Filtrera Hotell

Pris: 166-12150 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mallorca

Hitta de bästa hotellen i Mallorca, Spanien för dig!
Visar 61-75 av 143 hotell i Mallorca. Inga hotell har filtrerats bort!
från 411kr.

Det enstjärniga hotellet Hostal HPC Portocolom har standardfaciliteter. Detta boende anses vara oerhört primitivt och hotellets rum har det enklaste.

från 419kr.

Hotellet Hipotels Flamenco har ett kort avstånd till stranden i Mallorca. Det fyrstjärniga boendet finns vid vägen Avda. Sa Coma s n Cala Millor med priser från 419 kr.

från 423kr.

Inturotel Cala Azul Park är ett 3-stjärnigt beach-hotell med priser från 423 kr per rum. Hotellet ligger i Santany (Cala d'Or) i Mallorca och det tillhör ej de mest billiga hotellen.

från 423kr.

Inturotel Esmeralda Park är ett populärt beachhotell med 3 stjärnor och väldigt många tacksamma hotellgäster. Hotellet påträffar du längs med gatan Calo des Corral s n Urb. Cala Esmeralda Cala d'Or i Santany (Cala d'Or) i Mallorca.

från 423kr.

Detta 3-stjärniga hotell finnes nära Cala Millor Beach där hotellets rum har bl.a. TV (Lokala kanaler), safebox och luftkonditionering. Boendets namn är Hipotels Cala Millor Park Aparthotel och det är möjligt att få ett hotellrum från 423 kr per dygn.

från 425kr.

Hotellet THB Gran Playa är inte direkt billigt och har bekvämligheter som bar, pool utomhus och restaurang. Boendet har fyra stjärnor i klass och ni finner det utmed gatan Paseo Colon Can Picafort i Santa Margalida (Can Picafort).

från 428kr.

Håll dig i bra skick under tiden du är i Mallorca med motionsanläggningen på det fyrstjärniga Hotel Globales Sumba. Exempel på saker i rummen på hotellet är Internet och TV (Lokala kanaler), och priserna för dem ligger från 428 kronor.

från 428kr.

Precis intill stranden i Mallorca finner du Ferrer Concord som är bra för er som kvickt önskar ta plats och sola. Strandhotellet har en standard på 3 stjärnor, finnes längs med gatan Isaac Peral Can Picafort och har ett pris från 428 SEK.

från 434kr.

Det trestjärniga beach-hotellet Hipotels Don Juan har rum till ett pris från 434 kr per natt. Detta hotell hittas i Sant Llorenc des Cardassar (Cala Millor) i Mallorca och det är inte bland de mest prisvärda alternativen.

från 442kr.

Från 442 svenska kronor kan ni få ett rum på Barcelo Ponent Playa, ett hotell med faciliteter som massage, pool (utomhus) och pub. Boendet har en 3-stjärnig hotellstandard och hittas i Santany (Cala d'Or) i Mallorca.

från 446kr.

Flera populära restauranger i Mallorca påträffas nära hotellet Hipotels Marfil Playa. Hotellrummen har ett pris från 446 kronor per natt och det är nära Cala Millor Beach som du finner detta 4-stjärniga boende.

från 447kr.

Panorama Beach är ett hotell med faciliteter som restaurang, pub och pool utomhus. Detta boende är 2-stjärnigt och du stöter på det utmed Gonmar nära Pollensas hamn.

från 448kr.

För bra strandläge i Mallorca kan H10 Blue Mar som ligger precis intill beachen vara ett vettigt alternativ. Hotellet är 4-stjärnigt och hittas vid gatan Cami del Salinar Camp de Mar med en kostnad från 448 svenska kronor.

från 448kr.

Clumba Mar är ett 3-stjärnigt hotell med ett pris från 448 kr per dygn. Det är i Santa Margalida (Can Picafort) i Mallorca som du påträffar hotellet.

från 449kr.

Gäster på JS Horitzo har inte långt till att kunna bada vid sandstranden i Mallorca. Boendet är trestjärnigt och hittas vid Via Alemania Can Picafort med en kostnad från 449 svenska kronor.

Alternativa resmål...

Om Mallorca

Mallorca är den största utav de tre öar som utgör den spanska ögruppen Balearerna. Ön har sedan 1950-talet varit ett mycket populärt turistmål och runt omkring 10 miljoner turister besöker ön varje år. Mallorca har fått rykte om sig att vara en partyö med turister som bara festar nätterna igenom. Visst går det bra att festa på Mallorca men det är långt ifrån det enda ön har att erbjuda! Stora delar utav ön har avsatts till reservat och här är naturen orörd och skyddad. Det finns långa stränder där man slipper trängas och fantastiska vandringsleder för den som vill motionera under semestern, eller bara njuta utav naturen.

Att boka hotell på Mallorca är enkelt eftersom ön är såpass turistanpassad finns det en hel del hotell som är väldigt billiga. Om man har tur kan man komma undan md att betala så lite som 300 kronor per natt. Om man vill bo i någon utav de större turistorterna så får man betala lite med, men då är det också hotell som ger än mer för pengarna. Både den som vill ha en bekväm semester och den som vill ut på äventyr kan hitta ett perfekt hotell och ha en riktigt bra semester på Mallorca. Som alla större turistparadis runt Medelhavet är högsäsongen under sommarmånaderna, så under den tiden kan det vara bra att vara ute i god tid innan du bokar hotell.

Hotellkarta för Mallorca

Karta över Mallorca med hotell