Filtrera Hotell

Pris: 123-2084 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Shenzhen

Hitta de bästa hotellen i Shenzhen, Kina för dig!
Visar 1-15 av 174 hotell i Shenzhen. Inga hotell har filtrerats bort!
från 123kr.

Ganska nära sevärdheterna East Gate Street och Kingkey 100 hittar ni hotellet DongJia Flatlet Hotel som ligger i Shenzhen (Luohu). Med boendets standard på 3 stjärnor betraktas boendet vara billigare än många andra hotell.

från 135kr.

Hotellet Garden Inn Dongmen Branch är mycket billigt och har de mest enkla bekvämligheterna. Detta boende har 3 stjärnor i standard och du finner det längs med gatan No. DongMenZhong Road i Shenzhen (Luohu).

från 135kr.

På det mycket billiga hotellet Green Oasis Hotel får ni tillgång till faciliteter som är standardutrustning till en kostnad från 135 SEK. Hotellet har tre stjärnor som hotellstandard och påträffas i Shenzhen (Bao'an).

från 143kr.

På hotellet Vienna King Hotel får du ta del av en standard på tre stjärnor och rum på hotellet från 143 SEK. Detta boende ligger i Shenzhen (Bao'an) och det bedöms vara bland de billigaste du kan hitta.

från 149kr.

På det mycket billiga hotellet Motel168 Shen Zhen Luo Fang Inn får du möjligheten att utnyttja faciliteter som är det enklaste till en kostnad från 149 kronor. Detta hotell har två stjärnor som hotellstandard och ligger i Shenzhen (Luohu).

från 152kr.

I Shenzhen (Luohu) och inte långt ifrån sevärdheterna East Gate Street och Kingkey 100 finnes Greatsun Hotel. Hotellet har en trestjärnig klass och med en kostnad från 152 kr per rum är det ett synnerligen förmånligt hotell.

från 153kr.

På det mycket billiga hotellet Shenzhen Better Hotel får ni tillträde till bekvämligheter som är standardutrustning till ett pris från 153 SEK. Detta hotell har 3 stjärnor som hotellstandard och hittas i Shenzhen (Nanshan).

från 153kr.

På hotellet Maple Leaf Convenience Hotel får ni övernatta med en standard på tre stjärnor och rum på hotellet från 153 kr och uppåt. Det extremt billiga hotellet stöter du på i Shenzhen (Bao'an).

från 154kr.

Från 154 kronor kan du få ett hotellrum på Garden Inn Baoan South Branch, ett mycket billigt hotell med bekvämligheter som är det enklaste. Boendet finner du i Shenzhen (Luohu) och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 163kr.

Shenzhen Zhulin Hotel är ett trestjärnigt hotell anpassat för affärsresenärer och finns på vägen No. Jianye Block Nonglin Road Jianye Street Futian District. Här företagsbekvämligheter som rum för konferens, konferenssal m.fl. och med en kostnad från 163 svenska kronor per natt.

från 164kr.

Hotellet Shenzhen Muslim Hotel finner du i Shenzhen (Luohu) med en 3- standard. Det är vid No. Wenjin South Road Luohu District som detta boende är beläget och hör till de billigaste i staden.

från 166kr.

Motel168 Shenzhen Hongling Road Inn är ett 2-stjärnigt hotell med priser från 166 SEK per rum och natt. Hotellet är extremt billigt och ni finner det i Shenzhen (Luohu).

från 169kr.

Det trestjärniga hotellet The Overseas Chinese Building Hotel har inte ett stort utbud av bekvämligheter. Detta hotell är synnerligen billigt och rummen är försedda med bland annat luftkonditionering, Internetanslutning och minibar.

från 173kr.

Ni har nära till några populära attraktioner som Shenzhen Museum och Kingkey 100 från hotellet New World Hotel. Boendet ligger längs med vägen No. Guiyuan Road Luohu District i Shenzhen och har en standard på 2 stjärnor.

från 179kr.

Det väldigt billiga hotellet Zhen Xing Hotel har ett pris från 179 kr per natt och har bekvämligheter som är det enklaste. Det är i Shenzhen (Futian) som ni stöter på detta tvåstjärniga logi.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Shenzhen

Karta över Shenzhen med hotell