Filtrera Hotell

Pris: 134-4859 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Peking

Hitta de bästa hotellen i Peking, Kina för dig!
Visar 1-15 av 365 hotell i Peking. Inga hotell har filtrerats bort!
från 134kr.

Det tvåstjärniga hotellet Beijing Qingfeng Youlian Hostel är ett prisvärt hotell som endast ligger en liten bit från sevärdheter som Nanluoguxiang och Lama Temple (Yonghegong). Hotellet påträffas nära Lamatemplet längs gatan Andingmennei Avenue Dongcheng District.

från 134kr.

På Victory Star Inn finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på 2 stjärnor. Hotellet anses vara bland de billigaste du kan boka och hotellets rum har standardutrustning men med Internet.

från 143kr.

Hotellet Jiang Tai Art Hotel Beijing har restaurang, massagebehandling och pub tillgängligt för sina gäster. Boendet anses vara billigare än de flesta boende och hotellets rum har standardutrustning men med luftkonditionering.

från 143kr.

Med gångavstånd till turistattraktionerna Poly Art Museum och Ghost Street (Gui Jie) finner du ett trestjärnigt hotell vid namn Beijing Yifa Hotel (North Building) som anses vara vardagligt utan att fördöma kvalitén. Det är på vägen No. Dongzhimenwai Xiejie Dongcheng District i Peking (Dongcheng - Wangfujing) som du hittar boendet.

från 144kr.

De mest avgörande faciliteter påträffar ni på det mycket billiga hotellet China Element Apartment. Detta hotell har en klass på två stjärnor och du finner det i Peking (Gaobeidian) längs vägen No. Classical Furniture Street Gaobeidian Chaoyang District.

från 147kr.

Ni har inte långt till några stycken välbesökta attraktioner som Beihai Park (Beihai Gongyuan) och Nanluoguxiang från hotellet Beijing Homekey Hotel. Detta trestjärniga hotell stöter ni på gatan No. Yu'er Hutong Nanluogu Lane Dongcheng District i Peking.

från 150kr.

På Beijing Youth Holiday Hotel (Yizhuang Branch) finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på två stjärnor. Hotellet anses vara billigare än många andra hotell och hotellets rum har det vanligaste.

från 161kr.

I Peking (North Chaoyang) ligger detta tvåstjärniga och mycket billiga hotell med hotellrum furnerade med det mest nödvändiga. På Beijing Heping Street Hotel går det att boka ett rum från 161 kronor som billigast.

från 162kr.

Detta är ett väldigt billigt hotell med en standard på 2 stjärnor i Peking (Haidian) och hotellrum med standardutrustning du kan avses vilja ha. Piao Home Inn Beijing Dinghui Bridge är hotellets namn och ni kan teckna hotellrum för 162 kronor per rum.

från 162kr.

FX Hotel BeiJing XiSanQi är ett 3-stjärnigt hotell utan stor tillgång av bekvämligheter. Detta boende är bland de allra billigaste hotellen i Peking och rummen är rustade med det vanligaste.

från 164kr.

Hotellet Hotel Du Palais Rouge (Bell Tower) är väldigt billigt och har de vanliga faciliteterna. Boendet är trestjärnigt och ni hittar det längs No. Louwan Alley Dongcheng District nära Klock- och trumtornet.

från 164kr.

Ganska nära sevärdheterna Qianmen och Dashila hittar ni hotellet Beijing Far East Hotel som ligger i Peking (Xuanwu). Hotellet har en tvåstjärnig standard och är absolut bland de boende i Peking som är vänligast mot reskassan.

från 166kr.

En liten bit bort från attraktionerna Qianmen och Dashila finner du Beijing Shindom-Da Zha Lan Hotel, ett trestjärnigt hotell som är vardagligt utan att glömma kvalitén. Detta hotell finns längs No Yingtao Xie Street Xicheng District i Peking (Xuanwu).

från 171kr.

Relativt nära sevärdheterna Wangfujing Street och Wangfujing Main Street India Church hittar ni ett 2-stjärnigt hotell vid namn Beijing Wangfujing Dawan Hotel som bedöms vara ganska vardagligt. Du hittar boendet längs med gatan N Ganyu Hutong Dongdan Northstreet Dongcheng District nära Wangfujing-gatan.

från 172kr.

Beijing Shindom-Tiantan East Hotel är ett hotell med tre stjärnor i betyg nära Hongqiao marknad. Det är vid gatan No Tiyuguan West Road Dongcheng District som detta boende påträffas och med ett pris från 172 kronor per rum är det verkligen inte ett dyrt alternativ.

Alternativa resmål...

Om Peking

Peking är Kinas huvudstad och trots att den rymmer fler människor än hela Sverige så finns det något lugnt, sansat och lite långsamt över staden. Istället för storstad känner Peking, eller Bejing som staden nu officiellt heter, lite som en småstad som växt ut i kanterna. Detta bidrar till en otroligt hemtrevlig men också lite mystisk känsla.

Peking är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Den förbjudna staden är en otrolig upplevelse, det brukade vara kejsarens palats och faktum är att det består utav en mängd mindre palats. Namnet kommer ifrån att palatset på den tiden var förbjuden mark för vanliga människor. Sommarpalatset i Peking bör också besökas då det är en av de vackraste platserna man kan befinna sig på.

En annan sevärdhet är naturligtvis den kinesiska muren som är svår att undvika när man befinner sig på muren. Det finns möjlighet att gå upp på själva muren och ta en liten promenad. Det känns som en promenad genom en annan tid. Sevärdheterna i Peking är otaliga och för att förstå deras storhet måste man nästan ha sett dem med egna ögon.

Hotell finns det också gott om i Peking och de är dessutom väldigt billiga. De flesta hotellen kostar mellan 500 - 1000 kronor per natt att söka och boka, men det finns många där man kommer undan ännu billigare.

Hotellkarta för Peking

Karta över Peking med hotell