Filtrera Hotell

Pris: 225-541 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Torrevieja

Hitta de bästa hotellen i Torrevieja, Spanien för dig!
Visar 1-11 av 11 hotell i Torrevieja. Inga hotell har filtrerats bort!
från 225kr.

Det enstjärniga hotellet Hotel Cano finner ni på Calle Zoa och kostar från 225 SEK per hotellrum. Hotellrummen på Hotel Cano har att erbjuda till exempel TV (Lokala kanaler) och AC.

från 348kr.

En mängd populära restauranger i Torrevieja ligger inom ett kort gångavstånd till det extremt billiga hotellet Club Aldea del Mar. Hotellrummen kostar från 348 kr och det är nära Den obefläckade avelsens kyrka som ni finner detta trestjärniga boende.

från 352kr.

Det trestjärniga hotellet Marina Internacional hittar ni på Puerto Deportivo Marina Internacional och har en kostnad från 352 svenska kronor per hotellrum. Hotellrummen på hotellet har det mest viktiga.

från 352kr.

Det trestjärniga Hotel Madrid har lediga hotellrum till en prislapp från 352 SEK och ni finner det vid Calle Villa de Madrid. Hotellrummen på Hotel Madrid har att erbjuda exempelvis värdeförvaring, minibar och AC.

från 370kr.

Det trestjärniga hotellet Torrejoven Hotel hittar du på Ctra. Torrevieja Cartagena Km. och kostar från 370 svenska kronor per hotellrum. På hotellrummen kan du ta del av bland annat AC, Internet och safebox.

från 405kr.

Vid gatan Carretera Torrevieja a La Mata s n finner du det 3-stjärniga boendet Cabo Cervera som har hotellrum från 405 SEK per rum och natt. Rummen på hotellet är furnerade med exempelvis safebox, AC och TV (Lokala kanaler).

från 406kr.

Hotel Fontana Plaza är ett 3-stjärnigt hotell som du finner längs med Rambla Juan Mateo och som har ett pris från 406 svenska kronor per natt. Hotellrummen är utrustade med standardutrustning.

från 442kr.

På gatan Avenida Purisima hittar ni det 1-stjärniga boendet Apartamentos Turísticos Fresno som har hotellrum från 442 svenska kronor per natt. Utstyrseln på hotellrummen består av standardutrustning.

från 505kr.

Marina Playa De Torrevieja är ett trestjärnigt boende som du finner på gatan Puerto Deportivo Marina Internacional och som kostar från 505 SEK per natt. Endast standardutrustning är exempel på vad hotellets rum har som utbud.

från 532kr.

Längs med vägen Av. Orihuela finner ni det fyrstjärniga boendet Hotel Dña Monse som har hotellrum från 532 svenska kronor. Utstyrseln på rummen omfattar bland annat TV (Lokala kanaler), AC och minibar.

från 541kr.

Hotel Masa International är ett trestjärnigt boende med rum från 541 kronor och som ni finner vid Avenida Alfred Nobel. Hotellrummen på Hotel Masa International erbjuder t.ex. safebox och luftkonditionering.

Alternativa resmål...

Om Torrevieja

Torrevieja ligger i sydöstra Spanien, staden är belägen vid den vackra kusten och har härliga medelhavet skvalpandes mot sina vackra stränder. Staden är en mycket populär plats att resa till för bad- och solsugna turister som hellre njuter av småstadens charm än storstadens puls. Här kan du självklart även njuta av det spanska kökets goda rätter och drycker. Norr om staden ligger Alicante, vilket även det är en populär turistort.

I Torrevieja kan du hitta fint boende till bra pris. Ett dubbelrum en natt på ett hotell med tre stjärnor kan du få för mellan 400 och 600 kronor. En del av dessa hotell har dessutom självhushåll vilket gör att du under din vistelse kan laga egen mat om du så önskar. De allra flesta av hotellen erbjuder också lite lyx i form av swimmingpool och andra faciliteter.

Hotellkarta för Torrevieja

Karta över Torrevieja med hotell