Filtrera Hotell

Pris: 166-12150 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mallorca

Hitta de bästa hotellen i Mallorca, Spanien för dig!
Visar 91-105 av 143 hotell i Mallorca. Inga hotell har filtrerats bort!
från 534kr.

Det 4-stjärniga hotellet Aparthotel La Pergola är bra för bolag och ni hittar det längs Avda Salmudaina Port D Andratx. Du kan bli gäst från 534 SEK per dygn och det finns t.ex. konferensrum och bolagscenter att nyttja.

från 537kr.

Det är nära Cala Millor Beach på vägen Carrer S'estanyol Cala Millor som du påträffar Hipocampo Palace & SPA Hotel, ett lyxhotell för en glamorös vistelse. Med spa, massage och flotta bekvämligheter blir vistelsen högklassig.

från 546kr.

Hotel Illa d'Or är byggt inte långt ifrån badstranden i Mallorca med bra placering för att bada. Det är vid gatan Passeig de Colon Port de Pollenca som ni hittar detta hotell med 4 stjärnor och till ett pris från 546 kr.

från 589kr.

Vanity Hotel Suite & SPA, ett hotell som är försett med bekvämligheter som bland annat bar, utomhuspool och inomhuspool. Detta hotell har en klass på fyra stjärnor och du springer på det nära Cala Agulla-stranden längs med gatan Urbanitzacio Cala Mesquida s n Mallorca.

från 622kr.

Hotellet Sa Galera Hotel Rural har restaurang, pool (utomhus) och hälsoklubb tillgängligt för sina gäster. Boendets rum är försedda med t.ex. minibar, luftkonditionering och TV (Lokala kanaler).

från 646kr.

På hotellet Pollensa Park & Spa Hotel får ni leva med en standard på 3 stjärnor och hotellrum från 646 svenska kronor och uppåt. Det inte allt för billiga boendet ligger nära Pollensas hamn i Mallorca.

från 647kr.

Hi Bouganvilla Park Aparthotel är ett hotell med tre stjärnor och pool utomhus, pub och restaurang för hotellets gäster. Detta boendes rum är utrustade med det mest väsentliga.

från 650kr.

Om du vill bo på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare boenden så kan möjligtvis det 4-stjärniga Hoposa Costa D'Or vara för dig. Det är ett boende som påträffas i Deya (Llucalcari) vid vägen Lluch Alcari s n i Mallorca.

från 655kr.

Strand-hotellet Hotel Cala d'Or finns inom kort gångavstånd till många topprestauranger i Mallorca. Det är i Santany (Cala d'Or) som ni påträffar detta fyrstjärniga boende med priser från 655 SEK.

från 660kr.

Hotel Santa Fe är ett trestjärnigt strandboende med en kostnad från 660 kr per rum och natt. Hotellet hittas i Santa Margalida (Can Picafort) i Mallorca och det tillhör ej de mest prisvärda valen.

från 665kr.

Galeon Suites finns nära sandstranden i Mallorca med perfekt placering för sol och bad. Strandhotellet har en standard på 3 stjärnor, finnes längs med Passeig Londres Port Pollensa och kostar från 665 kronor.

från 700kr.

Stranden i Mallorca ligger inte långt ifrån Iberostar Club Cala Barca. Boendet är 3-stjärnigt och är stationerat vid vägen Sa Barca Trancada s n Barca Trencada med ett pris från 700 kr för en övernattning.

från 735kr.

Det företagsanpassade hotellet Blau Colonia Sant Jordi Resort & Spa har 4 stjärnor i hotellstandard och är byggt vid gatan Camino de los Estanques n Colonia de Sant Jordi. Hotellrummen kostar från 735 SEK och på hotellet finns bland annat bolagsanpassade faciliteter som konferenssal och bolagscenter.

från 752kr.

Hotel Son Trobat är ett hotell med 4 stjärnor och pool inomhus, bastu och pub för hotellets gäster. Boendets rum är försedda med bland annat TV (Lokala kanaler), AC, minibar och värdeförvaring.

från 782kr.

Nära Cala Millor Beach påträffar ni detta hotell som är trestjärnigt och har hotellrum furnerade med t.ex. AC, TV (Lokala kanaler) och safebox. På Protur Palmeras Playa går det att boka ett rum på hotellet för 782 riksdaler.

Alternativa resmål...

Om Mallorca

Mallorca är den största utav de tre öar som utgör den spanska ögruppen Balearerna. Ön har sedan 1950-talet varit ett mycket populärt turistmål och runt omkring 10 miljoner turister besöker ön varje år. Mallorca har fått rykte om sig att vara en partyö med turister som bara festar nätterna igenom. Visst går det bra att festa på Mallorca men det är långt ifrån det enda ön har att erbjuda! Stora delar utav ön har avsatts till reservat och här är naturen orörd och skyddad. Det finns långa stränder där man slipper trängas och fantastiska vandringsleder för den som vill motionera under semestern, eller bara njuta utav naturen.

Att boka hotell på Mallorca är enkelt eftersom ön är såpass turistanpassad finns det en hel del hotell som är väldigt billiga. Om man har tur kan man komma undan md att betala så lite som 300 kronor per natt. Om man vill bo i någon utav de större turistorterna så får man betala lite med, men då är det också hotell som ger än mer för pengarna. Både den som vill ha en bekväm semester och den som vill ut på äventyr kan hitta ett perfekt hotell och ha en riktigt bra semester på Mallorca. Som alla större turistparadis runt Medelhavet är högsäsongen under sommarmånaderna, så under den tiden kan det vara bra att vara ute i god tid innan du bokar hotell.

Hotellkarta för Mallorca

Karta över Mallorca med hotell