Filtrera Hotell

Pris: 159-2876 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Lissabon

Hitta de bästa hotellen i Lissabon, Portugal för dig!
Visar 76-90 av 153 hotell i Lissabon. Inga hotell har filtrerats bort!
från 524kr.

Lisbon Serviced Apartments - Marques de Pombal är ett hotellboende beläget i Lissabon (Centrum) och inte långt bort från sevärdheterna Tram 28 och Belem. Det är ett fyrstjärnigt hotell och anses varken vara dyrt eller billigt för ett hotellrum i staden.

från 526kr.

På Novotel Lisboa har ni nära till många populära restauranger i Lissabon. Detta hotell har 4 stjärnor i klass och du påträffar det nära Gulbenkian-museet med en kostad från 526 svenska kronor för ett hotellrum.

från 542kr.

På Ibis Lisboa Saldanha har ni inte långt till många omtyckta matställen i Lissabon. Rummen kostar från 542 kronor och det är i Lissabon (Estefania) som du påträffar detta 2-stjärniga hotell.

från 542kr.

I Lissabon (Areeiro) är hotellet Hotel Lutecia Lisboa byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Costa da Caparica och Campo Pequeno. Hotellet har en 4-stjärnig standard och det hör till ett genomsnittligt prissegment med 542 kronor för ett hotellrum.

från 548kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som ligger ganska nära populära sevärdheterna Miradouro Sao Pedro de Alcantara och Bairro Alto. Portugal Ways Lisbon City Apartments ligger i Lissabon (Lapa) och är ett boende där hotellets rum har ett pris från 548 kronor per dygn.

från 552kr.

Hotel Real Parque är ett hotell i Lissabon med en mängd omtyckta restauranger inom gångavstånd. Detta boende har 4 stjärnor i standard och påträffas nära Gulbenkian-museet med en pirslapp från 552 kr.

från 560kr.

SANA Capitol Hotel är ett beundrat hotell med flera belåtna hotellgäster och finns i Lissabon (Centrum). Hotellstandarden för detta boende är på tre stjärnor och med ett pris på 560 kronor per natt ligger det nära genomsnittet i pris.

från 562kr.

Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto är ett hotell i Lissabon med en hel del omtyckta matställen inom kort avstånd. Det är nära Sao Jorge-slottet som detta fyrstjärniga boende ligger med rum från 562 kr och uppåt.

från 566kr.

Det är från 566 kr och uppåt som du hittar på det fyrstjärniga hotellet Radisson Blu Hotel Lisbon. Det inte allt för billiga hotellet stöter du på i Lissabon (Campo Grande).

från 574kr.

Portugal Ways Conde Barao Apartments är ett hotell i Lissabon med flera populära matställen inom gångavstånd. Hotellet har 3 stjärnor i klass och ligger i Lissabon (Bica) med en kostad från 574 kr.

från 574kr.

Nära Lissabons Oceanarium påträffas det populära hotellet TRYP Lisboa Oriente Hotel som fått ta emot ett mycket prima betyg av tidigare hotellgäster. Hotellstandarden är 4-stjärnig för detta hotell och priset för ett rum bedöms ej vara dyrt jämfört med andra hotell.

från 576kr.

Detta tvåstjärniga boende finnes nära de omtyckta turistattraktionerna Tram 28 och Belem. Med rum från 576 kronor är Ibis Lisboa Liberdade förmodligen inte billigast, men har ett läge i Lissabon (Rato).

från 590kr.

Hotel Mundial är ett fyrstjärnigt hotell i Lissabon. Hotellet anses vara ett bra boende och hotellets rum har bl.a. Internet, AC, värdeförvaringsbox och minibar.

från 596kr.

I Lissabon (Estrela) är hotellet Hotel Da Estrela placerat och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Miradouro Sao Pedro de Alcantara och Bairro Alto. Hotellet har en fyrstjärnig klass och hotellet tillhör det mellersta prisomfånget.

från 601kr.

VIP Grand Lisboa Hotel and Spa är ett hotell som finns nära Gulbenkian-museet och nära sevärdheterna Costa da Caparica och Gulbenkian Museum (Museu Calouste Gulbenkian). Detta boende är bland de mest billiga i sin klass och har en klass på 5 stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Lissabon

Lissabon är Portugals huvudstad och har ungefär en halv miljon invånare i dess centrala delar. Här finns massor av kultur att uppleva i form av teatrar, operor och kända museer. Nära Lissabon finns populära badorter som årligen besöks av massor av turister, då de erbjuder härligt strandliv med sol och bad. I Lissabon finns även härlig shopping och trevliga restauranger.

Inom Lissabons storstadsområde finns det flera områden som har billiga hotell att erbjuda, t.ex. i Estoril, Amadora och Colares finns hotell med ungefär två stjärnor som erbjuder dubbelrum för 300 kronor och uppåt per natt. Om du bor här kan du dock bli beroende av transportmedel för att ta dig in till de allra mest centarla delarna av staden. I Lissabons centrala delar finns det också hotell, många av dessa kan dock vara något dyrare, men i och med att du slipper transporteras har de ändå mervärde.

Hotellkarta för Lissabon

Karta över Lissabon med hotell