Filtrera Hotell

Pris: 197-1416 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Porto

Hitta de bästa hotellen i Porto, Portugal för dig!
Visar 1-15 av 28 hotell i Porto. Inga hotell har filtrerats bort!
från 197kr.

Ponte D. Luis I och Järnvägsstationen i São Bento är välbesökta attraktioner som ni stöter på ett stenkast detta trestjärniga hotell. Från 197 kronor per natt kan ni få ett rum på det väldigt billiga Pensão Cristal - Bed and Breakfast nära Porto-katedralen.

från 250kr.

Detta trestjärniga hotell är mycket billigt och påträffas nära Casa da Musica där hotellrummen har AC, TV (Lokala kanaler) och Internet. På Star Inn Porto Low Cost Design Hotel är det möjligt att få tag på rum på hotellet från 250 kr.

från 299kr.

TRYP Porto Centro är ett mycket billigt hotell med de mest vitala bekvämligheter. Boendet har 3 stjärnor i standard och du springer på det längs vägen Rua da Alegria nära Sandeman Cellars.

från 307kr.

Hotel Aliados är ett billigt hotell i Porto med flera populära matställen inom kort gångavstånd. Det är nära Porto-katedralen som ni hittar detta trestjärniga boende med priser från 307 kr.

från 312kr.

Hotel da Bolsa är ett 3-stjärnigt hotell som tycks vara prisvärt och är beläget ganska nära attraktioner som Ponte D. Luis I och Järnvägsstationen i São Bento. Detta boende hittas nära Sandeman Cellars längs Rua Ferreira Borges.

från 346kr.

Axis Porto Business & Spa Hotel är ett hotell som betraktas vara väldigt billigt och är utrustat med bekvämligheter som bland annat pool (inomhus), restaurang och torrbastu. Boendet springer du på längs med vägen Rua Maria Feliciana Sao Mamede de Infesta som ligger nära Hospital de S. Joao och har en klass på fyra stjärnor.

från 351kr.

Nära Hospital de S. Joao finner du detta tvåstjärniga och väldigt billiga hotell med rum furnerade med det enklaste. Ibis Porto Sao Joao är hotellets namn och ni kan få ett hotellrum från 351 kronor per rum.

från 367kr.

Nära Hospital de S. Joao springer ni på det populära hotellet Eurostars Oporto som fått ett väldigt bra betyg av tidigare hotellgäster. Standarden är fyrstjärnig för detta boende och är ett prisvärt hotell med rum från 367kr.

från 376kr.

Detta hotell är placerat nära Sandeman Cellars, har 3 stjärnor och rummen har utrustning som bl.a. AC, Internet och värdeförvaringsbox. Quality Inn Praça da Batalha Porto är namnet på detta boende och det går att beställa ett rum på hotellet för 376 kr när det är lågsäsong.

från 409kr.

Detta tvåstjärniga hotell ligger nära de populära attraktionerna Järnvägsstationen i São Bento och Ponte D. Luis I. Ibis Porto Centro finnes nära Porto-katedralen och är ett hotell där hotellets rum har ett pris från 409 svenska kronor per natt.

från 417kr.

Hotellet Quality Inn Portus Cale hittar du nära Casa da Musica med en fyr standard. Det är längs Av. Da Boavista som ni hittar detta boende och det hör till ett normalt prissegment för boenden.

från 425kr.

Förnya passionen i Porto med det sagolika och 4-stjärniga hotellet Eurostars das Artes. Från 425 kr per dygn kan ni hitta rum för och hotellet finner ni nära Portvinsmuseet i Porto.

från 433kr.

Vid gatan Rua do Amial hittar du det företagslämpade hotellet Belver Beta Porto Hotel med en standard på 4 stjärnor. Företagscenter och konferenssal är exempel på företagsfaciliteter och rummen kostar från 433 kronor per dygn.

från 472kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som påträffas väldigt nära populära attraktionerna Ponte D. Luis I och Järnvägsstationen i São Bento. Från 472 SEK kan du få hotellrum på Grande Hotel Do Porto nära Porto-katedralen.

från 472kr.

Med ett kort gångavstånd till flera omtyckta matställen i Porto är Hotel Dom Henrique Downtown ett bra hotell. Detta boende har fyra stjärnor i standard och finnes nära Sandeman Cellars med priser från 472 kronor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Porto

Karta över Porto med hotell