Filtrera Hotell

Pris: 159-2876 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Lissabon

Hitta de bästa hotellen i Lissabon, Portugal för dig!
Visar 16-30 av 153 hotell i Lissabon. Inga hotell har filtrerats bort!
från 334kr.

Hotellet Holiday Inn Express Lisbon - Oeiras har en trestjärnig klass och hotellrum från 334 SEK och uppåt. Boendet anses vara synnerligen billigt och du stöter på det i Oeiras (Paco De Arcos) i Lissabon.

från 346kr.

Det företagsanpassade hotellet Amazonia Lisboa Hotel har 3 stjärnor i hotellstandard och ligger längs Travessa Da Fabrica Dos Pentes. Rummen har ett pris från 346 kronor och på hotellet finns till exempel företagsanpassade faciliteter som konferenssal och kemtvätt.

från 351kr.

Hotellet Hotel VIP Executive Suites Marques är mycket billigt och har bekvämligheter som torrbastu, pool utomhus och pub. Det är i Lissabon (Centrum) och längs med gatan Avenida Duque de Loule som ni finner detta fyrstjärniga hotell.

från 354kr.

3-stjärniga hotellet Hotel Eduardo VII hittar du i Lissabon (Centrum) i Lissabon. Det är på Avenida Fontes Pereira de Melo som ni finner detta boende och med 354 kronor per rum är det inte ett kostsamt hotell.

från 354kr.

En liten bit från Hotel Jorge V finner du de omtyckta attraktionerna Tram 28 och Belem. Hotellet är stationerat längs med Rua Mouzinho Da Silveira nº i Lissabon och har en klass på tre stjärnor.

från 358kr.

Det 3-stjärniga hotellet Avenida Park Residence har logi till en kostnad från 358 svenska kronor per natt. Det billiga boendet finner du i Lissabon (Centrum).

från 359kr.

Hotel Barcelona är ett extremt billigt hotell i Lissabon med en mängd riktigt bra restauranger inom gångavstånd. Detta hotell har fyra stjärnor i hotellstandard och ni stöter på det nära Gulbenkian-museet med en pirslapp från 359 SEK för ett rum.

från 359kr.

Flera omtyckta restauranger i Lissabon påträffas nära det billiga hotellet Hotel VIP Inn Veneza. Boendet har 3 stjärnor i standard och påträffas i Lissabon (Liberty Avenue) med en kostad från 359 kr per dygn.

från 362kr.

Med ett prisvärt boende och en hotellstandard på tre stjärnor har ni nära till de efterfrågade attraktionerna Tram 28 och Belem. Hotel Travel Park Lisboa är ett billigt hotell i Lissabon (Estefania) med priser från 362 svenska kronor som billigast.

från 367kr.

3-stjärniga hotellet Holiday Inn Express Lisbon - Alfragide är beläget nära Jeronimos-kloster i Lissabon. Det är på Rua da Quinta do Paizinho Lugar da Outurela Alfragide som du påträffar detta boende och är ett prisvärt hotell med rum från 367 kr.

från 370kr.

Hotel Almirante är ett prisvärt trestjärnigt hotell inte långt ifrån sevärdheterna Belem och Tram 28. Detta boende är beläget i Lissabon (Estefania) längs Av. Almirante Reis.

från 376kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Lisbon Short Stay Apartments Baixa är väldigt beundrat av tidigare boende. Detta boende är extremt billigt och påträffas nära Sao Jorge-slottet på gatan Rua dos Sapateiros i Lissabon.

från 376kr.

Hotellet Hotel VIP Executive Diplomatico finnes bara en bit bort från sevärdheter som Belem, Gulbenkian Museum (Museu Calouste Gulbenkian) och Bairro Alto. Hotellet har en fyrstjärnig klass och får anses som ett billigt val i Lissabon med hotellrum från 376kr.

från 378kr.

En kort bit från Lisbon City Hotel hittar du de populära sevärdheterna Belem och Tram 28. Detta trestjärniga hotell stöter ni på vägen Av. Almirante Reis n i Lissabon.

från 378kr.

Inte långt till en bra solplats bjuder Arribas Hotel på som är byggt inte långt ifrån stranden i Lissabon. Detta boende är 3-stjärnigt och finns vid vägen Avenida Alfredo Coelho Praia Grande Colares med ett pris från 378 svenska kronor.

Alternativa resmål...

Om Lissabon

Lissabon är Portugals huvudstad och har ungefär en halv miljon invånare i dess centrala delar. Här finns massor av kultur att uppleva i form av teatrar, operor och kända museer. Nära Lissabon finns populära badorter som årligen besöks av massor av turister, då de erbjuder härligt strandliv med sol och bad. I Lissabon finns även härlig shopping och trevliga restauranger.

Inom Lissabons storstadsområde finns det flera områden som har billiga hotell att erbjuda, t.ex. i Estoril, Amadora och Colares finns hotell med ungefär två stjärnor som erbjuder dubbelrum för 300 kronor och uppåt per natt. Om du bor här kan du dock bli beroende av transportmedel för att ta dig in till de allra mest centarla delarna av staden. I Lissabons centrala delar finns det också hotell, många av dessa kan dock vara något dyrare, men i och med att du slipper transporteras har de ändå mervärde.

Hotellkarta för Lissabon

Karta över Lissabon med hotell