Filtrera Hotell

Pris: 383-659 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Eindhoven

Hitta de bästa hotellen i Eindhoven, Nederländerna för dig!
Visar 1-10 av 10 hotell i Eindhoven. Inga hotell har filtrerats bort!
från 383kr.

Detta trestjärniga hotell är billigt och hittas nära Evoluon där hotellets rum har det enklaste. På Campanile Hotel Eindhoven är det möjligt att beställa rum på hotellet från 383 kronor.

från 390kr.

På Sandton Eindhoven City Centre bor du billigt och har inte långt till flera populära matställen i Eindhoven. Hotellet har 3 stjärnor i klass och du finner det i anslutning till ett shoppingcenter med priser från 390 SEK för en natt.

från 394kr.

På Van der Valk Hotel Eindhoven finner du pool (inomhus), gym och pub och en standard på fyra stjärnor. Detta hotell är relativt bra i pris och rummen är furnerade med det mest nödvändiga.

från 409kr.

En liten bit bort från attraktionerna Van Abbe Museum och DAF Museum ligger Mercure Hotel Eindhoven, ett fyrstjärnigt hotell som är. Det är på vägen Leenderweg nära Van Abbemuseum som du hittar boendet.

från 409kr.

Trestjärniga hotellet Crown Inn Hotel Eindhoven är stationerat nära Muziekgebouw Frits Philips i Eindhoven. Detta hotell är beläget på gatan Markt och det hör till ett normalt prissegment för hotellrum.

från 510kr.

Det billigahotellet Hampshire Hotel - Crown Eindhoven påträffas inom kort gångavstånd till en mängd toppkrogar i Eindhoven. Det är nära Muziekgebouw Frits Philips som detta 4-stjärniga boende finnes med rum från 510 kronor.

från 530kr.

Med bekväm övernattning och en klass på 4 stjärnor har ni nära till de populära turistattraktionerna Philips Museum och DAF Museum. Med hotellrum från 530 SEK och uppåt är Holiday Inn Eindhoven sorgligt nog inte bland de billigaste, men har ett läge nära Muziekgebouw Frits Philips i Eindhoven.

från 542kr.

Från Park Plaza Eindhoven har ni inte långt till en mängd välbesökta sevärdheter som t.ex. DAF Museum och Philips Museum. Det är i Eindhoven intill vägen Geldropseweg som du hittar detta fyrstjärniga logi.

från 576kr.

Fyrstjärniga hotellet Novotel Eindhoven är beläget i anslutning till flygplatsen i Eindhoven. Detta hotell finns på Anthony Fokkerweg och har ett pris som är strax över genomsnittet.

från 659kr.

Pullman Eindhoven Cocagne är ett fyrstjärnigt hotell med bekvämligheter som restaurang, pool (inomhus) och bar. Boendets rum är utrustade med det vanligaste.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Eindhoven

Karta över Eindhoven med hotell