Filtrera Hotell

Pris: 134-4859 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Peking

Hitta de bästa hotellen i Peking, Kina för dig!
Visar 76-90 av 365 hotell i Peking. Inga hotell har filtrerats bort!
från 270kr.

Om bekvämligheter som är det vanligaste är en stor önskan så kan kanske CBD Qianyuan International Business Hotel vara det billigt hotellet för dig med en kostnad från 270 svenska kronor per natt. Ni påträffar boendet i Peking (Dongcheng - Wangfujing) med en standard på 3 stjärnor.

från 270kr.

Detta hotell är billigt, har 2 stjärnor, ligger nära Wangfujing-gatan och har hotellrum utrustade med bl.a. safebox, luftkonditionering och minibar. På Beijing Jingyuan Courtyard Hotel går det att beställa ett rum för 270 kronor som billigast.

från 270kr.

Hotellet JinJiang Inn - Beijing Guangqumen Inn är beläget endast en liten bit bort från sevärdheter som The Legend of Kung Fu Show, Ancient Observatory (Guguanxiangtai) och Site of Ming City Wall Park. Det är ett tvåstjärnigt hotell och tillhör de billiga alternativen i staden.

från 270kr.

Populära attraktioner som The Imperial Garden of The Palace Museum och Forbidden City (Imperial Palace) stöter ni på inte långt ifrån detta trestjärniga hotell. Redwall Hotel är ett billigt hotell nära Förbjudna staden i Peking med ett pris från 270 SEK för en natt.

från 270kr.

På Ping An Fu Hotel hittar du hotellrum från 270 svenska kronor per dygn och en hotellstandard på 3 stjärnor. Hotellet ligger i Peking (Dongcheng - Wangfujing) och det tros vara billigt.

från 270kr.

JinJiang Inn- Beijing Guang'anmen Inn, ett hotell som tycks vara billigt och är utrustat med sådana faciliteterna som tycks vara grundläggande. Detta boende hittar du utmed vägen Guang'anmen Nanbinhe Lu Xuanwu Dist som går i Peking (Xuanwu) och har en klass på två stjärnor.

från 270kr.

Hotellet 161 Hotel är billigt och har de vanliga bekvämligheterna. Detta boende är 2-stjärnigt och du påträffar det längs gatan No. Lishi Hutong Dongsi South Road Dongcheng District nära Wangfujing-gatan.

från 271kr.

Med ett kort gångavstånd till en hel del populära matställen i Peking är det billiga FX Hotel YanSha Beijing ett lämpligt hotell. Hotellet har tre stjärnor i standard och ligger i Peking (Middle Chaoyang) med en pirslapp från 271 SEK per dygn.

från 272kr.

De mest betydelsefulla bekvämligheter påträffar ni på det billiga hotellet King Parkview Hotel. Detta hotell hittar du längs gatan No. Shatan Hou Street Dongcheng District som går nära Förbjudna staden och har en klass på tre stjärnor.

från 276kr.

Om bekvämligheter som är det enklaste är ett krav så kan Jinjiang Inn Beijing Olympic Village Datun Road vara det billigt hotellet för er med ett pris från 276 kronor per natt. Boendet har en klass på två stjärnor och är stationerat i Peking (North Chaoyang).

från 280kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som är billigt och ligger nära Klock- och trumtornet med rum som är utrustade med det vanligaste. På hotellet Beijing City Courtyard Hotel kan ni under lågsäsong beställa rum från 280 kronor.

från 283kr.

Med en 3-stjärnig klass hittar ni rum från 283 svenska kronor på hotellet Beijing Yanshan Hotel. Det billiga hotellet stöter du på i Peking (Haidian).

från 287kr.

Beijing Times Holiday Commerce Hotel är ett hotellboende beläget nära Wangfujing-gatan och inte långt ifrån sevärdheterna Jingshan Park (Yingshan Gongyuan) och Forbidden City (Imperial Palace). Med en standard på 3 stjärnor anses detta hotell vara relativt billigt.

från 289kr.

Sha Tan Hotel är ett trestjärnigt hotell som är populärt för affärsresenärer och ligger vid No. Shatan Houjie Dongcheng District. Här företagsfaciliteter som bolagscenter, rum för konferens m.fl. och med en kostnad från 289 kr.

från 291kr.

Med en trestjärnig klass är detta ett utmärkt boende med ett kort avstånd till populära attraktioner som Forbidden City (Imperial Palace) och Jingshan Park (Yingshan Gongyuan). Från 291 kronor per dygn kan ni få ett hotellrum på det billiga Kaichuang Golden Street Business Hotel nära Wangfujing-gatan i Peking.

Alternativa resmål...

Om Peking

Peking är Kinas huvudstad och trots att den rymmer fler människor än hela Sverige så finns det något lugnt, sansat och lite långsamt över staden. Istället för storstad känner Peking, eller Bejing som staden nu officiellt heter, lite som en småstad som växt ut i kanterna. Detta bidrar till en otroligt hemtrevlig men också lite mystisk känsla.

Peking är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Den förbjudna staden är en otrolig upplevelse, det brukade vara kejsarens palats och faktum är att det består utav en mängd mindre palats. Namnet kommer ifrån att palatset på den tiden var förbjuden mark för vanliga människor. Sommarpalatset i Peking bör också besökas då det är en av de vackraste platserna man kan befinna sig på.

En annan sevärdhet är naturligtvis den kinesiska muren som är svår att undvika när man befinner sig på muren. Det finns möjlighet att gå upp på själva muren och ta en liten promenad. Det känns som en promenad genom en annan tid. Sevärdheterna i Peking är otaliga och för att förstå deras storhet måste man nästan ha sett dem med egna ögon.

Hotell finns det också gott om i Peking och de är dessutom väldigt billiga. De flesta hotellen kostar mellan 500 - 1000 kronor per natt att söka och boka, men det finns många där man kommer undan ännu billigare.

Hotellkarta för Peking

Karta över Peking med hotell