Filtrera Hotell

Pris: 159-2876 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Lissabon

Hitta de bästa hotellen i Lissabon, Portugal för dig!
Visar 61-75 av 153 hotell i Lissabon. Inga hotell har filtrerats bort!
från 491kr.

Hotel Florida är ett fyrstjärnigt hotell som bedöms vara prisvärt och ligger i närheten av sevärdheter som Belem och Tram 28. Det är på vägen Rua Duque De Palmela i Lissabon (Centrum) som du hittar hotellet.

från 491kr.

Det uppskattade hotellet Turim Lisboa Hotel har fyrstjärnig hotellstandard och har fått bra betyg. Det är nära Gulbenkian-museet längs med Rua Filipe Folque som du stöter på detta billiga boende i Lissabon.

från 492kr.

Ibis Lisboa José Malhoa är ett tvåstjärnigt hotell utformat för affärsresenärer och påträffas på Avenida Jose Malhoa. Rummen har ett pris från 492 svenska kronor och på hotellet finns exempelvis bolagsanpassade faciliteter som konferensrum och större konferensrum.

från 495kr.

Holiday Inn Lisboa, ett prisvärt hotell med 4 stjärnor som ligger nära sevärdheter som Belem och Gulbenkian Museum (Museu Calouste Gulbenkian). Det är på vägen Avenida Antonio Jose De Almeida A i Lissabon (Areeiro) som du hittar hotellet.

från 496kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som är byggt i Lissabon (Centrum) med hotellrum som är inredda med standardutrustning. Detta hotells namn är Miraparque och det går att teckna ett hotellrum för 496 kronor.

från 501kr.

Mercure Lisboa Hotel är ett prisvärt fyrstjärnigt hotell en bit ifrån sevärdheterna Lisbon Zoo (Jardim Zoologico de Lisboa) och Gulbenkian Museum (Museu Calouste Gulbenkian). Det är nära Gulbenkian-museet längs vägen Av. Jose Malhoa som detta hotell påträffas.

från 501kr.

Detta trestjärniga hotell finnes ganska nära de välbesökta attraktionerna Tram 28 och Belem. Botânico Hotel finns nära Rossio Square i Lissabon och är ett boende där hotellets rum ligger från 501 svenska kronor per dygn.

från 503kr.

Hotellet Dom Carlos Liberty Hotel har endast de viktigaste faciliteterna som exempelvis pub. Detta boende påträffar du längs gatan Rua Alexandre Herculano Avenida de Liberdade som ligger i Lissabon (Centrum) och med en standard på tre stjärnor.

från 510kr.

Med en trestjärnig hotellstandard är detta ett perfekt hotell med ett kort avstånd till populära sevärdheter som Belem och Bairro Alto. Hotel Dom Carlos Park finns i Lissabon (Centrum) och är ett boende där rummen ligger från 510 SEK per dygn.

från 512kr.

Det populära hotellet Hotel Alif Avenidas är byggt nära Gulbenkian-museet. Standarden för boendet är på 4 stjärnor och hotellet hör till det mittersta prissegmentet.

från 512kr.

Om ni vill övernatta på ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare hotellgäster så kan möjligtvis det fyrstjärniga Lagoas Park Hotel vara något för er. Hotellet stöter du på längs med vägen Rua Encosta das Lagoas Park Porto Salvo i Oeiras (Lagoas-parken) i Lissabon.

från 513kr.

Turim Av Liberdade Hotel är ett hotell i Lissabon med en mängd omtyckta matställen inom kort avstånd. Detta hotell har fyra stjärnor i standard och finns i Lissabon (Centrum) med en pirslapp från 513 kronor per dygn.

från 513kr.

I Lissabon (Estefania) stöter du på det populära hotellet Neya Lisboa Hotel som fått ta emot ett väldigt bra betyg av tidigare hotellresenärer. Detta hotells klass är på 4 stjärnor och det hör till en normal prisgrupp för hotellrum.

från 514kr.

Hotellet Olissippo Marques de Sa har en 4-stjärnig standard och rum på hotellet till ett pris från 514 kronor. Detta boende är beläget nära Gulbenkian-museet i Lissabon och det tycks vara billigt för sitt segment.

från 523kr.

Hotellet SANA Malhoa Hotel är inte direkt billigt och har bekvämligheter som torrbastu, gym och pub. Hotellet är fyrstjärnigt och du springer på det vid vägen Av Jose Malhoa nära Gulbenkian-museet.

Alternativa resmål...

Om Lissabon

Lissabon är Portugals huvudstad och har ungefär en halv miljon invånare i dess centrala delar. Här finns massor av kultur att uppleva i form av teatrar, operor och kända museer. Nära Lissabon finns populära badorter som årligen besöks av massor av turister, då de erbjuder härligt strandliv med sol och bad. I Lissabon finns även härlig shopping och trevliga restauranger.

Inom Lissabons storstadsområde finns det flera områden som har billiga hotell att erbjuda, t.ex. i Estoril, Amadora och Colares finns hotell med ungefär två stjärnor som erbjuder dubbelrum för 300 kronor och uppåt per natt. Om du bor här kan du dock bli beroende av transportmedel för att ta dig in till de allra mest centarla delarna av staden. I Lissabons centrala delar finns det också hotell, många av dessa kan dock vara något dyrare, men i och med att du slipper transporteras har de ändå mervärde.

Hotellkarta för Lissabon

Karta över Lissabon med hotell