Filtrera Hotell

Pris: 213-1732 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Valencia

Hitta de bästa hotellen i Valencia, Spanien för dig!
Visar 31-45 av 63 hotell i Valencia. Inga hotell har filtrerats bort!
från 447kr.

Ni har inte långt till några stycken populära sevärdheter som Oceanografic och City of the Arts and Sciences (Ciudad de las Artes y las Ciencias) från hotellet TRYP Valencia Oceánic Hotel. Boendet har en standard på 4 stjärnor och du finner det utmed C Pintor Maella i Valencia.

från 447kr.

Hotellet Sercotel Sorolla Palace har en fyrstjärnig klass och rum från 447 svenska kronor per natt. Detta boende ligger nära Valencia konferenscenter och det anses vara billigt för sitt segment.

från 455kr.

Det 4-stjärniga hotellet Ayre Hotel Astoria Palace är ett prisvärt hotell som bara ligger en liten bit bort från sevärdheterna Valencia Cathedral (Seu) och La Lonja de la Seda. Det är på vägen Pz Rodrigo Botet nära Plaza Ayuntamiento som du finner hotellet.

från 455kr.

Detta fyrstjärniga hotell påträffas hyfsat nära de välbesökta sevärdheterna La Lonja de la Seda och Valencia Cathedral (Seu). Det är nära Plaza Ayuntamiento i Valencia som du hittar hotel medium conqueridor, ett boende med priser från 455 svenska kronor.

från 468kr.

Hotellet Husa Reina Victoria finns inom gångavstånd till en hel del topprestauranger i Valencia. Rummen har ett pris från 468 svenska kronor och det är nära Plaza Ayuntamiento som du ni hittar detta 4-stjärniga hotell.

från 488kr.

På hotellet NH Las Artes får du övernatta med en standard på fyra stjärnor och rum på hotellet från 488 SEK per natt. Det är nära Ciutat de les Arts i les Ciències i Valencia som du finner hotellet.

från 501kr.

Det företagslämpade AC Hotel Valencia by Marriott är ett fyrstjärnigt hotell intill Avenida de Francia. Konferenssal och bolagscenter är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen har ett pris från 501 svenska kronor per natt.

från 501kr.

En liten bit från Hotel Petit Palace Bristol påträffar du de omtyckta sevärdheterna Valencia Cathedral (Seu) och La Lonja de la Seda. Hotellet har en standard på 3 stjärnor och du hittar det intill vägen C L Abadia de San Martin i Valencia.

från 523kr.

Inte långt bort från turistattraktionerna La Lonja de la Seda och Valencia Cathedral (Seu) hittar ni ett fyrstjärnigt hotell vid namn NH Center som är. Det är på gatan Ricardo Mico nära Serrano-tornen som du hittar hotellet.

från 523kr.

Melia Valencia är ett spahotell med avkopplande bekvämligheter som spa, bastu och hälsoklubb. Spahotellet finns utmed vägen Avenida Cortes Valencianas och det är här, nära Valencia konferenscenter du kan få en lugn stund.

från 531kr.

Önskar du koppla av med spabehandlingar? I så fall kan kanske spahotellet Hotel Primus Valencia vara lösningen. Det är nära Ciutat de les Arts i les Ciències vid gatan Calle Menorca som ni påträffar detta 4-stjärniga spahotell.

från 542kr.

Det 4-stjärniga och populära spa-hotellet Confortel Aqua 4 är väl omtyckt av tidigare gäster. Det är i Valencia på vägen C Luis García Berlanga nära Ciutat de les Arts i les Ciències som ni finner detta hotell.

från 542kr.

Nära Plaza Ayuntamiento och nära sevärdheterna La Lonja de la Seda och Valencia Cathedral (Seu) finnes Petit Palace Germanías. Detta boende är enkelt utan att fördöma kvalitén och har en standard på 3 stjärnor.

från 543kr.

Detta är ett hotell med en standard på fyra stjärnor nära Bioparc Valencia Zoo och rum med det enklaste ni kan tros behöva. På Hotel Valencia Palacio de Congresos är det möjligt att boka ett hotellrum för 543 kr som billigast.

från 548kr.

Det tvåstjärniga hotellet Best Western Valencia Inn hittar du i Valencia (Santa Clarita - Magic Mountain) i Valencia. Detta hotell är byggt vid Wayne Mills Place och med ett pris på 548kr per hotellrum befinner det sig ganska nära genomsnittet i pris.

Alternativa resmål...

Om Valencia

På Spaniens östkust ligger Valencia, en ganska stor och mycket trevlig stad. Här finns det massor av mysiga restauranger som serverar god mat, däribland Spaniens och Valencias specialitet paella. Du som besökare möts här också av flera olika sorters museum och kultur. För den som är intresserad av idrott har staden även en fotbollsstadio.

I Valencia finns det många hotell till väldigt bra pris i förhållande till vad hotell hemma i Sverige kostar. En natt på ett trestjärnigt hotell i stan kan kosta från 300 till 400 kronor per natt för ett dubbelrum. Speciellt i områden kring de populära sevärdheterna Mercado Caentral och Plaza de l’Ajuntament kan du hitta hotell i denna prisklass. Men många av hotellen i staden är i allmänhet väldigt prisvärda, vilket gör att det kan vara ett bra resemål om ni vill lyxa till det lite.

Hotellkarta för Valencia

Karta över Valencia med hotell