Filtrera Hotell

Pris: 213-1732 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Valencia

Hitta de bästa hotellen i Valencia, Spanien för dig!
Visar 61-63 av 63 hotell i Valencia. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1426kr.

The Westin Valencia är ett spahotell med spaanläggning, hälsoklubb och massage i kombination med en atmosfär som är lyxig och harmonisk. Detta ljuvliga spahotell med fem stjärnor är byggt vid vägen Amadeo De Saboya nära Ciutat de les Arts i les Ciències.

från 1598kr.

Hotellet Lidotel Hotel Boutique Valencia har en fyrstjärnig klass och rum från 1598 svenska kronor per natt. Boendet finner du nära Naguanagua Botanical Garden i Valencia.

från 1732kr.

Med en fyrstjärnig standard finner ni hotellrum från 1732 SEK på hotellet Hesperia World Trade Center. Detta hotell ligger nära Naguanagua Botanical Garden i Valencia.

Alternativa resmål...

Om Valencia

På Spaniens östkust ligger Valencia, en ganska stor och mycket trevlig stad. Här finns det massor av mysiga restauranger som serverar god mat, däribland Spaniens och Valencias specialitet paella. Du som besökare möts här också av flera olika sorters museum och kultur. För den som är intresserad av idrott har staden även en fotbollsstadio.

I Valencia finns det många hotell till väldigt bra pris i förhållande till vad hotell hemma i Sverige kostar. En natt på ett trestjärnigt hotell i stan kan kosta från 300 till 400 kronor per natt för ett dubbelrum. Speciellt i områden kring de populära sevärdheterna Mercado Caentral och Plaza de l’Ajuntament kan du hitta hotell i denna prisklass. Men många av hotellen i staden är i allmänhet väldigt prisvärda, vilket gör att det kan vara ett bra resemål om ni vill lyxa till det lite.

Hotellkarta för Valencia

Karta över Valencia med hotell