Filtrera Hotell

Pris: 562-1918 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Stavanger

Hitta de bästa hotellen i Stavanger, Norge för dig!
Visar 1-8 av 8 hotell i Stavanger. Inga hotell har filtrerats bort!
från 562kr.

Med 2-stjärnig klass är detta ett helt okej boende en liten bit från välbesökta sevärdheter som Lysefjord och Old Stavanger. Skansen Hotel är ett mycket billigt hotell nära Norska petroleummuseet i Stavanger med en kostnad från 562 svenska kronor för en natt.

från 710kr.

Det väldigt billiga hotellet St Svithun Hotel har endast de viktigaste faciliteterna som tillexempel pub. Boendet är trestjärnigt och du hittar det utmed gatan Gerd Ragna Bloch Thorsens gate nära Arkeologiska museet.

från 754kr.

Nära Norska petroleummuseet och nära sevärdheterna Old Stavanger och Lysefjord stöter du på Myhregaarden Hotel. Med en standard på 3 stjärnor betraktas detta boende vara billigt.

från 898kr.

Best Western Havly Hotell är ett hotell med tre stjärnor i betyg nära Norska petroleummuseet. Det är vid gatan Valberggt som boendet är beläget och med ett pris från 898 kronor per natt vilket tycks som en vanlig prisnivå.

från 965kr.

Park Inn by Radisson Stavanger är ett trestjärnigt hotell som är bra val för företag och ligger längs vägen Lagaardsveien. Här företagsbekvämligheter som kemtvätt, bolagscenter m.fl. och med en kostnad från 965 kronor.

från 1009kr.

Spahotellet Radisson Blu Royal Hotel, Stavanger är ett avkopplande boende med bekvämligheter som bastu, pool (inomhus) och spa. Spahotellet har fyra stjärnor i standard och du påträffar det nära Stavanger-katedralen längs med Lokkeveien P.O. Box.

från 1086kr.

Det fyrstjärniga hotellet Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger är anpassat för affärsresenärer och ni finner det på Olav V S Gate. Du kan bli en gäst från 1086 SEK och det finns till exempel kemtvätt av kläder och större konferensrum att ta del av.

från 1918kr.

Myhregaarden Apartments, ett hotell med 3 stjärnor som ligger nära sevärdheter som Old Stavanger och Lysefjord. Boendet är beläget nära Norska petroleummuseet längs med vägen Nygata.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Stavanger

Karta över Stavanger med hotell