Filtrera Hotell

Pris: 278-2723 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Funchal

Hitta de bästa hotellen i Funchal, Portugal för dig!
Visar 1-15 av 44 hotell i Funchal. Inga hotell har filtrerats bort!
från 278kr.

Populära attraktioner som Santa Catarina Park och Bergbanan till byn Monte ligger inte långt borta från hotellet Hotel Monte Carlo. Detta boende är byggt intill vägen Calcada da Saude n. i Funchal och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 302kr.

Välbesökta attraktioner som Santa Catarina Park och Bergbanan till byn Monte finner du en kort promenad från detta trestjärniga hotell. Aparthotel Imperatriz påträffas nära Madeira Story Centre i Funchal och är ett väldigt billigt hotell där hotellrummen har en prislapp från 302 kronor per natt.

från 318kr.

Hotellet Dorisol Florasol Hotel har restaurang, bar och utomhuspool tillgängligt för sina gäster. Boendet anses vara bland de allra billigaste hotellen i Funchal och hotellets rum har det enklaste.

från 318kr.

En mängd omtyckta matställen i Funchal är byggt inom ett kort avstånd till det mycket billiga hotellet Hotel Windsor. Boendet har fyra stjärnor i hotellstandard och ni finner det nära Madeira Story Centre med en kostad från 318 svenska kronor för ett hotellrum.

från 319kr.

Nära Madeira Story Centre ligger hotellet Dorisol Estrelicia Hotel som har en trestjärnig standard. Det är vid gatan Rua Da Casa Branca som detta boende är beläget och det är bland de mest överkomliga hotellen i Funchal.

från 321kr.

Hotellet Gorgulho Aparthotel har en trestjärnig standard och hotellrum från 321 svenska kronor. Detta hotell påträffas nära Madeira Story Centre i Funchal och det tycks vara väldigt billigt.

från 340kr.

Håll igång kroppen under tiden du är i Funchal med motionsanläggningen på det fyrstjärniga Enotel Quinta do Sol. Hotellets rum har ett pris från 340 kronor, är väldigt billiga och har bl.a. minibar, AC och värdeförvaring.

från 350kr.

Med ett kort gångavstånd till omtyckta sevärdheter som Santa Catarina Park och Bergbanan till byn Monte kanske hotellet Hotel Apartamento da Sé ett schyst boende. Boendet finnes längs med Rua do Sabao i Funchal och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 358kr.

Dorisol Mimosa Hotel är ett billigt hotell i Funchal med en mängd populära matställen inom kort gångavstånd. Detta hotell har tre stjärnor i klass och ligger nära Madeira Story Centre med en pirslapp från 358 SEK per natt.

från 374kr.

Nära Madeira Story Centre är hotellet Dorisol Buganvilia Hotel placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Santa Catarina Park och Presidential Palace Garden. Detta hotell är ett trestjärnigt hotell och tillhör de billiga valen i staden.

från 424kr.

Från 424 svenska kronor kan du få ett rum på Hotel Alto Lido, ett väldigt billigt boende med faciliteter som bar, pool (inomhus) och pool utomhus. Detta boende hittar du nära Barreiros-stadion i Funchal och har en hotellstandard på fyra stjärnor.

från 425kr.

Det billigahotellet Hotel Baía Azul påträffas inom kort gångavstånd till flera bra matställen i Funchal. Boendet har fyra stjärnor i standard och du stöter på det nära Formosa-stranden med priser från 425 SEK för ett hotellrum.

från 517kr.

Med ett gångavstånd till en hel del populära restauranger i Funchal är det billiga The Lince Madeira Lido Atlantic Great Hotel ett attraktivt hotell. Detta hotell har fyra stjärnor i hotellstandard och du stöter på det nära Madeira Story Centre med ett pris från 517 kronor för en natt.

från 643kr.

Önskar du varva ned med hälsoklubb, inomhuspool och massage? I så fall kan kanske spahotellet Suite Hotel Eden Mar fungera. Spahotellet finns utmed Rua do Gorgulho och det är här, nära Funchal-Monte Teleferico som du kan få en fridsam tillvaro.

från 709kr.

Vill du varva ned med inomhuspool, spaanläggning och torrbastu? Då kan kanske spahotellet Charming Hotels - Quinta do Monte vara ett alternativ. Ni påträffar detta femstjärniga spahotell nära Monte Palace Gardens på gatan Caminho do Monte no. e.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Funchal

Karta över Funchal med hotell