Filtrera Hotell

Pris: 134-4859 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Peking

Hitta de bästa hotellen i Peking, Kina för dig!
Visar 31-45 av 365 hotell i Peking. Inga hotell har filtrerats bort!
från 205kr.

Hotellet Piao Home Inn Beijing Qianmen har standardfaciliteter tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är försedda med det mest viktiga men med Internetanslutning.

från 206kr.

FX Inn Chaoyang Park Beijing är ett prisvärt 3-stjärnigt hotell nära sevärdheter som Chaoyang Theatre Acrobatics Show och Solana. Detta hotell påträffas i Peking (Middle Chaoyang) längs med gatan No. Liu Li Tun Chaoyang District.

från 207kr.

Inte långt ifrån sevärdheterna Lama Temple (Yonghegong) och Nanluoguxiang stöter du på Beijing Zhongan Inn Andingmen Hotel, ett trestjärnigt hotell som är vardagligt utan att fördöma kvalitén. Det är på vägen No. Andingmen Wai Ave Dongcheng District nära Lamatemplet som du påträffar detta boende.

från 207kr.

Det billiga hotellet Piao Home Inn Beijing Jiuxianqiao har endast det mest enkla utbudet av faciliteter. Detta hotell har två stjärnor i standard och ni stöter på det utmed Building No Jiangtai West Road Chaoyang District i Peking (Middle Chaoyang).

från 207kr.

Det billiga hotellet Ao Xiang Ge Hotel Beijing kostar från 207 SEK per hotellrum och har bekvämligheter som är det mest väsentliga. Detta boende har en klass på 2 stjärnor och påträffas i Peking (Xicheng).

från 207kr.

Chinese Culture Holiday Hotel, ett prisvärt hotell med 3 stjärnor som ligger nära turist-attraktionerna Forbidden City (Imperial Palace) och The Imperial Garden of The Palace Museum. Hotellet ligger i Peking (Dongcheng - Wangfujing) längs med gatan No. Dafosi East Street Dongcheng District.

från 207kr.

Ganska nära turistattraktionerna Forbidden City (Imperial Palace) och The Imperial Garden of The Palace Museum finnner ni hotellet Piao Home Inn Beijing Wangfujing som ligger nära Wangfujing-gatan. Hotellet har en tvåstjärnig standard och är ett synnerligen prisvärt boende med ett pris på 207 kr per natt för ett rum.

från 207kr.

Nära Wangfujing-gatan är hotellet Super 8 Hotel Beijing Jin Bao Jie byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Wangfujing Street och The Antiquarium of The Palace Museum. Det är ett 2-stjärnigt hotell och hör till de billigaste valen ni kan hitta i Peking.

från 214kr.

Det 3-stjärniga hotellet China Sunshine Apartment (Guomao Branch) har standardfaciliteter. Detta hotell är riktigt billigt och rummen är furnerade med det mest nödvändiga.

från 216kr.

Hotellet Beijing Lotus Hotel finnes inte mer än en bit från sevärdheterna Beijing King Zhuang's Mansion, Back Lakes (Hou Hai) och Gong Wang Fu. Det är ett 2-stjärnigt hotell och det tillhör de verkligen mest överkomliga i staden.

från 216kr.

Det tvåstjärniga hotellet Beijing Zhong'an Hotel är ett prisvärt boende som bara är placerat en bit bort ifrån sevärdheterna Ancient Observatory (Guguanxiangtai) och Site of Ming City Wall Park. Detta boende hittas utmed Kuijiachang Hutong Beijing Railway Station East Ave District i Peking (Dongcheng - Wangfujing).

från 216kr.

I Peking (Dongcheng - Wangfujing) och nära sevärdheterna Lama Temple (Yonghegong) och Nanluoguxiang stöter ni på Piao Home Inn Beijing Dongsi. Hotellet är oerhört billigt och med en standard på 2 stjärnor.

från 226kr.

GreenTree Inn Beijing Xueqing Road Business Hotel är ett tvåstjärnigt hotell i Peking nära Tsinghua univerisitet. Det är på No. Comm Srvc Bldg Yicheng Dongyuan Xueyuan Road Haidian District som boendet är beläget och är bland de billigaste boendena ni kan hitta i Peking.

från 226kr.

Piao Home Inn Beijing Jianguomen är ett 2-stjärnigt hotell i Peking. Hotellrummen är utrustade med standardutrustning du kan behöva för vistelsen.

från 229kr.

Hotellet Jinjiang Inn Southwest Beijing Yuquan Road har en tvåstjärnig klass och rum på hotellet till ett pris från 229 SEK och uppåt. Det billiga boendet finner du i Peking (Fengtai).

Alternativa resmål...

Om Peking

Peking är Kinas huvudstad och trots att den rymmer fler människor än hela Sverige så finns det något lugnt, sansat och lite långsamt över staden. Istället för storstad känner Peking, eller Bejing som staden nu officiellt heter, lite som en småstad som växt ut i kanterna. Detta bidrar till en otroligt hemtrevlig men också lite mystisk känsla.

Peking är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Den förbjudna staden är en otrolig upplevelse, det brukade vara kejsarens palats och faktum är att det består utav en mängd mindre palats. Namnet kommer ifrån att palatset på den tiden var förbjuden mark för vanliga människor. Sommarpalatset i Peking bör också besökas då det är en av de vackraste platserna man kan befinna sig på.

En annan sevärdhet är naturligtvis den kinesiska muren som är svår att undvika när man befinner sig på muren. Det finns möjlighet att gå upp på själva muren och ta en liten promenad. Det känns som en promenad genom en annan tid. Sevärdheterna i Peking är otaliga och för att förstå deras storhet måste man nästan ha sett dem med egna ögon.

Hotell finns det också gott om i Peking och de är dessutom väldigt billiga. De flesta hotellen kostar mellan 500 - 1000 kronor per natt att söka och boka, men det finns många där man kommer undan ännu billigare.

Hotellkarta för Peking

Karta över Peking med hotell