Filtrera Hotell

Pris: 195-8412 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Ibiza

Hitta de bästa hotellen i Ibiza, Spanien för dig!
Visar 16-30 av 61 hotell i Ibiza. Inga hotell har filtrerats bort!
från 278kr.

Populära attraktioner som Castle of Ibiza och Es Vedra finnes en kort promenad från detta tvåstjärniga hotell. Det är i Ibiza (Figueretas) som du finner Hotel Don Quijote, ett billigt hotell med rum från 278 svenska kronor.

från 278kr.

Inte långt ifrån stranden i Ibiza finner du Hotel Figueretes som är utmärkt för dig som snabbt önskar kunna ta plats och bada. Detta strandhotell har en standard på 1 stjärna, är beläget vid Passeig ses Pitiuses s n och har ett pris från 278 SEK och uppåt.

från 281kr.

Hotellet Sol Pinet Playa har inte långt till sandstranden i Ibiza. Det trestjärniga boendet finnes längs med C Granada Bahia de San Antonio med en kostnad från 281 kronor.

från 288kr.

Ganska nära sevärdheterna Castle of Ibiza och Platja de ses Figueretes finner du ett trestjärnigt hotell vid namn Playa Sol Apartamentos som anses vara vardagligt utan att fördöma kvalitén. Detta boende är beläget i Ibiza (Figueretas) längs vägen c Carlos Roman Ferrer Figueretas.

från 289kr.

Nära badstranden i Ibiza finner ni Hotel Algarb som är optimalt för er som väldigt snabbt vill komma ut och bada. Det trestjärniga hotellet är stationerat vid Av. Pedro Matutes Noguera med ett pris från 289 svenska kronor.

från 297kr.

Med ett litet gångavstånd till välbesökta attraktioner som Cala Xarraca och Castle of Ibiza kanske hotellet Apartamentos Poseidon I ett okej alternativ för dig. Detta trestjärniga hotell finnes på gatan C Carlos Roman Ferrer i Ibiza.

från 313kr.

I Sant Josep de sa Talaia (Playa den Bossa) är hotellet Apartamentos Dausol byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Aguamar Water Park och Platja d'en Bossa. Det är ett enstjärnigt hotell och är ett prisvärt alternativ i Ibiza.

från 329kr.

I Sant Josep de sa Talaia (Playa den Bossa) och nära sevärdheterna Aguamar Water Park och Platja d'en Bossa stöter du på Apartamentos Ebano. Detta boende är ganska billigt och har en klass på två stjärnor.

från 335kr.

Hotel Ibiza Playa är ett 3-stjärnigt strandhotell med träningsanläggning som ger er möjligheten till att träna under tiden du är i Ibiza. De billiga rummen på hotellet kostar från 335 kronor och har bland annat Internetanslutning, safebox och AC.

från 355kr.

Med ett kort avstånd till flera populära restauranger i Ibiza är Club Bossa Park ett attraktivt hotell. Detta hotell har 2 stjärnor i standard och ni stöter på det i Sant Josep de sa Talaia (Playa den Bossa) med en kostad från 355 kronor för ett rum.

från 379kr.

Du har inte långt till några välbesökta turistattraktioner som Cala Bassa och Castle of Ibiza från hotellet Hostal Europa Punico. Detta enstjärniga hotell stöter ni på vägen Carrer d'Arago i Ibiza.

från 386kr.

Hotellgäster på San Miguel Park-Esmeralda Mar Complejo har ett kort avstånd till att gotta sig av badstranden i Ibiza. Det 2-stjärniga boendet finns på vägen Es Savinar s n Puerto de San Miguel med priser från 386 kr.

från 387kr.

På Apartamentos Tivoli har du inte långt till en mängd omtyckta restauranger i Ibiza. Det är nära Aguamar äventyrsbad som du stöter på detta trestjärniga hotell med en kostad från 387 kronor per rum.

från 393kr.

Hotellgäster på Apartamentos Mar y Playa har ett kort avstånd till att kunna sola vid stranden i Ibiza. Detta strandhotell har en standard på 3 stjärnor, ligger vid vägen Carrer de Tarragona s n och kostar från 393 svenska kronor och uppåt.

från 398kr.

Med bekvämligheter som exempelvis restaurang, bastu och pool (utomhus) är Hotel Club Cala Tarida ett läckert hotell med rum från 398 SEK. Du stöter på detta boende i Sant Josep de sa Talaia (Cala Tarida) i Ibiza med en hotellstandard på 2 stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Ibiza

Ibiza är en spansk ö i Medelhavet, ön tillhör samma ögrupp som Mallorca, Balearerna. Ibiza har i många år lockat turister från hela Europa och faktum är att öns störts inkomster kommer ifrån just turism. Ibiza har rykte om sig att vara något utav en partystad och om somrarna är det en hel del ungdomar som kommer hit för att festa. På ön finns en hel del kända strandklubbar och många berömda dj:s har under åren spelat på Ibiza.

Men Ibiza har mer än bara festande, här finns de mest fantastiska vita stränder och staden Ibiza är också otroligt vacker och genuin med sin gamla stadsdel, Dalt Vila, och bevarade byggnader. Runt Dalt Vila sträcker sig en ringmur, muren finns med på Unescos världsarvslista och byggdes under 1500-talet.

Eftersom turismen är så otroligt utbredd på Ibiza är det verkligen inte svårt att hitta ett billigt hotell att bo på. Det finns otaliga hotell att välja mellan, både budget och lyxhotell. Priset varierar men överlag är det riktigt billigt. Det går oftast bra att hitta ett hotell i sista minuten, men om man vill ha så mycket som möjligt att välja mellan bör man vara ute i god tid, framför allt ifall man besöker ön under sommaren.

Hotellkarta för Ibiza

Karta över Ibiza med hotell