Filtrera Hotell

Pris: 167-1647 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Gran Canaria

Hitta de bästa hotellen i Gran Canaria, Spanien för dig!
Visar 1-12 av 12 hotell i Gran Canaria. Inga hotell har filtrerats bort!
från 167kr.

I Mogan (Taurito) finns hotellet Cala Blanca vilket har en trestjärnig standard. Det är på Calle Abaicin Urbanizacion Costa Taurito som ni påträffar detta boende och hör verkligen till de boende i Gran Canaria som är snällast mot reskassan.

från 313kr.

Hotel Avenida de Canarias är ett tvåstjärnigt hotell i Gran Canaria med standardfaciliteter. Detta hotell är oerhört billigt och rummen är försedda med bl.a. AC, TV (Lokala kanaler) och minibar.

från 629kr.

Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention Hotel hittas längs Avenida Del Atlantico Vecindario, är ett väldigt prima val för affärsrörelser och har en standard på fyra stjärnor. Här företagsbekvämligheter som kemtvätt, konferensrum m.fl. och med ett pris från 629 SEK per natt.

från 635kr.

Barceló Margaritas är ett hotell med fyra stjärnor och pub, massage och gym för hotellets gäster. Detta boende är billigt och rummen är furnerade med det mest nödvändiga.

från 664kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som är billigt och finns i San Bartolome de Tirajana (San Agustin) med hotellrum som är utrustade med till exempel värdeförvaringsbox, Internetanslutning och AC. Det går att boka ett rum från 664 kr per natt på hotellet BlueBay Beach Club.

från 685kr.

Relativt nära kuriositeterna Playa de los Amadores och PR Diving hittar du ett fyrstjärnigt hotell vid namn Gloria Palace Amadores som är. Det är i Mogan (Puerto Rico) utmed gatan La Palma No. Playa Amadores som detta hotell ligger.

från 867kr.

Dunas Suites & Villas Resort är ett fyrstjärnigt hotell inte speciellt långt ifrån sevärdheter som Palmitos Park och Playa de Maspalomas. Det är i San Bartolome de Tirajana (Meloneras) längs med vägen Avenida del Touroperador Sunair s n Maspalomas som detta boende ligger.

från 1032kr.

Nära Aqualand Maspalomas finner ni lyxhotellet Sheraton Salobre Golf Resort & Spa, beläget längs med Urbanizacion Salobre Golf s n Maspalomas. Under din lyxiga vistelse på lyxhotellet kan ni ta del av exempelvis kemtvätt, gym och massagebehandling.

från 1163kr.

I San Bartolome de Tirajana (Meloneras) hittar du lyxhotellet H10 Playa Meloneras Palace, byggt längs med Calle Mar Caspio Playa Meloneras. Under din fantastiska tid som gäst på lyxhotellet kan ni njuta av lyxiga bekvämligheter som till exempel massage, företagscenter och torrbastu.

från 1239kr.

Ett beundrat hotell som fått ta emot ett superbetyg är Marina Suites som hittas i Mogan (Puerto Rico). Hotellet har en standard på fyra stjärnor och tillhör inte de allra billigaste hotellen som ni kan få tag på i staden.

från 1378kr.

Önskar du gå ner i varv med hälsoklubb, massagebehandling och pool (utomhus)? I så fall kan spahotellet LOPESAN Costa Meloneras Resort Spa & Casino vara lösningen. Ni stöter på detta 4-stjärniga spahotell i San Bartolome de Tirajana (Meloneras) längs med Mar Mediterraneo Meloneras.

från 1647kr.

Detta lyxhotell med namnet Lopesan Baobab Resort finner ni längs gatan Mar Adriático i San Bartolome de Tirajana (Meloneras). Detta hotell är utmärkt för er som vill ha en lyxigare vistelse med bland annat pool utomhus och massage.

Alternativa resmål...

Om Gran Canaria

Gran Canaria är en vulkanö ute i Atlanten. Ön tillhör den spanska ögruppen Kanarieöarna och är även den tredje största ön i ögruppen, som sammanlagt består av 13 öar. Gran Canaria är verkligen ett turistparadis med sammanlagt 60 kilometer strandremsa och helt otroliga naturupplevelser. Ön brukar ibland kallas för en minikontinent eftersom både landskapet och klimatet är mycket varierat runt om på ön. Den norra delen är grönskande eftersom den har mest nederbörd, den södra delen har flest soltimmar och nästan ingen vegetation alls. Östkusten är bergig och den västra sidan är full utav fantastiska stränder. Gran Canaria har alltså allting, oavsett vilken typ utav natur man är ute efter så kommer den att finnas på den här ön.

Eftersom Gran Canaria är ett sånt turistparadis har ön naturligtvis ett brett utbud av billiga hotell. Här kan man välja och vraka mellan budgethotell som kan vara så billiga som 300 kronor per natt och lyxhotell med hög standard. Högsäsongen är under sommarmånaderna, det är också då det är som varmast. Planerar du att besöka ön då är det bra att börja boka hotell i god tid om du vill ha så mycket som möjligt att välja mellan.

Hotellkarta för Gran Canaria

Karta över Gran Canaria med hotell