Filtrera Hotell

Pris: 250-1918 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Magaluf

Hitta de bästa hotellen i Magaluf, Spanien för dig!
Visar 16-19 av 19 hotell i Magaluf. Inga hotell har filtrerats bort!
från 567kr.

Mallorca Rocks Apartments är ett trestjärnigt boende med ett pris från 567 kr per rum och natt. Hotellet tillhör ej de mest billiga boendena och ni finner det i Calvia (Magaluf).

från 592kr.

Med faciliteter som är det mest nödvändiga är Intertur Apartamentos Waikiki ett fräscht boende med rum från 592 kronor och uppåt. Det är i Calvia (Magaluf) som du hittar detta 3-stjärniga logi.

från 618kr.

För mycket bad i Magaluf kan Hotel Bahía Principe Coral Playa som ligger precis intill badstranden vara ett vettigt val. Det är vid gatan Calle de Torrenova Magalluf som ni finner detta boende med 4 stjärnor och till ett pris från 618 svenska kronor.

från 1918kr.

Detta hotell hittar du nära Western Water Park, har 3 stjärnor och hotellrummen är utrustade med exempelvis pentry, TV (Lokala kanaler) och luftkonditionering. Detta hotells namn är TRH Torrenova och du kan boka ett rum för 1918 kr per natt.

Alternativa resmål...

Om Magaluf

Magaluf ligger på den spanska ön Mallorca och har varit ett charterparadis i många år. Hit kommer människor utav alla slag för att njuta utav de fantastiska stränderna. På somrarna är det framför allt partysugna ungdomar som söker sig till Magaluf. Staden är nämligen perfekt anpassad för den som vill fly vardagen och bara släppa loss. Men även om Magaluf har rykte om sig för att vara en party-stad så går det lika bra för barnfamiljer att komma hit. Ön besöks av turister i princip året om, men högsäsongen är sommarmånaderna. På hösten är det framför allt golfresenärer som kommer hit för att njuta utav Magalufs golfbanor. Det är även folk här på vintrarna, då temperaturen ligger på runt 15 grader, framför allt är det människor som kommer hit och stannar hela vintern.

Eftersom Magaluf är ett utav de absolut populäraste resmålen i Europa och så gott som alla charterbolag flyger hit finns det en hel del hotell att välja mellan. Hotellen är väldigt billiga och man kan boka ett rum som kostar så lite som 200 kronor per natt. Vill man bo på ett lite lyxigare hotell får man betala lite mer, men då får man också mer för pengarna. Det är väldigt lätt att hitta ett perfekt hotell på Magaluf, både för den som söker ett budget,- mellan- eller lyxhotell.

Hotellkarta för Magaluf

Karta över Magaluf med hotell