Filtrera Hotell

Pris: 134-787 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Portimao

Hitta de bästa hotellen i Portimao, Portugal för dig!
Visar 1-15 av 17 hotell i Portimao. Inga hotell har filtrerats bort!
från 134kr.

Flera omtyckta restauranger i Portimao finns inom ett kort avstånd till det extremt billiga hotellet Hotel Avenida Praia. Det är nära Stenstranden som detta trestjärniga hotell påträffas med rum från 134 kronor.

från 139kr.

Faciliteter som pool (inomhus), hälsoklubb och utomhuspool påträffar du på det mycket billiga hotellet Hotel Mirachoro Sol. Detta hotell hittar du längs Urbanizacao do Fojo Lote Apt. som går nära Stenstranden och med en klass på två stjärnor.

från 174kr.

På Club Praia Da Rocha Apartments bor du mycket billigt och har nära till en hel del omtyckta restauranger i Portimao. Det är nära Stenstranden som detta 3-stjärniga hotell finns med rum från 174 svenska kronor.

från 192kr.

På Santa Catarina Algarve hittar du hotellrum från 192 kronor och en standard på tre stjärnor. Detta boende tros vara billigt och du hittar det nära Stenstranden i Portimao.

från 197kr.

Club Amarilis Apartamentos Turisticos är ett spahotell med rogivande faciliteter som massage, bastu och spaanläggning. Du stöter på detta trestjärniga spahotell i Portimao (Praia da Rocha) vid vägen Edificio Amarilis Avenida V Praia da Rocha.

från 203kr.

Hotellet Hotel Apartamento Mirachoro II är billigt och har de mest enkla faciliteterna. Detta hotell är tvåstjärnigt och du springer på det längs gatan Praia da Rocha Portimao Rua dos Poetas Populares nära Stenstranden.

från 205kr.

Apartamentos Clube Vilarosa är ett spahotell med spabehandlingar tillsammans med en stämning som är lugn. Det är på gatan Urbanizacao Vila Rosa lote Praia da Rocha Algarve nära Portimao museum som du finner detta trestjärniga spahotell.

från 236kr.

Turim Estrela do Vau Hotel kostar från 236 kronor per hotellrum och har bekvämligheter som bland annat massagebehandling, inomhuspool och pub. Det är nära Alemao-stranden i Portimao som ni hittar detta trestjärniga hotell.

från 255kr.

Vitor's Plaza är ett trestjärnigt hotell med bekvämligheter som pub, pool inomhus och utomhuspool. Detta boendes rum är utrustade med bl.a. safebox, AC och pentry.

från 259kr.

Hotellet Apartamentos Turisticos Jardins Da Rocha påträffas inom kort gångavstånd till åtskilliga toppkrogar i Portimao. Detta hotell har tre stjärnor i klass och ni hittar det i Portimao (Praia da Rocha) med priser från 259 kr för en natt.

från 276kr.

Nära Stenstranden ligger detta 3-stjärniga hotell med rum försedda med t.ex. värdeförvaring, luftkonditionering och TV (Lokala kanaler). Globo Hotel är namnet på boendet och det går att beställa ett rum från 276 kr när det inte är högsäsong.

från 284kr.

Nära Stenstranden finns hotellet Oceano Atlantico Apartamentos Turisticos vilket har en 4-stjärnig standard. Det är på Avenida V Praia da Rocha som boendet är beläget och med en kostnad på 284 kr per hotellrum befinner det sig nära genomsnittet i kostnad.

från 449kr.

Ett stenkast till en bra solplats bjuder Hotel Oriental på som finns precis intill sandstranden i Portimao. Strandhotellet har en standard på fyra stjärnor, är beläget längs med gatan Avenida Tomas Cabreira Praia da Rocha och har en kostnad från 449 SEK och uppåt.

från 453kr.

Vista Marina är ett fyrstjärnigt hotell med faciliteter som pool inomhus, torrbastu och massagebehandling. Detta boende anses vara ett bra boende och hotellets rum har t.ex. safebox, TV (Lokala kanaler), AC och pentry.

från 473kr.

För mycket bad i Portimao kan Rocha - Hotel Apartamento som är stationerat nära badstranden vara ett möjligt hotell. Det 4-stjärniga boendet påträffas längs med gatan Ave Tomas Cabreira Praia da Rocha med ett pris från 473 svenska kronor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Portimao

Karta över Portimao med hotell