Filtrera Hotell

Pris: 213-1732 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Valencia

Hitta de bästa hotellen i Valencia, Spanien för dig!
Visar 46-60 av 63 hotell i Valencia. Inga hotell har filtrerats bort!
från 567kr.

Barcelo Valencia är ett spahotell med lugna bekvämligheter som massagebehandling, hälsoklubb och spa. Det är längs med vägen Avenida Francia nära Ciutat de les Arts i les Ciències som du stöter på detta fyrstjärniga spahotell.

från 576kr.

SH Ingles Boutique Hotel är ett omtyckt hotell med 3 stjärnor som fått bra vitsord av hotellgäster. Det är i Valencia vid gatan C Marques De Dos Aguas nära La Lonja som ni finner detta boende.

från 617kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Vincci Lys Hotel är väl omtyckt av hotellgästerna. Detta boende finns nära Plaza Ayuntamiento vid gatan C Martinez Cubells i Valencia.

från 617kr.

Med ett kort avstånd till flera populära restauranger i Valencia är Vincci Palace ett bra hotell. Hotellet har fyra stjärnor i klass och du påträffar det nära Plaza Ayuntamiento med ett pris från 617 kronor för en natt.

från 635kr.

Med ett prisvärt hotell och en standard på 3 stjärnor har ni nära till de populära attraktionerna La Lonja de la Seda och Valencia Cathedral (Seu). Ad Hoc Monumental Hotel ligger nära Serrano-tornen i Valencia och är ett hotell där hotellets rum ligger från 635 kr.

från 671kr.

Hilton Garden Inn Valencia Six Flags är ett 3-stjärnigt hotell som är passande alternativ för etablissemang och ligger vid The Old Rd. Du kan bli en hotellgäst från 671 SEK per natt och det finns bland annat företagstjänster och konferenssal att använda.

från 677kr.

Det företagsvänliga Holiday Inn Express Hotel & Suites Santa Clarita är ett 2-stjärnigt hotell på Wayne Mills Place. Här företagsbekvämligheter som företagstjänster, konferenssal m.m. och med ett pris från 677 svenska kronor per dygn.

från 682kr.

SH Valencia Palace är ett tjusigt hotell med förtrollande tillvaro nära Ciutat de les Arts i les Ciències längs med gatan Avenida Paseo De La Alameda. Som hotellgäst får ni få tillträde till eleganta faciliter som t.ex. pool (utomhus), massage och företagscenter.

från 767kr.

Detta hotell finns nära Six Flags Magic Mountain, har tre stjärnor i standard och hotellrummen har endast standardutrustning. Courtyard by Marriott Santa Clarita Valencia är hotellets namn och du kan boka rum för 767 SEK per rum och natt.

från 790kr.

Ett omtyckt hotell är Embassy Suites by Hilton Valencia - Downtown som ni hittar nära Six Flags Magic Mountain och har en mångfald tillfredställda hotellgäster. Detta boendes klass är på 3 stjärnor och med ett pris per hotellrum från 790kr så är det inte billigt i jämförelse med andra hotell.

från 796kr.

Det glamorösa hotellet Hospes Palau de la Mar hittas nära Plaza Ayuntamiento längs med Avenida de Navarro Reverter. Lyxhotellet har bland annat torrbastu och spa åtkomligt för sina hotellgäster.

från 820kr.

Hyatt Regency Valencia, ett hotell som är försett med faciliteter som tillexempel restaurang, bar och pool (utomhus). Detta boende finner du längs med Town Center Drive som är belägen nära Six Flags Magic Mountain och har en standard på tre stjärnor.

från 834kr.

Hotel Neptuno påträffas inte långt ifrån sandstranden i Valencia med superbra läge för sol och bad. Detta hotell är fyrstjärnigt och ligger vid gatan Paseo Neptuno med en kostnad från 834 kronor.

från 1084kr.

Längs med gatan Calle del Almirante hittar du lyxhotellet Caro Hotel liggandes nära Serrano-tornen. Under din fantastiska tid som gäst på lyxhotellet kan ni få tillträde till lyxfaciliteter som t.ex. massage, kemtvätt och pool (utomhus).

från 1137kr.

Inte långt till ett dopp får du på Hotel Las Arenas Balneario Resort som ligger inte långt ifrån beachen i Valencia. Det femstjärniga hotellet påträffas vid vägen C Eugenia Vines med en kostnad från 1137 kronor.

Alternativa resmål...

Om Valencia

På Spaniens östkust ligger Valencia, en ganska stor och mycket trevlig stad. Här finns det massor av mysiga restauranger som serverar god mat, däribland Spaniens och Valencias specialitet paella. Du som besökare möts här också av flera olika sorters museum och kultur. För den som är intresserad av idrott har staden även en fotbollsstadio.

I Valencia finns det många hotell till väldigt bra pris i förhållande till vad hotell hemma i Sverige kostar. En natt på ett trestjärnigt hotell i stan kan kosta från 300 till 400 kronor per natt för ett dubbelrum. Speciellt i områden kring de populära sevärdheterna Mercado Caentral och Plaza de l’Ajuntament kan du hitta hotell i denna prisklass. Men många av hotellen i staden är i allmänhet väldigt prisvärda, vilket gör att det kan vara ett bra resemål om ni vill lyxa till det lite.

Hotellkarta för Valencia

Karta över Valencia med hotell