Filtrera Hotell

Pris: 134-4859 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Peking

Hitta de bästa hotellen i Peking, Kina för dig!
Visar 61-75 av 365 hotell i Peking. Inga hotell har filtrerats bort!
från 252kr.

De mest huvudsakliga bekvämligheter finner du på det billiga hotellet China Sunshine Apartment Dacheng International. Det är i Peking (South Chaoyang) och längs gatan Block No. Baiziwan Road Chaoyang District som ni springer på detta trestjärniga boende.

från 252kr.

Detta trestjärniga hotell är billigt och hittas i Peking (South Chaoyang) där hotellets rum har standardutrustning. På Beijing Mandarin Fortuneland Business Hotel kan du teckna ett hotellrum från 252 kronor som billigast.

från 253kr.

Välbesökta attraktioner som Nanluoguxiang och Beihai Park (Beihai Gongyuan) ligger inte långt borta från hotellet Lu Song Yuan Hotel. Detta hotell är 2-stjärnigt och du stöter på det i Peking intill vägen No. Banchang Lane Kuanjie.

från 256kr.

GreenTree Inn Beijing Yizhuang Hotel är ett hotell med 2 stjärnor i affärskvarteren. Det är vid A No. Middle Ronghua Road Yizhuang Development Zone som detta boende påträffas och får bedömas som ett billigt val med rum från 256 kr.

från 256kr.

GreenTree Inn Beijing Guangmingqiao Express Apartment Hotel är ett prisvärt 3-stjärnigt hotell nära sevärdheter som Longtan Lake Park och The Legend of Kung Fu Show. Hotellet ligger utmed Jinsong Qiqu Panjiayuan Chaoyang District i Peking (South Chaoyang).

från 259kr.

På Jinjiang Inn Beijing Madianqiao finner du de vanliga bekvämligheterna och en standard på 2 stjärnor. Hotellrummen är furnerade med det enklaste men med luftkonditionering.

från 259kr.

På hotellet Beijing Shindom-South Station Hotel får ni ta del av en standard på 3 stjärnor och rum från 259 kronor. Hotellet finns i Peking (Fengtai) och det anses vara billigt.

från 260kr.

På Beijing Eletel Apartment finner du standardbekvämligheterna och en standard på 3 stjärnor. Detta boende är billigt och rummen är utrustade med det mest nödvändiga.

från 260kr.

Detta tvåstjärniga hotell är billigt och ligger i Peking (Fengtai) där hotellrummen har det enklaste. Boendets namn är Jinjiang Inn Beijing Fangzhuang och det är möjligt att få ett hotellrum från 260 kr per dygn.

från 261kr.

Det billiga hotellet Shanshui Trends Hotel (Qianmen Branch) har ett pris från 261 svenska kronor per rum och har faciliteter som till exempel gym, restaurang och pub. Detta hotell har 2 stjärnor som hotellstandard och är byggt i Peking (Xuanwu).

från 261kr.

N.E. Hotel Beijing är ett hotell beläget nära Wangfujing-gatan och inte långt bort från sevärdheterna Jingshan Park (Yingshan Gongyuan) och Nanluoguxiang. Boendet är billigt och med en klass på tre stjärnor.

från 261kr.

Shindom-Qianmen Tianjie Hotel, ett trestjärnigt hotell i Peking (Xuanwu). Ni finner detta boendet byggt intill No Zhushikou West Road Xicheng District och hör till de billiga alternativen i Peking.

från 266kr.

Tvåstjärniga hotellet GreenTree Alliance Beijing West Railway Station North Square är stationerat i Peking (Xuanwu) i Peking. Det är längs No. Beifengwo Haidian District som ni påträffar detta boende och tillhör de billiga alternativen i staden.

från 270kr.

Hotellet FX Hotel Beijing Capital International Airport har en trestjärnig standard och hotellrum till ett pris från 270 svenska kronor och uppåt. Det billiga hotellet stöter ni på i Peking (Tianzhu).

från 270kr.

Jinjiang Inn Beijing Tianqiao är ett billigt hotell med de vitalaste faciliteterna. Boendet springer du på vid vägen No. Beiwei Road Xuanwu District som är belägen i Peking (Xuanwu) och har en standard på två stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Peking

Peking är Kinas huvudstad och trots att den rymmer fler människor än hela Sverige så finns det något lugnt, sansat och lite långsamt över staden. Istället för storstad känner Peking, eller Bejing som staden nu officiellt heter, lite som en småstad som växt ut i kanterna. Detta bidrar till en otroligt hemtrevlig men också lite mystisk känsla.

Peking är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Den förbjudna staden är en otrolig upplevelse, det brukade vara kejsarens palats och faktum är att det består utav en mängd mindre palats. Namnet kommer ifrån att palatset på den tiden var förbjuden mark för vanliga människor. Sommarpalatset i Peking bör också besökas då det är en av de vackraste platserna man kan befinna sig på.

En annan sevärdhet är naturligtvis den kinesiska muren som är svår att undvika när man befinner sig på muren. Det finns möjlighet att gå upp på själva muren och ta en liten promenad. Det känns som en promenad genom en annan tid. Sevärdheterna i Peking är otaliga och för att förstå deras storhet måste man nästan ha sett dem med egna ögon.

Hotell finns det också gott om i Peking och de är dessutom väldigt billiga. De flesta hotellen kostar mellan 500 - 1000 kronor per natt att söka och boka, men det finns många där man kommer undan ännu billigare.

Hotellkarta för Peking

Karta över Peking med hotell