Filtrera Hotell

Pris: 166-12150 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mallorca

Hitta de bästa hotellen i Mallorca, Spanien för dig!
Visar 136-143 av 143 hotell i Mallorca. Inga hotell har filtrerats bort!
från 2501kr.

Det är i Soller (Port de Soller) längs med Calle Belgica s n Port De Soller som du påträffar Jumeirah Port Soller Hotel & Spa, ett lyxigt hotell ut över det alldagliga. Detta hotell är perfekt för er som vill ha en lyxigare vistelse med exempelvis gym och pool utomhus.

från 5259kr.

Hotel Lemar finns inte långt ifrån sandstranden i Mallorca med fint läge för att bada. Detta strandhotell har en standard på 3 stjärnor, finns längs med gatan Bonanza Colonia de Sant Jordi och har en kostnad från 5259 SEK och uppåt.

från 5568kr.

Puerto Azul Aparthotel, ett hotell som är utrustat med faciliteter som t.ex. pool utomhus, pub och restaurang. Detta boende har tre stjärnor i standard och ni stöter på det utmed vägen Calle Pere Melia Puerto de Pollensa nära Pollensas hamn.

från 6871kr.

I Santany (Cala d'Or) finns detta trestjärniga hotell med rum utrustade med t.ex. värdeförvaringsbox, minibar och luftkonditionering. På Na Martina kan du boka ett hotellrum för 6871 kr som billigast.

från 8111kr.

På Marina Corfu Skorpios finner du utomhuspool, bar och restaurang och en standard på 3 stjärnor. Hotellrummen är utrustade med exempelvis AC, värdeförvaringsbox, Internet och TV (Lokala kanaler).

från 8313kr.

Hotellet Aparthotel Club Simo finner du i Son Servera (Cala Millor) med en tre standard. Det är på C Los Almendros Cala Millor som du finner detta boende och hat ett högt pris i jämförelse med andra hotell i staden.

från 8412kr.

D-H Valparaiso Hotel är ett 3-stjärnigt boende med ett pris från 8412 kr per rum. Det lite mer påkostade boendet hittar du i Manacor (Cala Murada) i Mallorca.

från 12150kr.

Det trestjärniga hotellet Ola Aparthotel Isabel har faciliteter som inomhuspool, pool utomhus och bastu. Hotellets rum är försedda med t.ex. AC, TV (Lokala kanaler), safebox och pentry.

Alternativa resmål...

Om Mallorca

Mallorca är den största utav de tre öar som utgör den spanska ögruppen Balearerna. Ön har sedan 1950-talet varit ett mycket populärt turistmål och runt omkring 10 miljoner turister besöker ön varje år. Mallorca har fått rykte om sig att vara en partyö med turister som bara festar nätterna igenom. Visst går det bra att festa på Mallorca men det är långt ifrån det enda ön har att erbjuda! Stora delar utav ön har avsatts till reservat och här är naturen orörd och skyddad. Det finns långa stränder där man slipper trängas och fantastiska vandringsleder för den som vill motionera under semestern, eller bara njuta utav naturen.

Att boka hotell på Mallorca är enkelt eftersom ön är såpass turistanpassad finns det en hel del hotell som är väldigt billiga. Om man har tur kan man komma undan md att betala så lite som 300 kronor per natt. Om man vill bo i någon utav de större turistorterna så får man betala lite med, men då är det också hotell som ger än mer för pengarna. Både den som vill ha en bekväm semester och den som vill ut på äventyr kan hitta ett perfekt hotell och ha en riktigt bra semester på Mallorca. Som alla större turistparadis runt Medelhavet är högsäsongen under sommarmånaderna, så under den tiden kan det vara bra att vara ute i god tid innan du bokar hotell.

Hotellkarta för Mallorca

Karta över Mallorca med hotell