Filtrera Hotell

Pris: 134-4859 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Peking

Hitta de bästa hotellen i Peking, Kina för dig!
Visar 46-60 av 365 hotell i Peking. Inga hotell har filtrerats bort!
från 229kr.

På JinJiang Inn - Beijing Liujiayao Inn finner du de vanliga bekvämligheterna och en standard på 2 stjärnor. Boendet anses vara synnerligen billigt och hotellets rum har det mest väsentliga och med tillgång till AC.

från 230kr.

I Peking (Tianzhu) stöter du på detta 3-stjärniga och väldigt billiga hotell med rum inredda med det vanligaste. På hotellet Beijing Dihang Business Hotel är det möjligt att under lågsäsong beställa ett hotellrum för 230 kr.

från 233kr.

Inte långt ifrån attraktionerna Taoran Park och Beijing Wanshouxi Park hittar ni hotellet Beijing Shindom-Cai Shi Kou Hotel som ligger i Peking (Xuanwu). Detta boende är ett 3-stjärnigt hotell och är ett riktigt prisvärt hotell med ett pris på 233 kr per natt för ett rum.

från 234kr.

De mest grundläggande faciliteter finner ni på det billiga hotellet Beijing Silvery Ocean Hotel. Boendet har en klass på 3 stjärnor och ni springer på det i Peking (Tianzhu) längs med No. Jianxin East Road Fuqian Yi Street Tianzhu town.

från 235kr.

Det trestjärniga hotellet Beijing Xinghaiqi Holiday Hotel anses vara prisvärt och ligger nära turistattraktionerna Forbidden City (Imperial Palace) och The Imperial Garden of The Palace Museum. Boendet ligger nära Olympiska parken längs No. Dianmen East Avenue.

från 238kr.

Nära turistattraktionerna Taoran Park och Beijing Wanshouxi Park finnner ni hotellet Beijing Shindom-Tao Ran Ting Hotel som är beläget i Peking (Xuanwu). Boendet är ett trestjärnigt hotell och får bedömas som ett billigt val med hotellrum från 238kr.

från 238kr.

I Peking (Tianzhu) hittar du hotellet Beijing Aulympic Airport hoteld som har en tvåstjärnig standard. Boendet ligger på vägen No. Xiaotanzhu Road Tianzhu Area och är ett prisvärt alternativ i Peking.

från 239kr.

Hotellet Jinjiang Inn Beijing Ciyun Temple har en tvåstjärnig klass och rum till en kostnad från 239 kronor. Det billiga boendet hittar ni i Peking (Middle Chaoyang).

från 239kr.

Från 239 svenska kronor kan du få ett hotellrum på Soluxe Sunshine Courtyard Hotel, ett billigt boende med bekvämligheter som är det mest huvudsakliga. Boendet har en trestjärnig hotellstandard och ligger nära Klock- och trumtornet i Peking.

från 239kr.

Hotellet JinJiang Inn - Beijing Majiapu Inn har en 2-stjärnig klass och rum från 239 kronor och uppåt. Det är i Peking (Fengtai) som ni finner boendet och det är billigt.

från 239kr.

Hotellet JinJiang Inn - Bejing Yizhuang Development Zone är billigt och har de enklaste faciliteterna. Hotellet är tvåstjärnigt och ni påträffar det utmed Jingyuan Street North Development Zo nära ett sjukhusområde.

från 239kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är billigt och är beläget nära Klock- och trumtornet med rum som är furnerade med det vanligaste. Det går att boka ett rum för 239 SEK per dygn på hotellet Perfect Inn.

från 239kr.

Hotellet Jinjiang Inn Beijing Jiuxianqiao har standardbekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Hotellet anses vara billigt och hotellets rum har standardutrustning och med tillgång till Internet.

från 242kr.

Det tvåstjärniga hotellet BackHome Beijing Guest House är ett prisvärt boende som bara är placerat en liten bit bort ifrån sevärdheterna Back Lakes (Hou Hai) och Gong Wang Fu. Du finner detta boende längs gatan No. Xisi North Tiao Xicheng District i Peking (Xicheng).

från 242kr.

Från 242 kronor kan du få ett hotellrum på Shanshui Trends Hotel (Fangzhuang Branch), ett billigt hotell med faciliteter som är det mest väsentliga. Ni påträffar hotellet i Peking (Fengtai) med en hotellstandard på två stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Peking

Peking är Kinas huvudstad och trots att den rymmer fler människor än hela Sverige så finns det något lugnt, sansat och lite långsamt över staden. Istället för storstad känner Peking, eller Bejing som staden nu officiellt heter, lite som en småstad som växt ut i kanterna. Detta bidrar till en otroligt hemtrevlig men också lite mystisk känsla.

Peking är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Den förbjudna staden är en otrolig upplevelse, det brukade vara kejsarens palats och faktum är att det består utav en mängd mindre palats. Namnet kommer ifrån att palatset på den tiden var förbjuden mark för vanliga människor. Sommarpalatset i Peking bör också besökas då det är en av de vackraste platserna man kan befinna sig på.

En annan sevärdhet är naturligtvis den kinesiska muren som är svår att undvika när man befinner sig på muren. Det finns möjlighet att gå upp på själva muren och ta en liten promenad. Det känns som en promenad genom en annan tid. Sevärdheterna i Peking är otaliga och för att förstå deras storhet måste man nästan ha sett dem med egna ögon.

Hotell finns det också gott om i Peking och de är dessutom väldigt billiga. De flesta hotellen kostar mellan 500 - 1000 kronor per natt att söka och boka, men det finns många där man kommer undan ännu billigare.

Hotellkarta för Peking

Karta över Peking med hotell