Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 46-60 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 417kr.

På vägen Consell De Cent hittar du det företagsvänliga hotellet Hotel Aranea Barcelona med en standard på tre stjärnor. Här företagsbekvämligheter som kemtvätt, konferensrum m.m. och med ett pris från 417 kr per dygn.

från 417kr.

Det trestjärniga hotellet NH La Maquinista har hotellrum till priser från 417 kronor. Hotellet är billigt och ni påträffar det nära La Maquinista i Barcelona.

från 417kr.

Inte långt bort från sevärdheterna Science Museum (Museu de la Ciencia) och CosmoCaixa finner du ett 3-stjärnigt hotell vid namn Silken St. Gervasi som är vardagligt utan att avvisa kvalitén. Du stöter på detta hotell längs C Sant Gervasi De Cassoles i Barcelona (Sarria-Sant Gervasi).

från 418kr.

Hotel Moderno BCN är ett prisvärt trestjärnigt hotell nära sevärdheter som Casa Batllo och Gothic Quarter (Barri Gotic). Det är nära Les Rambles utmed vägen Hospital som hotellet finns.

från 425kr.

På Hotel Alimara hittar du hotellrum från 425 SEK per natt och en hotellstandard på fyra stjärnor. Detta boende ligger i Barcelona (Horta-Guinardo) och det tros vara billigt.

från 426kr.

På det 4-stjärniga hotellet Confortel Barcelona kan du uppleva romansenpå bästa sätt i Barcelona. Det är i Barcelona (Poblenou) som du stöter på hotellet och där du kan boka rum på hotellet från 426 kr.

från 432kr.

Silken Concordia Hotel är ett beundrat hotell med flera nöjda gäster och ligger nära Kataloniens nationella konstmuseum. Boendets standard är på 3 stjärnor och är ett billigt boende med rum för 432 kr.

från 442kr.

Vid Carrer de Buenos Aires finner du det företagsvänliga hotellet Eurostars Lex med en standard på 4 stjärnor. Hotellrummen kostar från 442 SEK per dygn och på hotellet finns bl.a. företagsanpassade tjänster som större konferensrum och kemtvätt av kläder.

från 444kr.

I Barcelona (Sarria) och nära sevärdheterna Finca Guell och MUHBA - Monestir de Pedralbes stöter ni på Husa Tres Torres. Med detta boendes standard på 3 stjärnor betraktas detta boende vara billigt.

från 445kr.

Generator Hotel Barcelona har ett väldigt schyst turistläge en bit bort från de populära sevärdheterna Casa Batllo och Church of the Sacred Family. Detta boende har en klass på två stjärnor och ni påträffar det intill gatan Carrer Corsega i Barcelona.

från 445kr.

Nära Triumfbågen är hotellet AinB Born-Tiradors byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Casa Batllo och Gothic Quarter (Barri Gotic). Det är ett trestjärnigt hotell och hör till de billiga boendena i Barcelona.

från 445kr.

Med tak över huvudet och en klass på 3 stjärnor har ni endast ett kort avstånd till de populära sevärdheterna Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana) och Gothic Quarter (Barri Gotic). AinB Raval-Hospital finns nära Las Ramblas i Barcelona och är ett billigt hotell där rummen kostar från 445 svenska kronor per natt.

från 445kr.

Välbesökta sevärdheter som Basilica De La Sagrada Familia och Church of the Sacred Family hittar ni en kort promenad från detta fyrstjärniga hotell. Med hotellrum från 445 kr är AinB Sagrada Familia extremt billigt med en schyst placering nära Triumfbågen i Barcelona.

från 447kr.

Med behaglig övernattning och en hotellstandard på 2 stjärnor har ni inte långt till de välbesökta turistattraktionerna Church of the Sacred Family och Casa Batllo. Från 447 kronor per dygn kan ni få hotellrum på det billiga Hotel Carlit nära Sagrada Familia i Barcelona.

från 447kr.

På Hotel Ronda hittar du hotellrum från 447 svenska kronor per dygn och en hotellstandard på 3 stjärnor. Boendet bedöms vara billigt och du stöter på det nära Las Ramblas i Barcelona.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell