Filtrera Hotell

Pris: 166-12150 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mallorca

Hitta de bästa hotellen i Mallorca, Spanien för dig!
Visar 31-45 av 143 hotell i Mallorca. Inga hotell har filtrerats bort!
från 331kr.

JS Alcudi Mar är ett fyrstjärnigt hotell med träningslokal som ger dig möjligheten till att träna under din vistelse i Mallorca. Rummen ligger från 331 kronor, är mycket billiga och har exempelvis värdeförvaring, luftkonditionering och minibar.

från 339kr.

Aparthotel THB Sa Coma Platja är ett mycket billigt strandhotell i Mallorca med många omtyckta matställen inom kort avstånd. Det är nära Cala Millor Beach som ni stöter på detta fyrstjärniga boende med ett pris från 339 svenska kronor.

från 340kr.

Hotellet Hoposa Aptos Montelin är billigt och har faciliteter som utomhuspool, pub och restaurang. Detta boende är enstjärnigt och ni springer på det vid De La Boia s n Puerto de Pollensa nära Pollensas hamn.

från 341kr.

Cala Pi Club Apartments påträffas nära stranden i Mallorca med bra plats för att bada. Det är på Urbanizacion Torre Cala Pi som ni hittar detta badvänliga boende med tre stjärnor och till priser från 341 kr.

från 343kr.

Sandstranden i Mallorca hittas nära EIX Platja Daurada. Det fyrstjärniga hotellet hittas på gatan Passeig Colom Can Picafort med ett pris från 343 SEK.

från 345kr.

Gäster på Hoposa Hotel Daina har ett kort avstånd till att kunna sola vid badstranden i Mallorca. Det är vid Carrer d'Atilio Boveri som ni hittar detta badvänliga boende med 4 stjärnor och till priser från 345 kronor.

från 348kr.

Med ett kort gångavstånd till många omtyckta restauranger i Mallorca är det billiga Hoposa Apartamentos Daina, Puerto Pollensa ett attraktivt hotell. Detta hotell har 3 stjärnor i standard och påträffas nära Pollensas hamn med ett pris från 348 kr per natt.

från 351kr.

Det fyrstjärniga hotellet Es Baulo Petit Hotel har rum till ett pris från 351 kronor per natt. Det billiga boendet finner ni i Santa Margalida (Son Baulo) i Mallorca.

från 359kr.

Hotellet Hotel Lemar Garden är billigt och har bekvämligheter som utomhuspool, bar och restaurang. Detta boende har en standard på 3 stjärnor och du stöter på det i Ses Salines (Colonia Sant Jordi) vid vägen Paseo de la Rosa Colonia de Sant Jordi.

från 360kr.

JS Cape Colom-Adults Only är ett trestjärnigt boende i Mallorca med en romantisk prägel. Från 360 svenska kronor per natt kan ni hitta hotellrum för och hotellet stöter ni på i Felanitx (Porto Colom) i Mallorca.

från 363kr.

Med ett kort gångavstånd till många omtyckta matställen i Mallorca är Protur Atalaya Apartmentos ett lämpligt hotell. Hotellrummen kostar från 363 kronor per dygn och det är i Son Servera (Cala Millor) som man du finner detta trestjärniga boende.

från 364kr.

I Felanitx (Porto Colom) ligger detta 3-stjärniga hotell med rum furnerade med standardutrustning. På BelleVue Belsana kan ni beställa ett hotellrum för 364 kronor som billigast.

från 364kr.

På Hotel Be Live Punta Amer - Adults Only finner du restaurang, pool (inomhus) och pool utomhus och en standard på 4 stjärnor. Detta boende är tämligen bra i pris och rummen är furnerade med bland annat värdeförvaring, TV (Lokala kanaler), minibar och Internet.

från 365kr.

Om bekvämligheter som är det enklaste är en stor önskan så kan kanske Hotel Edén Nord vara hotellet för er med ett pris från 365 kronor per natt. Detta hotell har två stjärnor som klass och finns i Soller (Port de Soller) i Mallorca.

från 367kr.

Hipotels Said har en klass på 4 stjärnor och ett gym att motionera i under er vistelse i Mallorca. Exempel på saker i de billiga hotellrummen är AC och safebox, och kostnaden för dem ligger från 367 svenska kronor och uppåt.

Alternativa resmål...

Om Mallorca

Mallorca är den största utav de tre öar som utgör den spanska ögruppen Balearerna. Ön har sedan 1950-talet varit ett mycket populärt turistmål och runt omkring 10 miljoner turister besöker ön varje år. Mallorca har fått rykte om sig att vara en partyö med turister som bara festar nätterna igenom. Visst går det bra att festa på Mallorca men det är långt ifrån det enda ön har att erbjuda! Stora delar utav ön har avsatts till reservat och här är naturen orörd och skyddad. Det finns långa stränder där man slipper trängas och fantastiska vandringsleder för den som vill motionera under semestern, eller bara njuta utav naturen.

Att boka hotell på Mallorca är enkelt eftersom ön är såpass turistanpassad finns det en hel del hotell som är väldigt billiga. Om man har tur kan man komma undan md att betala så lite som 300 kronor per natt. Om man vill bo i någon utav de större turistorterna så får man betala lite med, men då är det också hotell som ger än mer för pengarna. Både den som vill ha en bekväm semester och den som vill ut på äventyr kan hitta ett perfekt hotell och ha en riktigt bra semester på Mallorca. Som alla större turistparadis runt Medelhavet är högsäsongen under sommarmånaderna, så under den tiden kan det vara bra att vara ute i god tid innan du bokar hotell.

Hotellkarta för Mallorca

Karta över Mallorca med hotell