Filtrera Hotell

Pris: 119-3242 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Amsterdam

Hitta de bästa hotellen i Amsterdam, Nederländerna för dig!
Visar 16-30 av 143 hotell i Amsterdam. Inga hotell har filtrerats bort!
från 354kr.

På Hotel Nieuw Slotania hittar du hotellrum från 354 kronor och en standard på två stjärnor. Det är i Amsterdam (Västra Amsterdam) som ni hittar detta boende och det är billigt.

från 354kr.

Med en trestjärnig standard är detta ett mycket bra hotell med ett kort gångavstånd till välbesökta turistattraktioner som The Rijksmuseum (National Museum) och Van Gogh Museum. Med hotellrum från 354 kr och uppåt är Hotel Blyss extremt billigt med en schyst placering nära Vondelpark i Amsterdam.

från 365kr.

2-stjärniga hotellet Hotel Aadam Wilhelmina är byggt i Amsterdam (Oud-Zuid) i Amsterdam. Detta hotell är byggt vid Koninginneweg och hör till de billiga valen i staden.

från 384kr.

Det 2-stjärniga hotellet Super 8 Motel - Amsterdam har inte någon stor tillgång av bekvämligheter. Hotellrummen är rustade med det mest huvudsakliga du behöver för vistelsen.

från 386kr.

På Best Western Leidse Square Hotel bor du billigt och har inte långt till en hel del omtyckta restauranger i Amsterdam. Detta hotell har tre stjärnor i standard och är stationerat nära Leidse Square med priser från 386 kr per dygn.

från 393kr.

Det väldigt billigahotellet Best Western Delphi Hotel finns inom gångavstånd till en mängd toppkrogar i Amsterdam. Hotellrummen har ett pris från 393 kronor per natt och det är nära Concertgebouw som du ni hittar detta fyrstjärniga boende.

från 394kr.

The Rijksmuseum (National Museum) och Anne Frank House (Anne Frankhuis) är efterfrågade turistattraktioner som du stöter på inte långt ifrån detta tvåstjärniga hotell. Det är nära Rembrandt-torget i Amsterdam som du stöter på Hotel Atlanta, ett billigt hotell med hotellrum från 394 kronor.

från 407kr.

Från Quentin Hotel har du en bit bort till en hel del efterfrågade sevärdheter som exempelvis Anne Frank House (Anne Frankhuis) och Van Gogh Museum. Det är i Amsterdam längs med gatan Leidsekade som du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 409kr.

Nära kuriositeterna Concertgebouw och Hollandsche Manege hittar du ett trestjärnigt hotell vid namn Hotel Central Park som är enkelt utan att fördöma kvalitén. Det är i Amsterdam (Oud-Zuid) längs gatan Waldeck Pyrmontlaan som detta hotell är beläget.

från 417kr.

Med ett kort avstånd till en mängd populära restauranger i Amsterdam är det billiga Hampshire Hotel - Theatre District Amsterdam ett lämpligt hotell. Det är nära Leidse Square som detta 3-stjärniga hotell ligger med rum från 417 kronor.

från 417kr.

Med ett gångavstånd till många populära restauranger i Amsterdam är det billiga Best Western Apollo Museumhotel ett tilltalande hotell. Det är nära Rijksmuseum som detta trestjärniga hotell är beläget med hotellrum från 417 kronor.

från 425kr.

Flera populära matställen i Amsterdam finns inom ett kort gångavstånd till det billiga hotellet Hotel CC. Detta boende har 3 stjärnor i hotellstandard och ni hittar det nära Oude Kerk med priser från 425 kr för en natt.

från 433kr.

Atlas Hotel har ett superbra turistläge en bit bort från de välbesökta turistattraktionerna Van Gogh Museum och The Rijksmuseum (National Museum). Boendet påträffas längs med Van Eeghenstraat i Amsterdam och har en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 441kr.

Nästan ett stenkast från attraktionerna The Rijksmuseum (National Museum) och Van Gogh Museum finnner du hotellet Hampshire Hotel Beethoven som ligger nära Concertgebouw. Hotellet är rätt billigt och med en klass på tre stjärnor.

från 441kr.

Det tvåstjärniga hotellet Plantage är ett prisvärt boende som endast är placerat en bit från sevärdheterna Museum Het Rembrandthuis (Rembrandt House) och Red Light District. Detta hotell ligger utmed Plantage Kerklaan nära Hortus Botanicus.

Alternativa resmål...

Om Amsterdam

Amsterdam är Nederländernas huvudstad och en utav Europas absolut vackraste städer. Staden har den största så kallade Gamla stan utav alla Europas städer. Att bara promenera runt bland de gamla husen, över de små broarna som går över de många kanalerna som löper genom Amsterdam, kan vara en upplevelse i sig. Det finns mycket att se i Amsterdam och ett populärt sätt att ta sig fram för den som är trött i fötterna är till cykel. Amsterdam är känd för att vara en av de mest cykelvänliga städerna i världen. Här finns ett stort antal museer, till exempel Anne Franks hus och Van Gogh museet.

Amsterdam är också känd för att vara världens mest liberala stad, men oavsett om du tycker att detta är positivt eller negativt kommer Amsterdam att vara en otrolig upplevelse.

För den som besöker Amsterdam finns det en hel del billiga hotell att välja mellan. Priserna kan variera en hel del beroende på vilken sorts hotell man är ute efter. Här finns de riktigt billiga budgethotellen som inte kostar mer än några hundralappar per natt och så finns de lite mer exklusiva hotellen.

Hotellkarta för Amsterdam

Karta över Amsterdam med hotell