Filtrera Hotell

Pris: 225-1888 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Oslo

Hitta de bästa hotellen i Oslo, Norge för dig!
Visar 16-24 av 24 hotell i Oslo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1174kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare hotellgäster så kan det 3-stjärniga Frogner House Apartments - Skovveien 8 vara för er. Boendet ligger längs med gatan Skovveien nära Kungliga palatsetKungliga slottet i Oslo.

från 1207kr.

Detta hotell Radisson Blu Park Hotel, Oslo har ett kort avstånd till stranden i Oslo. Detta hotell är fyrstjärnigt och ligger längs med gatan Fornebuveien Lysaker med en kostnad från 1207 kr för en natt.

från 1228kr.

Det trestjärniga hotellet Radiumhospitalet Hotel är byggt i Oslo (Ullern) i Oslo. Det är på Ullernchausseen som du påträffar detta boende och är inte precis billigt.

från 1265kr.

Frogner House Apartments - Arbinsgate 3 har ett väldigt bra turistläge med ett gångavstånd till de populära attraktionerna National Gallery och Akershus Castle and Fortress (Akershus Slott og Festning). Detta boende är 3-stjärnigt och ni hittar det i Oslo vid Arbinsgate.

från 1273kr.

Nära Ullevål Stadion finns hotellet Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo vilket har en fyrstjärnig standard. Det är på Nydalsveien Po Box som boendet är beläget och med en kostnad på 1273 kronor är boendet något dyrare än mellanansegmentet.

från 1317kr.

Det fyrstjärniga hotellet Voksenaasen Kultur og Konferanse Hotel har rum till priser från 1317 kronor. Boendet är byggt nära till 10 skidliftar i Oslo och det är inte bland de mest prisvärda hotellen.

från 1434kr.

Ett omtyckt lyxhotell som fått ta emot ett superbetyg är Hotel Continental som är beläget nära Kungliga palatsetKungliga slottet. Klassen är femstjärnig för detta boende och prisklassen hör till de dyraste i Oslo.

från 1472kr.

Detta lyxiga hotell med namnet Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo finner ni längs med gatan Sonja Henies Plass Postboks nära Oslos operahus. Som hotellgäst får du utnyttja hotellets eleganta faciliter som till exempel företagscenter, pool (inomhus) och kemtvätt.

från 1888kr.

Lysebu Hotel är ett 4-stjärnigt hotell med faciliteter som pool inomhus, pub och bastu. Detta hotell anses vara bättre än många andra och hotellets rum har det vanligaste.

Alternativa resmål...

Om Oslo

Oslo är Norges huvudstad, en stad full utav liv och möjligheter. Många svenska ungdomar beger sig till Norge efter sina studier för att arbeta och en hel del svenskar åker hit bara för att ta in staden. I Oslo finns det fantastiskt mycket att göra och naturen ligger alldeles runt hörnet med skog och mark! Eller varför inte ta en båttur i Oslofjorden och bara njuta av denna naturupplevelse. Det går naturligtvis också bra att stanna kvar inne i city, här finns ett rikt utbud av kultur med teatrar, museum och dans. Dessutom anordnas det ett flertal festivaler i Oslo, bland annat Øya Festivalen, Inferno Festivalen, Oslo Jazzfestival, för att bara nämna några.

En annan upplevelse som absolut inte får missas när du besöker Oslo är Vigelandsparken, parken är fylld utav 192 skulpturer skapade utav Gustav Vigeland som också fått ge namn åt parken. Den mest kända utav statyerna är en 14 meter hög staty som huggits ut ur ett stenblock, statyn, som heter Monolith, föreställer 121 människokroppar tätt inslingrade i varandra. När du besöker Oslo behöver du även någonstans att bo, detta är absolut inget problem, i Oslo finns det en mängd billiga hotell. Oavsett om du vill bo i stadens centrum eller lite utanför så kommer du att hitta ett billigt hotell. Priserna varierar en del men ligger på ungefär 2500 kronor i Oslos centrum.

Hotellkarta för Oslo

Karta över Oslo med hotell