Filtrera Hotell

Pris: 284-3139 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Lagos

Hitta de bästa hotellen i Lagos, Portugal för dig!
Visar 1-15 av 49 hotell i Lagos. Inga hotell har filtrerats bort!
från 284kr.

Populära sevärdheter som Praia Dona Ana och Ponta da Piedade ligger en bit bort från boendet Lagosmar Hotel. Boendet har en klass på två stjärnor och du stöter på det intill Rua Dr.Faria e Silva i Lagos.

från 308kr.

Hotel Marina São Roque är ett mycket billigt hotell i Lagos med en mängd riktigt bra matställen inom kort avstånd. Rummen har ett pris från 308 kr och det är nära Meia Praia-stranden som du hittar detta 3-stjärniga hotell.

från 315kr.

Nära Dona Ana-stranden och nära sevärdheterna Praia Dona Ana och Ponta da Piedade finnes Vilabranca Apartments. Detta boende är ett trestjärnigt hotell och med 315kr per rum är det ett oerhört facilt pris på val.

från 318kr.

Med en trestjärnig klass är detta ett perfekt boende med ett litet avstånd till välbesökta turistattraktioner som Praia Dona Ana och Ponta da Piedade. Det är nära Dona Ana-stranden i Lagos som ni hittar Vilas D. Dinis, ett mycket billigt hotell med hotellrum från 318 kronor och uppåt.

från 342kr.

Med ett litet gångavstånd till populära attraktioner som Praia Dona Ana och Ponta da Piedade kanske hotellet Carvi Beach Hotel ett läckert alternativ för er. Det är i Lagos längs med vägen Alameda Dr. Armando Soares Ribeiro Praia Dona Ana Apartado som du stöter på detta trestjärniga boende.

från 376kr.

Hotel Tivoli Lagos är ett 4-stjärnigt och själsvänligt spahotell i Lagos nära Meia Praia-stranden. Det är längs Rua Antonio Crisogono dos Santos som ni hittar detta boende och det hör till de billigaste boendena.

från 404kr.

Dom Pedro Meia Praia är ett billigt hotell med bekvämligheter som utomhuspool, pub och restaurang. Detta hotell har tre stjärnor i standard och ni stöter på det längs vägen Meia Praia nära Meia Praia-stranden.

från 417kr.

Om ni vill bo på ett populärt spahotell som är beundrat av tidigare boenden så kan möjligtvis det fyrstjärniga Aqualuz Suite Hotel Apartamentos Lagos vara för dig. Det är ett mycket billigt boende som finns nära Dona Ana-stranden längs med vägen Rua Sacadura Cabral i Lagos.

från 438kr.

Med ett kort avstånd till populära sevärdheter som Praia Dona Ana och Ponta da Piedade kanske hotellet Dom Manuel I ett okej val. Detta logi är 4-stjärnigt och du stöter på det i Lagos vid vägen Rua Gago Countinho LT..

från 512kr.

Det fyrstjärniga spahotellet Marina Club Suite Hotel anses vara prisvärt och är beläget en bit ifrån sevärdheterna Church of St. Anthony (Igreja de Santo Antonio) och Marina. Du hittar hotellet längs Marina de Lagos Lote nära Meia Praia-stranden.

från 574kr.

Med ett gångavstånd till en mängd omtyckta restauranger i Lagos är det extremt billiga Marina Rio ett bra hotell. Det är nära Meia Praia-stranden som du finner detta 4-stjärniga hotell med priser från 574 kronor.

från 677kr.

Nära Dona Ana-stranden stöter du på detta fyrstjärniga och billiga spahotell med hotellrum utrustade med till exempel pentry, AC och värdeförvaring. Ni kan teckna ett rum för 677 kronor per dygn på hotellet Belmar Spa & Beach Resort.

från 684kr.

Hotellet Thornberry Lekki Oxford är billigt och har bekvämligheter som pool utomhus, restaurang och bar. Hotellet har 3 stjärnor i klass och du springer på det vid Agungi Road Lekki Express Way i stadens centrum.

från 684kr.

På hotellet Thornberry Kelsey Green Villa får ni ta del av en standard på 3 stjärnor och ett pris från 684 SEK och uppåt. Detta hotell finns nära First Baptist Church Abule Egba i Lagos och det anses vara billigt.

från 685kr.

Marina Club II Dom João I är ett fyrstjärnigt hotell med en kostnad från 685 kr per natt. Det billiga boendet ligger nära Meia Praia-stranden i Lagos.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Lagos

Karta över Lagos med hotell