Om Billiga-Hotell.nu

Billiga Hotell är en webbtjänst skapad för att underlätta för resenärer att hitta ett billigt boende. Webbplatsen lanserades i ett enkelt format under 2010 och fick ett ansiktslyft med förbättrade funktioner under 2014.

Tjänsten fungerar endast för de destinationer vi lagt in manuellt, vilket gör att vi endast täcker de mest populära resmålen. Vi jobbar dock kontinuerligt med att lägga till fler resmål och även om inte just din destination finns med, kan du ändå använda sökrutorna för att hitta hotell genom bokningssidan.

Billiga-Hotell.nu medför flera nya funktioner och sätt att jämföra hotell på som andra bokningssidor för hotell inte erbjuder. Om du tittar på ett specifikt hotell kan du jämföra priserna med andra hotell i samma stad och få en uppfattning om det är dyrt eller billigt. Ett 5-stjärnigt hotell kan t.ex. framstå som dyrt jämfört med andra hotell, men ändå vara billigast av alla lyxhotell.

En annan funktion vi starkt gillar är att du kan markera ett hotell som en favorit så att du inte glömmer bort vilka hotell du kollat på. Du kan också jämföra alla dina favoriter, vilket gör det möjligt att välja mellan hotell i olika destinationer i olika länder.

Användarvillkor & Integritetspolicy

När du använder och surfar på Billiga-Hotell.nu så accepterar du våra användarvillkor och vår integritetspolicy. Vi och tredjehandspartners använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och spåra trafik. Du kan läsa mer om detta i våra villkor.

Kontakta Oss

Om du vill kontakta oss gör det på denna sida.

Teknisk information

Denna webbtjänst är utvecklad och drivs av webbyrån FeWorks LTD i Lund. En webbyrå som grundades 2007 med fokus på webbutveckling och SEO.

Om du vill läsa om de tekniska detaljerna kring sidan hittar du informationen på webbyråns hemsida.

Samarbeten & Partners

Billiga-Hotell.nu ingår i ett större nätverk av flera hemsidor om hotell och resor. Billiga Hotell är kärnan i nätverket och där de andra sidorna är portaler för specifika resmål. Eftersom de är inriktade på ett resmål/stad så är det möjligt att erbjuda en omfattande portal med turistinformation och reseplanerare som inte är möjligt på denna sida.

Några av de sidor inriktade på ett resmål är t.ex. Kalmar, Milano och Hua Hin.

Billiga-Hotell.nu samarbetar även med andra sidor och vi har valt att samla dem på en egen sida här.