Filtrera Hotell

Pris: 54-39595 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Shanghai

Hitta de bästa hotellen i Shanghai, Kina för dig!
Visar 1-15 av 467 hotell i Shanghai. Inga hotell har filtrerats bort!
från 54kr.

Detta tvåstjärniga boende är byggt nära de populära attraktionerna The Bund (Wai Tan) och Shanghai Museum (Shanghai Bowuguan). Från 54 svenska kronor kan ni få ett rum på det extremt billiga Captain Hostel nära Bund i Shanghai.

från 88kr.

Jingyue 99 Hotel - Jiangzhen är ett tvåstjärnigt hotell i Shanghai (Pudong). Det är längs No. Chuan Nan Feng Gong Road Pudong District som ni finner detta boende och det hör definitivt till de mest billiga i staden.

från 106kr.

Detta är ett extremt billigt hotell med en standard på 2 stjärnor i Shanghai (Puxi) och hotellrum med luftkonditionering, safebox och Internetanslutning. På Baolong Homelike Hotel Zhongshan Branch Shanghai är det möjligt att teckna ett rum från 106 kr som billigast.

från 114kr.

3-stjärniga hotellet Amersino Hotel är byggt i Shanghai (Puxi) i Shanghai. Detta hotell är byggt vid vägen No Datong Road Zhabei District och är bland de billigaste alternativen du kan finna i Shanghai.

från 114kr.

Det trestjärniga hotellet Life Adamo Boutique Hotel är anpassat för affärsrörelser och ni stöter på det vid gatan No. Guangling Rd. Hongkou Dist. Här företagsbekvämligheter som företagscenter, kemtvätt av kläder m.fl. och med ett pris från 114 kronor per natt.

från 123kr.

Songtai Business Hotel är ett tvåstjärnigt hotell i Shanghai (Hongqiao). Det är längs No. Songhong Road Changning District som ni påträffar detta boende och hör till de mest billiga alternativen ni kan hitta.

från 123kr.

Detta tvåstjärniga hotell är extremt billigt och ligger i Shanghai (Pudong) där rummen har det mest väsentliga. Shanghai Jiejia Chain Hotel är hotellets namn och ni kan få ett rum för 123 SEK per rum.

från 124kr.

De mest betydelsefulla faciliteter påträffar du på det extremt billiga hotellet Jingyue 99 Hotel - Shiwan. Detta boende stöter du på vid vägen No. Hangcheng Road Pudong District som ligger i Shanghai (Pudong) och med en klass på 2 stjärnor.

från 131kr.

Motel168 Yin Du Road Inn är ett tvåstjärnigt hotell i Shanghai. Hotellrummen är furnerade med det mest nödvändiga och med tillträde till Internet.

från 132kr.

Motel 168 Chuansha Road Inn, ett tvåstjärnigt hotell i Shanghai (Pudong). Det är vid No. Chuan Sha Road Pudong New District som boendet påträffas och hör definitivt till de boende i Shanghai som är snällast mot plånboken.

från 132kr.

Det mycket billiga hotellet Jitai Hotel - Tongji University kostar från 132 SEK per rum och har bekvämligheter som är det mest viktiga. Detta hotell har en klass på 2 stjärnor och är byggt i Shanghai (Puxi).

från 134kr.

Det väldigt billiga hotellet Jingyue 99 Hotel - Dujiacun har ett pris från 134 SEK per natt och har bekvämligheter som är det vanligaste. Det är i Shanghai (Pudong) som ni påträffar detta 3-stjärniga boende.

från 136kr.

Det är från 136 kronor och uppåt som du finner på det tvåstjärniga hotellet Motel168 Shanghai Huinan Inn. Hotellet är väldigt billigt och ni finner det i Shanghai (Pudong).

från 140kr.

Shanghai Excellence Hotel är stationerat intill No. Lingyan Road Pudong District, är ett bra alternativ för bolag och har en standard på två stjärnor. Hotellrummen kostar från 140 kr och på hotellet hittar du exempelvis företagsanpassade faciliteter som företagscenter och större konferensrum.

från 140kr.

Hotellet Shanghai Huijing Holiday Hotel finnes endast en liten bit från sevärdheter som Shanghai Temple Of the Town God (Chenghung Miao), Garden of Contentment (Yu Yuan Garden) och Shanghai Old Street. Med en standard på tre stjärnor anses detta hotell vara bland de absolut mest billiga hotellen i Shanghai.

Alternativa resmål...

Om Shanghai

Shanghai är Kinas största stad med över 20 miljoner invånare, och antalet ökar ständigt. Många kineser flyttar hit för att studera men det kommer också människor från resten av världen för att jobba eller studera. Självklart gör detta att Shanghai är staden där det händer!

Här finns ett fantastiskt utbud av billig och exklusiv shopping och så många nattklubbar, restauranger och barer att det inte går att räkna dem.

Shanghai kallas ofta för en västerländsk stad och det är just blandningen utav öst och väst som gör att staden är så otroligt lätt att förälska sig i. Men om du vill njuta utav något som känns riktigt kinesiskt så bör du bege dig till Nanshi som är den lite äldre delen av Shanghai. Här hittar du den gamla staden, Yuträdgården och Konfuciustemplet. Det är svårt att inte bli fullkomligt hänförd utav den kinesiska arkitekturen och stämningen som ligger i luften. Oriental Pearl Tower i Shanghai är också en unik byggnad som kräver ett besök.

När du ska shoppa bör du bege dig till Nanjing Lu vilket är det absolut mest populära shoppingområdet.

Hotell att boka finns det också rikligt av i Shanghai. Priserna kan gå från nästan gratis till en hel förmögenhet, det är alltså inga problem att söka och hitta ett som passar just dig! De allra billigaste hotellen kostar inte mer än 200 kronor per natt.

Hotellkarta för Shanghai

Karta över Shanghai med hotell