Filtrera Hotell

Pris: 134-4859 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Peking

Hitta de bästa hotellen i Peking, Kina för dig!
Visar 16-30 av 365 hotell i Peking. Inga hotell har filtrerats bort!
från 175kr.

Om bekvämligheter som är det mest viktiga är en önskan så kan kanske Beijing Shindom-Xin Jie Kou Hotel vara det extremt billigt hotellet för dig med en kostnad från 175 kr per natt. Ni finner hotellet i Peking (Xicheng) med en hotellstandard på tre stjärnor.

från 180kr.

I Peking (Dongcheng - Wangfujing) är hotellet Beijing Tang House Fuxue Hutong placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Nanluoguxiang och Lama Temple (Yonghegong). Med en standard på två stjärnor betraktas detta hotell vara bland de mest billiga du kan boka.

från 180kr.

Det 2-stjärniga hotellet Beijing Dongdan Silver Road Hotel betraktas vara prisvärt och är beläget en bit ifrån sevärdheterna Forbidden City (Imperial Palace) och Nanluoguxiang. Det är på gatan No. Dongsi North Street Dongcheng District nära Wangfujing-gatan som du påträffar detta hotell.

från 180kr.

Hotellet Beijing Hyde Hotel har en 2-stjärnig klass och rum på hotellet från 180 svenska kronor och uppåt. Detta boende finns nära Mao Zedongs minneshall i Peking och det bedöms vara bland de billigaste du kan boka.

från 180kr.

Piao Home Inn Xikezhan är ett hotell med 2 stjärnor och standardfaciliteter för hotellets gäster. Boendet anses vara billigare än de flesta boende och hotellets rum har det mest viktiga.

från 180kr.

Nästan ett stenkast från attraktionerna Nanluoguxiang och Lama Temple (Yonghegong) finnner ni hotellet Hutong Inn Zaoyuanju Hotel som är beläget nära Klock- och trumtornet. Hotellet har en 3-stjärnig standard och med en kostnad från 180kr per rum är det definitivt inte ett dyrt val.

från 181kr.

Det 3-stjärniga hotellet Beijing Cheng Tai Business Hotel är beläget i Peking (Dongcheng - Wangfujing) i Peking. Det är vid vägen No. Dongsi North Road Dongcheng District som boendet är beläget och det tillhör de verkligen mest överkomliga boendena i staden.

från 183kr.

Beijing Meiyuan Hotel är ett extremt billigt hotell med de huvudsakliga faciliteterna. Detta hotell är trestjärnigt och ni finner det längs vägen Gaoliangqiao Street nära Pekings akvarium.

från 188kr.

På Beijing Confucious Hotel bor ni extremt billigt och har inte långt till en mängd omtyckta matställen i Peking. Rummen kostar från 188 SEK per natt och det är nära Lamatemplet som man du hittar detta 2-stjärniga boende.

från 189kr.

Omtyckta attraktioner som Forbidden City (Imperial Palace) och The Imperial Garden of The Palace Museum finner du en kort promenad från detta 3-stjärniga hotell. Det är nära Förbjudna staden i Peking som ni hittar Tangyue Hotel Beijing, ett mycket billigt boende med pris från 189 SEK.

från 189kr.

Purple courtyard är ett tvåstjärnigt hotell som anses vara prisvärt och ligger inte långt ifrån sevärdheterna Nanluoguxiang och Beihai Park (Beihai Gongyuan). Det är på gatan No Shajing Hutong South Luogu Dongcheng District nära Klock- och trumtornet som du hittar detta hotell.

från 189kr.

Detta hotell är mycket billigt, har 3 stjärnor, påträffas i Peking (Dongcheng - Wangfujing) och har rum inredda med t.ex. Internetanslutning, minibar och AC. På Beijing Botaihotel kan ni beställa hotellrum för 189 kr.

från 190kr.

I Peking (Dongcheng - Wangfujing) är hotellet Beijing CBD Jialong Sunny Hotel-Forbidden City byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Dongyue Temple och Poly Art Museum. Hotellet har en trestjärnig standard och hör definitivt till de boende i Peking som är snällast mot plånboken.

från 194kr.

På hotellet Piao Home Inn Beijing Guomao East får ni uppleva en standard på två stjärnor och ett pris från 194 svenska kronor per natt. Det väldigt billiga hotellet påträffar ni i Peking (South Chaoyang).

från 197kr.

Detta är ett tvåstjärnigt boende som hittas väldigt nära efterfrågade attraktionerna Forbidden City (Imperial Palace) och Tiananmen Square (Tiananmen Guangchang). Med rum från 197 SEK är Beijing Tailong Hotel väldigt billigt med en schyst placering nära Wangfujing-gatan i Peking.

Alternativa resmål...

Om Peking

Peking är Kinas huvudstad och trots att den rymmer fler människor än hela Sverige så finns det något lugnt, sansat och lite långsamt över staden. Istället för storstad känner Peking, eller Bejing som staden nu officiellt heter, lite som en småstad som växt ut i kanterna. Detta bidrar till en otroligt hemtrevlig men också lite mystisk känsla.

Peking är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Den förbjudna staden är en otrolig upplevelse, det brukade vara kejsarens palats och faktum är att det består utav en mängd mindre palats. Namnet kommer ifrån att palatset på den tiden var förbjuden mark för vanliga människor. Sommarpalatset i Peking bör också besökas då det är en av de vackraste platserna man kan befinna sig på.

En annan sevärdhet är naturligtvis den kinesiska muren som är svår att undvika när man befinner sig på muren. Det finns möjlighet att gå upp på själva muren och ta en liten promenad. Det känns som en promenad genom en annan tid. Sevärdheterna i Peking är otaliga och för att förstå deras storhet måste man nästan ha sett dem med egna ögon.

Hotell finns det också gott om i Peking och de är dessutom väldigt billiga. De flesta hotellen kostar mellan 500 - 1000 kronor per natt att söka och boka, men det finns många där man kommer undan ännu billigare.

Hotellkarta för Peking

Karta över Peking med hotell