Filtrera Hotell

Pris: 159-2876 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Lissabon

Hitta de bästa hotellen i Lissabon, Portugal för dig!
Visar 46-60 av 153 hotell i Lissabon. Inga hotell har filtrerats bort!
från 435kr.

På Hotel Praia Mar hittar du hotellrum från 435 SEK per natt och en hotellstandard på 4 stjärnor. Det billiga boendet hittar du i Cascais (Carcavelos) i Lissabon.

från 449kr.

I Lissabon (Cidade Universitaria) är hotellet NH Campo Grande placerat och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Gulbenkian Museum (Museu Calouste Gulbenkian) och Campo Pequeno. Det är ett fyrstjärnigt hotell och är ett prisvärt val i Lissabon.

från 450kr.

Tram 28 och Belem är välbesökta attraktioner som ni stöter på inte långt ifrån detta fyrstjärniga logi. Det är i Lissabon (Avenida Almirante Reis) som du stöter på TSAR Lisbon Hotel, ett billigt boende med pris från 450 kronor per natt.

från 450kr.

Det billigahotellet Turim Europa hittas inom kort avstånd till åtskilliga topprestauranger i Lissabon. Boendet har 4 stjärnor i standard och ni stöter på det i Lissabon (Centrum) med priser från 450 svenska kronor för ett rum.

från 450kr.

Bekvämligheter som gym, bar och pool utomhus påträffar ni på det billiga hotellet Hotel Real Oeiras. Detta hotell har en standard på fyra stjärnor och du påträffar det i Oeiras (Paco De Arcos) vid gatan Rua Alvaro Rodrigues De Azevedo.

från 457kr.

Många omtyckta restauranger i Lissabon ligger nära hotellet Hotel Embaixador. Detta hotell har tre stjärnor i standard och ni stöter på det i Lissabon (Centrum) med ett pris från 457 SEK för en natt.

från 457kr.

På hotellet Hotel Alif Campo Pequeno får ni övernatta med en standard på 3 stjärnor och rum från 457 kronor och uppåt. Detta hotell bedöms vara relativt billigt och ni hittar det i Lissabon (Areeiro).

från 459kr.

VIP Executive Art's har ett väldigt schyst turistläge en bit bort från de välbesökta turistattraktionerna Oceanario de Lisboa och Parque das Nacoes. Detta boende har en standard på 4 stjärnor och du påträffar det intill Avenida D Joao ll Lote . i Lissabon.

från 460kr.

Hotellet SANA Rex Hotel finns inom gångavstånd till åtskilliga toppkrogar i Lissabon. Det är i Lissabon (Campolide) som ni stöter på detta trestjärniga boende med priser från 460 svenska kronor per rum och natt.

från 472kr.

Spahotellet Hotel Riviera är ett rogivande hotell med faciliteter som pool (inomhus), hälsoklubb och pool (utomhus). Ni hittar detta 4-stjärniga spahotell i Cascais (Carcavelos) vid gatan Rua Bartolomeau Dias Junqueiro Carcavelos.

från 475kr.

SANA Reno Hotel, ett prisvärt hotell med 3 stjärnor som är beläget nära sevärdheterna Belem och Gulbenkian Museum (Museu Calouste Gulbenkian). Du stöter på detta hotell längs Avenida Duque De Ávila nära Gulbenkian-museet.

från 475kr.

På SANA Executive Hotel har du inte långt till en hel del omtyckta restauranger i Lissabon. Det är nära Gulbenkian-museet som detta trestjärniga boende ligger med rum från 475 SEK och uppåt.

från 476kr.

Hotel Acores Lisboa är ett fyrstjärnigt hotell utformat för företagsverksamheter och finnes intill Av. Columbano Bordalo Pinheiro n.º. Hotellrummen har en kostnad från 476 svenska kronor per natt och på hotellet finns till exempel bolagsanpassade faciliteter som kemtvätt av kläder och rum för konferens.

från 477kr.

Detta trestjärniga hotell finns nära de populära attraktionerna St. George's Castle (Castelo de Sao Jorge) och Tram 28. Det är nära Sao Jorge-slottet i Lissabon som du stöter på Hotel Borges Chiado, ett hotell med rum från 477 SEK.

från 488kr.

En hel del omtyckta matställen i Lissabon finnes nära det billiga hotellet Holiday Inn Lisbon Continental. Det är nära Gulbenkian-museet som ni påträffar detta fyrstjärniga boende med en pirslapp från 488 svenska kronor.

Alternativa resmål...

Om Lissabon

Lissabon är Portugals huvudstad och har ungefär en halv miljon invånare i dess centrala delar. Här finns massor av kultur att uppleva i form av teatrar, operor och kända museer. Nära Lissabon finns populära badorter som årligen besöks av massor av turister, då de erbjuder härligt strandliv med sol och bad. I Lissabon finns även härlig shopping och trevliga restauranger.

Inom Lissabons storstadsområde finns det flera områden som har billiga hotell att erbjuda, t.ex. i Estoril, Amadora och Colares finns hotell med ungefär två stjärnor som erbjuder dubbelrum för 300 kronor och uppåt per natt. Om du bor här kan du dock bli beroende av transportmedel för att ta dig in till de allra mest centarla delarna av staden. I Lissabons centrala delar finns det också hotell, många av dessa kan dock vara något dyrare, men i och med att du slipper transporteras har de ändå mervärde.

Hotellkarta för Lissabon

Karta över Lissabon med hotell