Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 286-300 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
Omm
från 1591kr.

Det tjusiga lyxhotellet Omm finns vid Rossello , nära Casa Mila. Som hotellgäst får du ta del av flotta bekvämligheter som t.ex. massage, företagscenter och kemtvätt.

från 1720kr.

Hotel 1898 är ett spahotell med hälsoklubb, spa och pool utomhus sammansmält med en miljö som är lugn. Det är nära Las Ramblas på gatan La Rambla ; (entrance on the street Pintor Fortuny) som du finner detta fyrstjärniga spahotell.

från 1796kr.

Hotellet Las Ramblas Apartments I har främst det mest grundläggande utbudet av bekvämligheter. Hotellet är trestjärnigt och ni påträffar det utmed Carrer dels Templers nära Katedralen i Barcelona.

från 1822kr.

Nära Palau de la Musica Catalana finner du det lyxiga hotellet Ohla Hotel, byggt längs med Via Laietana. Under din underbara tid som gäst på lyxhotellet kan du få tillgång till lyxfaciliteter som bl.a. torrbastu, massagebehandling och kemtvätt.

från 1849kr.

På gatan Avinguda del Tibidabo finner ni lyxhotellet ABaC Restaurant & Hotel liggandes i Barcelona (Sarria-Sant Gervasi). Detta lyxiga hotell har bl.a. bastu och kemtvätt åtkomligt för sina hotellgäster.

från 1876kr.

I Barcelona (Sant Marti) stöter man på det omtyckta spahotellet Hotel Arts Barcelona som erhållit ett väldigt bra betyg av tidigare gäster. Det populära boendet har 5 stjärnor i klass och är absolut inte ett billigt hotell från 1876kr för en natt.

från 1876kr.

Det är i Barcelona (Centrala Barcelona) längs med vägen Plaça Rosa dels Vents som du hittar W Barcelona, ett lyxhotell för glamoröst boende. Den glamorösa tillvaron ger ett bra lugn med exempelvis torrbastu och företagscenter.

från 1894kr.

Hotel Neri är ett omtyckt hotell med fyra stjärnor som fått bra vitsord. Det är ett boende som är byggt nära Katedralen i Barcelona på Carrer de Sant Sever.

från 1894kr.

Hotel Palace är ett mysigt hotell med 5 stjärnor, ett idealiskt alternativ för det kärleksfulla paret. Det är nära Casa Batllo i Barcelona som ni påträffar hotellet och där ni kan få hotellrum från 1894 SEK och uppåt.

från 1898kr.

ALMA Barcelona är ett populärt lyxhotell med en hel del belåtna gäster sedan förut och påträffas nära Casa Mila. Detta boendes klass är på fem stjärnor och med ett pris från 1898kr per hotellrum tillhör det inte de billigaste hotellen i Barcelona.

från 2020kr.

Lyxhotellet Las Ramblas Apartments III har framför allt det mest grundläggande utbudet av faciliteter. Detta hotell hittar du längs Jonqueres som är belägen nära Palau de la Musica Catalana och med en standard på 4 stjärnor.

från 2039kr.

På Angla Boutique Apartments Valencia har ni nära till många populära restauranger i Barcelona. Hotellrummen har priser från 2039 kr per dygn och det är nära Casa Batllo som man du stöter på detta trestjärniga boende.

från 2281kr.

Detta är ett femstjärnigt hotell som är byggt nära omtyckta attraktionerna Gothic Quarter (Barri Gotic) och Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana). Mercer Hotel Barcelona ligger nära Katedralen i Barcelona och är ett boende där rummen kostar från 2281 kronor per dygn.

från 2834kr.

Det fyrstjärniga hotellet Ciutadella Park Apartments anses vara och är beläget en bit ifrån sevärdheterna Picasso Museum (Museu Picasso) och St. Mary of the Sea Cathedral (Eglesia de Santa Maria del Mar). Det är på vägen Carrer de Joan d'Austria nära Triumfbågen som du påträffar boendet.

från 3170kr.

På Two Pillows har man mycket nära till en hel del populära matställen i Barcelona. Rummen kostar från 3170 svenska kronor och det är nära Casa Mila som man du påträffar detta 2-stjärniga boende.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell