Filtrera Hotell

Pris: 283-1182 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Playa del Ingles

Hitta de bästa hotellen i Playa del Ingles, Spanien för dig!
Visar 1-10 av 10 hotell i Playa del Ingles. Inga hotell har filtrerats bort!
från 283kr.

Anamar Suites är ett väldigt billigt hotell med faciliteter som restaurang, pub och utomhuspool. Detta boende är trestjärnigt och du stöter på det längs med vägen Avenida de Estados Unidos Playa del Ingles i San Bartolome de Tirajana (Playa del Ingles).

från 426kr.

Det omtyckta hotellet Aparthotel Buenos Aires- Apartment hittas i San Bartolome de Tirajana (Playa del Ingles). Klassen är tvåstjärnig för boendet och det hör till de mest överkomliga hotellen i staden.

från 448kr.

Nära Playa de San Agustin finner du hotellet Beverly Park Hotel vilket har en 3-stjärnig standard. Det är längs Calle Hamburgo som du finner detta boende och tillhör de billiga valen i staden.

från 457kr.

Det billigahotellet Aparthotel Playa del Ingles ligger inom kort avstånd till flera topprestauranger i Playa del Ingles. Det är i San Bartolome de Tirajana (Playa del Ingles) som du hittar detta 3-stjärniga hotell med ett pris från 457 kronor per rum.

från 500kr.

Valentín Marieta Aparthotel är ett 3-stjärnigt boende med ett pris från 500 SEK per dygn. Boendet finnes i San Bartolome de Tirajana (Playa del Ingles).

från 589kr.

En mängd omtyckta restauranger i Playa del Ingles är beläget nära hotellet IFA Buenaventura Hotel. Det är i San Bartolome de Tirajana (Playa del Ingles) som detta trestjärniga boende är byggt med hotellrum från 589 svenska kronor och uppåt.

från 852kr.

På IFA Catarina Hotel finner du massage, pool utomhus och bar och en standard på fyra stjärnor. Boendets rum är furnerade med exempelvis Internetanslutning, AC, värdeförvaring och minibar.

från 912kr.

Håll dig i god form under tiden du är i Playa del Ingles med motionsanläggningen på det fyrstjärniga Hotel Neptuno Gran Canaria. Från 912 kr per dygn får du tillgång till de billiga hotellrummen som bl.a. har AC, minibar och värdeförvaringsbox.

från 969kr.

Ett populärt hotell som erhållit ett superomdöme är Sol Barbacan som ligger i San Bartolome de Tirajana (Playa del Ingles). Klassen för detta hotell är på fyra stjärnor och det tillhör ett prissegment som är en aning dyrare än de genomsnittliga hotellen.

från 1182kr.

Håll dig i form under tiden du är i Playa del Ingles med gymmet på det 4-stjärniga IFA Dunamar Hotel. Hotellrummen har ett pris från 1182 SEK och har t.ex. luftkonditionering, minibar och TV (Lokala kanaler).

Alternativa resmål...

Om Playa del Ingles

Playa del ingles är svenskarnas favoritresmål när det kommer till den spanska ön Gran Canaria som är ön där Playa del ingles ligger. Turistorten är ett klassiskt charterresmål med 8 kilometers strand, stora varuhus och ett pulserande nattliv. Playa del ingles är känd för att vara en riktig partystad och det ryktet lever den upp till. Här finns över 60 barer och klubbar och mer än 150 restauranger. Dessutom finns här ett tivoli, en go-kart bana, en djurpark, en vilda västern by och ett stort antal vattenparker. Den som reser bort för att ha roligt har verkligen kommit helt rätt. Men naturligtvis finns det även här möjlighet att njuta av Gran Canarias underbara natur genom bergsvandringar och liknande.

Naturligtvis finns det ett stort antal billiga hotell i Playa del ingles. Det finns otroligt mycket att välja på! De flesta hotellen kostar omkring 1000 kronor per natt, många är ännu billigare, och då får man väldigt mycket hotell för pengarna. Här har man verkligen satsat på turistens bekvämlighet.

Hotellkarta för Playa del Ingles

Karta över Playa del Ingles med hotell