Filtrera Hotell

Pris: 414-786 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Teneriffa

Hitta de bästa hotellen i Teneriffa, Spanien för dig!
Visar 1-3 av 3 hotell i Teneriffa. Inga hotell har filtrerats bort!
från 414kr.

Det mycket billiga hotellet El Nogal Hotel Boutique & Spa har faciliteter som t.ex. pool utomhus, restaurang och pool (inomhus). Detta hotell stöter du på längs med vägen Camino Real S n som är belägen nära Iglesia de San Antonio Abad of Arona och med en klass på tre stjärnor.

från 534kr.

Inte långt ifrån turistattraktionerna Playa Jardin och Loro Park finnner ni hotellet Maritim Hotel Tenerife som ligger nära Loro Parque. Detta boende är ett fyrstjärnigt hotell och kostnaden för ett hotellrum tycks inte vara speciellt dyrt i jämförelse med andra hotell i staden.

från 786kr.

Detta boende OCEANO Vitality Hotel & Medical Spa har ett kort avstånd till beachen i Teneriffa. Det 4-stjärniga hotellet är byggt på vägen Calle Oceano Pacifico Punta del Hidalgo med priser från 786 kronor.

Alternativa resmål...

Om Teneriffa

Teneriffa är den största ön i den spanska ögruppen Gran Canaria som ligger strax utanför Afrikas nordvästra kust. Teneriffa är ett riktigt turistparadis och hit flyger de allra flesta charterbolagen. Oavsätt vilken semester du är ute efter så kommer du att älska Teneriffa. Ön är mycket lätt att utforska med bil om man känner för det, Teneriffa har dessutom en utmärkt infrastruktur. Du kan ta dig från den södra sidans vidsträckta stränder till den prunkande växtligheten på den norra sidan. På Teneriffa finns så gott som alla aktiviteter du kan tänkas vilja utöva, du kan ligga på stranden, vandra i bergen, festa och mycket mer. Om du reser med barn så är den södra delen av ön att rekommendera då den har barnvänligare stränder än den norra.

Naturligtvis finns det ett stort antal hotell att välja mellan när du besöker Teneriffa. Oavsett vart på ön du väljer att stanna så går det att hitta bra och billiga hotell. Priserna varierar en del, men många hotell är så billiga som 300 kronor per natt. Givetvis finns det också de hotell som är lite mer exklusiva och som också kostar lite mer, men också de är otroligt prisvärda.

Hotellkarta för Teneriffa

Karta över Teneriffa med hotell