun Wui Road Causeway Bay och tillhör de billiga alternativen.

från 668kr.

Det 3-stjärniga hotellet Island Pacific Hotel är passande för bolag och du finner det vid vägen Connaught Road West. Rummen har ett pris från 668 kronor och på hotellet finns exempelvis bolagsanpassade tjänster som företagscenter och större konferensrum.

från 668kr.

Hotellet Harbour Plaza North Point har en fyrstjärnig standard och hotellrum till en kostnad från 668 kr. Hotellet hittas nära Taikoo place i Hongkong och det tros vara ganska bra i pris.

från 668kr.

L Hotel Island South, ett trestjärnigt hotell i Hongkong nära Jumbo Kingdom. Du hittar detta boendet vid Wong Chuk Hang Road Aberdeen och är ett förmånligt val med hotellrum från 668kr.

från 684kr.

Fyrstjärniga hotellet L' hotel Causeway Bay Harbour View finner du nära Tin Hau-templet i Hongkong. Boendet ligger på vägen King's Road Causeway Bay och är ett billigt alternativ i Hongkong.

från 709kr.

Hotellet Traders Hotel Hong Kong by Shangri-La har pub, gym och pool (utomhus) tillgängligt för sina gäster. Boendet är relativt billigt och rummen är furnerade med bl.a. luftkonditionering, värdeförvaring och minibar.

från 710kr.

En mängd populära matställen i Hongkong ligger inom ett kort avstånd till hotellet Hotel LBP. Detta boende har 3 stjärnor i klass och påträffas nära Macaofärjeterminalen, Hongkong, Hongkong med ett pris från 710 kr per natt.

från 748kr.

Holiday Inn Express Kowloon East är ett populärt hotell med en standard på 3 stjärnor och väldigt många belåtna hotellgäster. Det är i Hongkong vid vägen Tower Tong Tak Street Kwan nära Haven of Hope Hospital som ni hittar detta boende.

från 751kr.

Bekvämligheter som restaurang, massage och pub påträffar du på hotellet Cosmo Hotel Hong Kong. Detta hotell har tre stjärnor i klass och du påträffar det utmed vägen Queen's Road East Wan Chai nära Happy Valley Race Course.

Alternativa resmål...

Om Hongkong

Hong Kong är en liten ö utanför Kina. På ett sätt är Hong Kong en del utav Kina, på ett sätt är den det inte. Men på alla sätt är Hong Kong en helt otrolig stad. På de 1 104 kvadratkilometerna som Hongkong täcker trängs hela 7681 skyskrapor och cirka 6 miljoner människor.

Det här är en enastående stad som har precis allt. Otrolig shopping, badstränder, ett pulserande nattliv, romantiska promenadstråk och mycket, mycket mer. Det här är den perfekta symbiosen mellan öst och väst, Europa och Asien. Det är inte konstigt att så många besökare strömmar hit. Sen man öppnade ett helt nytt nöjesfällt, en Disneypark, 2005 dras även en hel del kinesiska turister hit. Det finns mycket att göra i Hong Kong, en speciellt populär turistattraktion är Peak Tower på Viktoriaön. Med sina 552 meter är det här Hong Kongs högsta plats och man får en utmärkt utsikt över staden. Framför allt i solnedgången är den här platsen magisk.

Hotellen i Hong Kong ligger tätt och det finns mycket att välja mellan. Här finns de riktigt exklusiva lyxhotellen och så finns det lite billigare alternativ. De absolut billigaste hotellen att söka och boka kostar inte mer än 400 kronor per natt.

Hotellkarta för Hongkong

Karta över Hongkong med hotell