Filtrera Hotell

Pris: 213-1732 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Valencia

Hitta de bästa hotellen i Valencia, Spanien för dig!
Visar 16-30 av 63 hotell i Valencia. Inga hotell har filtrerats bort!
från 372kr.

Ganska nära sevärdheterna Oceanografic och City of the Arts and Sciences (Ciudad de las Artes y las Ciencias) hittar ni hotellet NH Ciudad de Valencia som är beläget nära Ciutat de les Arts i les Ciències. Detta boende är billigt och har en klass på 3 stjärnor.

från 372kr.

Eurostars Gran Valencia påträffas intill El Valle De Ayora , är ett mycket passande val för firmor och har en standard på fyra stjärnor. Rummen har ett pris från 372 kr och på hotellet hittar du bl.a. bolagsanpassade faciliteter som större konferensrum och företagscenter.

från 372kr.

Välbesökta sevärdheter som City of the Arts and Sciences (Ciudad de las Artes y las Ciencias) och Oceanografic ligger väldigt nära detta 2-stjärniga hotell. NH Las Artes II finns nära Ciutat de les Arts i les Ciències i Valencia och är ett billigt boende där rummen har ett pris från 372 SEK per dygn.

från 376kr.

En liten bit från Hotel Confortel Aqua 3 finnes de efterfrågade attraktionerna Oceanografic och City of the Arts and Sciences (Ciudad de las Artes y las Ciencias). Detta 3-stjärniga hotell finnes på gatan Calle de Luis Garcia Berlanga i Valencia.

från 379kr.

Längs vägen Avda. De Francia finner du det företagslämpade hotellet Valencia Center med en standard på 4 stjärnor. Hotellrummen kostar från 379 svenska kronor per dygn och exempel på faciliteter för företag är rum för konferens och bolagscenter.

från 387kr.

Med kort avstånd till sevärdheterna Gulliver och Puerto de Valencia påträffas ett trestjärnigt hotell vid namn Hotel Atarazanas som bedöms vara vardagligt utan att förkasta kvalitén. Du stöter på detta hotell längs gatan Plaza Tribunal De Las Aguas i Valencia (Valencias stadsstränder).

från 391kr.

Detta hotell är beläget nära Valencia konferenscenter, har 2 stjärnor i standard och hotellrummen har inte mer än det mest huvudsakliga. På hotellet Ibis Valencia Palacio de Congresos kan ni under lågsäsong boka hotellrum från 391 kronor.

från 394kr.

Hotel Silken Puerta de Valencia, ett prisvärt hotell med fyra stjärnor som ligger nära turist-attraktionerna Palau de les Arts Reina Sofia (Palace of Arts) och Gulliver. Detta boende hittas i Valencia (Gamla stan - Centrala Valencia) längs med vägen Avenida Cardenal Benlloch.

från 402kr.

Det företagsvänliga hotellet Hotel Beatriz Rey Don Jaime har fyra stjärnor i klass och påträffas på gatan Avenida Baleares. Här företagsbekvämligheter som konferensrum, företagstjänster m.fl. och med en kostnad från 402 kronor per dygn.

från 406kr.

Det företagslämpade Hotel Del Carmen är ett fyrstjärnigt hotell vid vägen Carrer de la Blanqueria. Hotellrummen har en kostnad från 406 kronor och exempel på tjänster för företag är företagstjänster och kemtvätt.

från 409kr.

Ibis Valencia Bonaire är ett boende med ett pris från 409 SEK per hotellrum och där du kan ta del av bekvämligheter som är standard på hotell. Ni finner boendet i anslutning till ett shoppingcenter i Valencia med en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 413kr.

En kort bit från Express by Holiday Inn Valencia Ciudad de las Ciencias finner du de välbesökta sevärdheterna City of the Arts and Sciences (Ciudad de las Artes y las Ciencias) och Oceanografic. Hotellet påträffas vid vägen Carrer de l'Escritor Rafael Ferreres i Valencia och har en standard på tre stjärnor.

från 413kr.

Med en 4-stjärnig klass är detta ett perfekt boende nära till populära turistattraktioner som City of the Arts and Sciences (Ciudad de las Artes y las Ciencias) och Oceanografic. Med rum från 413 svenska kronor är Holiday Inn Valencia billigt med en schyst placering nära Ciutat de les Arts i les Ciències i Valencia.

från 418kr.

Hotellet Abba Acteón Hotel har bar, gym och restaurang tillgängligt för sina gäster. Detta boende anses vara bland de billigare valen för sin klass och hotellets rum har bland annat minibar, värdeförvaring och luftkonditionering.

från 444kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som hittas nära populära turistattraktionerna La Lonja de la Seda och Valencia Cathedral (Seu). Det är nära Plaza Ayuntamiento i Valencia som ni hittar Husa Dimar, ett billigt hotell med priser från 444 kr.

Alternativa resmål...

Om Valencia

På Spaniens östkust ligger Valencia, en ganska stor och mycket trevlig stad. Här finns det massor av mysiga restauranger som serverar god mat, däribland Spaniens och Valencias specialitet paella. Du som besökare möts här också av flera olika sorters museum och kultur. För den som är intresserad av idrott har staden även en fotbollsstadio.

I Valencia finns det många hotell till väldigt bra pris i förhållande till vad hotell hemma i Sverige kostar. En natt på ett trestjärnigt hotell i stan kan kosta från 300 till 400 kronor per natt för ett dubbelrum. Speciellt i områden kring de populära sevärdheterna Mercado Caentral och Plaza de l’Ajuntament kan du hitta hotell i denna prisklass. Men många av hotellen i staden är i allmänhet väldigt prisvärda, vilket gör att det kan vara ett bra resemål om ni vill lyxa till det lite.

Hotellkarta för Valencia

Karta över Valencia med hotell