Filtrera Hotell

Pris: 134-4859 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Peking

Hitta de bästa hotellen i Peking, Kina för dig!
Visar 361-365 av 365 hotell i Peking. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1968kr.

Längs med vägen Central North Ring Drive Chaoyao District stöter du på det glamorösa hotellet Pangu Seven Star Hotel liggandes nära Nationalstadion. Den lyxiga tillvaron ger en bra harmoni med till exempel lyxfaciliteter.

från 1980kr.

Det 5-stjärniga lyxhotellet Fairmont Beijing Hotel är ett boende som endast ligger en liten bit från sevärdheterna Ritan Park (Ritan Gongyuan) och The Place. Det är i Peking (South Chaoyang) längs med vägen No. Yong An Dong Li Jian Guo Men Wai Avenue Chaoyang District som detta boende påträffas.

från 1980kr.

Shangri-La's China World Summit Wing är ett femstjärnigt och elegant lyxhotell med bekvämligheter som hälsoklubb, pub och pool (inomhus). Boendets rum är utrustade med det enklaste.

från 2397kr.

I Peking (Middle Chaoyang) finns det tjusande lyxhotellet The Opposite House vilket har en femstjärnig standard. Det är på Building No. Sanlitun Road Chaoyang District som du finner detta boende och med 2397 kr per hör det till de dyrare hotellen.

från 4859kr.

Nära Sommarpalatset påträffar ni det lyxiga hotellet Aman at Summer Palace Beijing, placerat på Gongmenqian Street Summer Palace Haidian District. Under din underbara vistelse på lyxhotellet kan du få tillgång till lyxiga bekvämligheter som till exempel lyxfaciliteter.

Alternativa resmål...

Om Peking

Peking är Kinas huvudstad och trots att den rymmer fler människor än hela Sverige så finns det något lugnt, sansat och lite långsamt över staden. Istället för storstad känner Peking, eller Bejing som staden nu officiellt heter, lite som en småstad som växt ut i kanterna. Detta bidrar till en otroligt hemtrevlig men också lite mystisk känsla.

Peking är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Den förbjudna staden är en otrolig upplevelse, det brukade vara kejsarens palats och faktum är att det består utav en mängd mindre palats. Namnet kommer ifrån att palatset på den tiden var förbjuden mark för vanliga människor. Sommarpalatset i Peking bör också besökas då det är en av de vackraste platserna man kan befinna sig på.

En annan sevärdhet är naturligtvis den kinesiska muren som är svår att undvika när man befinner sig på muren. Det finns möjlighet att gå upp på själva muren och ta en liten promenad. Det känns som en promenad genom en annan tid. Sevärdheterna i Peking är otaliga och för att förstå deras storhet måste man nästan ha sett dem med egna ögon.

Hotell finns det också gott om i Peking och de är dessutom väldigt billiga. De flesta hotellen kostar mellan 500 - 1000 kronor per natt att söka och boka, men det finns många där man kommer undan ännu billigare.

Hotellkarta för Peking

Karta över Peking med hotell